Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım, 2008, 00:24
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Alın Yazısı Yedek Kulübesi : Semih Şentürk 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Alın Yazısı Yedek Kulübesi : Semih Şentürk  (Okunma Sayısı 206 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« : 24 Ağustos, 2008, 10:53 »

Ne yaptıysa olmadı!
Geçen yılın gol kralı, EURO 2008'de de Milli Takım'ın kralıydı. Hazırlık maçlarında banko oynadı, MTK karşısında tarihe geçti ama lig başlayınca gerçek yerine geri döndü!

Onun adı 'Nöbetçi golcü'ydü. Ağzıyla kuş tutsa, hiçbir teknik adamın gözüne giremedi. Gol kralı oldu, Euro 2008'de harikalar yarattı, hazırlık maçlarının gözdesiydi, hatta Şampiyonlar Ligi elemesinde şov yaptı ama o unvanından kurtulamadı bir türlü. Çoğu maçta yedek kalmasına rağmen sezonu gol kralı olarak tamamlayan Semih, aynı görevi Milli Takım'da da başarıyla yerine getirdi. Hep son anda kurtarıcı oldu, asla 'as' olamadı. Herkes ona güvendi, ama onbirde forma verecek kadar güvenemedi!

MAKUS TALİHİ BIRAKMADI

Aragones'in de gözbebeği oldu sezon öncesi. Hatta MTK karşısında 4 gol atıp, bir Avrupa Kupası maçında rakip fileleri en çok havalandıran futbolcu olarak Fethi Heper'le beraber Sarı-Lacivertli kulübün şanlı tarihine geçti... Ama ne zaman ki sezon başladı, gerçeklerle yüz yüze geldi 'Nöbetçi golcü'. İspanyol teknik adam ligin ilk maçında yine takımın en golcü ismini kulübeye gönderdi. O da makus talihine razı olmuş bir şekilde yerine geçti, dergisini okuyup zamanının gelmesini bekledi.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Alın Yazısı Yedek Kulübesi : Semih Şentürk
23 Kasım, 2008, 00:24

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 17

Fair Play

« Yanıtla #1 : 24 Ağustos, 2008, 11:22 »

Bence Aragones Semih ve Güiza'yı çift forvet oynatacak.

OguzA
Orta Saha

Gol Kralligi : 5

« Yanıtla #2 : 01 Eylül, 2008, 01:02 »

Bir gün Semih Fifa başkanı Blatter'e demiş ki

Ben çocukluğumdan beri yetiştiğim kulupte top oynuyorum yaşım 30a geliyor ve hala genç semih diye çağırılıyorum ve bu kadar sene içinde gelen hangi antrenör kim olursa olsun Aragones mi Zico mu Daum mu sonuna kadar saymayım neyse işte bu gelenlerın hiçbiri beni doğru durust oynatmıyor ben nasıl oynarım yada benım bu konuya itiraz hakkım var mı dıye sormus başkana.

Başkanda semıh'e sormus

Blatter  - olm geçen sene kaç lig maçına 11'de çıktın ?
Semih   - 17 , kalanına hep 2. yarının son çeyreğinde girdim.

Blatter  - Peki kaç gol attın bu ligde ?
Semih   - Gol kralı oldum.

Blatter  - Geçen sene Avrupa Şampiyonası vardı orda oynadın mı?
Semih    - oynadım başkanım 4 gol attım ve takımımla ilk defa çeyrek final oynadım.

Blatter  - Olm sen futbol adına herşeyi yapmışsın diğerlerine birşey bırakmamışsın ki ondan oynatmıyorlar seni bırak biraz da başkaları gol atsın olur mu böyle bir performans çok ayıp etmişsin. Bak Fenerbahçe'de Kezman var senin yerıne oynuyorya hani onu örnek al gol atma pozisyona girme ayağına top maçta 5ten fazla değmesin ama en çok parayı sen kap kafayı kullanacan... He bu arada birkaç dövme yaptırmayı da unutma ama formayı gıydığın zaman gozuksun ne olduğu önemli değil mutlaka gözuksun ama...

burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #3 : 01 Eylül, 2008, 08:03 »

muhteşem , çok güzel olmuş

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Alın Yazısı Yedek Kulübesi : Semih Şentürk « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.165 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu