Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 22:59
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Kirikkalespor (Moderatör: burak71)  |  Konu: Rakiplerimizden Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Rakiplerimizden Haberler  (Okunma Sayısı 292 defa)
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« : 28 Ağustos, 2008, 20:54 »

KULÜP BAŞKANI ÇALIŞKAN İSTİFANIN EŞİĞİNDE…

TAKIMDAN ELİNİ ÇEK ARTIK ÖZCAN…

Mersin İdman Yurdunun Macit Özcan Tesislerine alınmaması Mersindeki tüm sporseverleri üzerken Kulübün sözde Onursal Başkanı! Macit Özcan,ın Mersin İdman Yurduna bakışı herkesimi şaşkına çevirmeye devam ediyor.Bazı taraftarlar Başkan Macit Özcanın bir an önce takımdan elini ayağını çekmesini isteyerek bu nasıl düşünce insan onursal Başkanlığını yaptığı takımı tesislerden nasıl faydalandırmaz şeklinde konuşarak Özcana sert tepki gösterdiler.

FUTBOLCULAR ŞAŞKIN…

Büyük umutlarla Mersin İdman Yurduna transfer edilen milyonluk ayaklar gelişmeler karşısında adeta şok olurken hafta sonu İstanbulspor deplasmanında üç puan hesapları yapan Kırmızı Lacivertli futbolcuların moralleri alt üst oldu.Moralleri bozulan Süper lig deneyimli futbolculara sahip ilimiz temsilcisi Mersin İdman Yurdunda kaybedilecek olası üç puanın sorumlusu olarak Kulübün Onursal Başkanı Macit Özcan hedefte.Daha önce böyle bir durumla karşılaşmayan futbolcular her şeye rağmen lige üç puanla başlamak için her şeyi yapacaklarını söylediler.

BAKAN TÜZMEN ÇALIŞKANI ARADI…

Futbolcuların bozulan morallerini düzeltmeye çalışan Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan öğretmen evine yerleşen takımı yalnız bırakmıyor.Gelişen olayları anında kurmaylarından bilgi alan Devlet Bakanı ve Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen önümüzdeki hafta Mersine gelerek radikal kararlar alacaklarını söylediği öğrenildi.Mersin İdman Yurduna bu yıl büyük destek veren Bakan Tüzmen,in Mersin İdman Yurduna tesis için düğmeye basacağı gelen bilgiler arasında.Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan Mersin İdman Yurdunun bu haftaki ilk lig maçına bu durumda hazırlanmasını istemezdim ama maalesef gelişmeler bu noktaya geldi zaten ekonomik sorunlarla boğuşuyoruz birde tesis sorunları ile uğraşmak moralimizi bozmaya yetti dedi.

ÇALIŞKAN İSTİFANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ…

Mersin İdman Yurdunda yaşanan tesis sorunu Mersin Spor gündemine damgasını vururken Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan yaşanan olaylar karşısında bitkin düşerek kulüp Başkanlığından istifa etmeyi istediğini yakın dostlarına söylediği iddia edildi.Başkan Çalışkanın kulüp menfaatlerini her zaman ön planda tutuyorum,sabahtan gece yarılarına kadar çalışıyorum ama artık bu kadar yaşanan olumsuzluk umudumu kırmaya başladı bir kulüpte bu kadar kargaşa daha yaşanmadı diyerek sağlığımı kaybetmeye başladım artık .Bakanımdan görev için affımı isteyeceğim dediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.Görüşlerini aldığımız Çalışkan çok yoruldum sıhhatimi kaybetmek üzereyim bu konular hakkında konuşmak istemiyorum diyerek iddialar hakkında yorum yapmadı..

ASBAŞKAN KAHRAMANLI: BU NASIL BİR KARAR ANLAYAMADIM

Mersin İdman Yurdu Asbaşkanı Ali Kahramanlı,da yaşanan gelişmelerin Mersin İdman Yurdunun dışarıdaki prestijine ağır bir darbe vuracağını söyleyerek takımın spor kompleksinden faydalandırılmamasının yanlış bir karar olacağını söyledi.Kahramanlı bu yıl yaşanan birlik ve beraberliğin takımı şampiyonluğa taşıyacağını düşünüyorduk.Ancak böyle tatsız gelişmeler bu birlik ruhuna zarar verecek inancındayım Ben Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan,ın alınan bu kararı yeniden gözden geçireceğini umuyorum .Her şey böyle iyi giderken bu kararın doğru olduğu düşüncesinde değilim.Mersin İdman Yurduna acilen bir tesis yapılması bu tür polemiklerin önüne geçecektir.Ben Bir taraftar olarak bu kararı anlamış değilim.Tüm camianın yaklaşan İstanbul spor maçı öncesi kenetlenerek ilk lig maçından hem de deplasmanda üç puanla döneceğimizi bekliyorum.Gün kavga değil birlik ve beraberlik günüdür..

KAYNAK:şeytanlargrubu.com

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Rakiplerimizden Haberler
22 Kasım, 2008, 22:59

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #1 : 28 Ağustos, 2008, 21:01 »

Konya Şekerspor Profesyonel Futbol Takımı sade bir törenle 2008-2009 futbol sezonunu açtı.

Açılışa tüm yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcular katıldı, kesilen kurban ve edilen dualardan sonra Kulüp Başkanımız Yavuz Erence kısa bir konuşma yaparak yeni sezonun kurumumuza ve tüm spor camiasına hayırlı olmasını diledi.

kaynak:konyaşekerspor.com

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #2 : 28 Ağustos, 2008, 21:04 »

Maltepespor Bomba Gibi Geliyor..
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Maltepespor gerçekleştirdiği bir çok  transfer ile gücüne güç kattı.İşte takıma yeni katılan  futbolcular ve geldikleri kulupler.

Alper Telli - Darıca Gençler Birliği

Ali Işık  - Küçükköyspor

Fatih Karagülle - Alibeyköyspor

Erdal Köse - Pendikspor

Serkan Özbalta - Bağlum Belediyespor

Ahmet Cihan Abalıoğlu - Gebzespor ( Kaleci )

Oğuzhan Yavuz - Pendikspor

Okan Hacıoğlu - Alt Yapı

Kemal Aydoğan - Ankaraspor

Kenan Aşkan - Eskişehirspor

Fikret Durmuş - Pendikspor

Boğaç Aksoy - İstanbulspor

Mümin Hayırsever - Küçükköyspor

Cenker - Küçükköyspor

İsrafil - Küçükköyspor

Serkan Ünlü - Nazilli Belediyespor

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #3 : 28 Ağustos, 2008, 21:06 »

Geçmiş yılların aksine gençleştirdiği kadrosuyla ligde zirve hesapları yapan Türk Telekom futbol takımına 3 takviye daha geldi. Teknik Direktör Erkan Sözeri, “Şampiyon olmak istiyorsak, rekabet ortamı yaratmalıyız” dedi.
Nevzat’ın diz bağlarının esnemesi üzerine sıkıntıya giren başkent ekibi, Hacettepe’den orta sahaya Selçuk Özkan, Adanaspor’dan stoper Ahmet Çenet ve Nazillispor’dan sağ bek Gökhan Altıntaş’ı transfer etti.
Üçer yıllık sözleşme imzalanan genç oyuncular Nevşehir kampına katıldı. Sakatlığı düzelen Kaptan İsmet ise takımla çalışmalara başladı.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #4 : 28 Ağustos, 2008, 21:08 »

Haliç Cupta Şampiyon Alibeyköy 
Normal Süresi 1-1 biten maçta Penaltılarla Kasımpaşa'yı 5-3 deviren Alibeyköy Haliç Cup'ta şampiyon oldu.Takımımızı Kutluyoruz.

Kaynak:Alibeyköyspor.Com

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #5 : 28 Ağustos, 2008, 21:13 »

Şeker spor yaptığı doğru transferlerle takımı oluşturmaya devam ediyor. Genç ve yetenekli futbolcular ve tecrübeli oyuncuların birlikteliğiyle takım kadrosunu oluşturan şekerspor tecrübeli oyuncu Erdal AKYÜREK ile Anlaşmaya vardı.

Çanakkale Dardanel Spor takımından transfer edilen oyuncu geçen sene Lig A takımlarından Mardin Sporda kiralık oynadı. Stoper mevkisinde oynayan başarılı oyuncu takımda çok iyi oyuncuların bulunduğunu, takımın ortamından  etkilendiğini ve Şekersporda bireysel ve takım olarak başarılı olacaklarına inandığını söyledi. 25 kişilik kadrosuyla çalışmalarına devam eden Şekerspor Genel Menejeri Şenol Yavaş “İyi bir kadro kurduk. Tecrübeli ve başarılı oyuncumuz Erdal ile daha da güçlendik. Bu transfer kulübümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #6 : 28 Ağustos, 2008, 21:20 »

Beykoz 1908 A.Ş. Pazar günü Ortaçeşmespor ile oynuyor

Lig öncesi hazırlıklarını devam ettiren Beykozspor 1908 A.Ş. futbol Takımı yenilenen sahasının zeminine oturmaması ve bazı sorunların çıkması ile giremezken Pazar günü Ortaçeşmespor ile oynayacak. Kale arkasında eski stat zemininden monte edilen çimlerin bulunduğu arka sahada hazırlanan sarı-siyahlılar diğer taraftan daha kapsamlı bir sahada idman yapabilmek için girişimlerini devam ettiriyor. Fenerbahçe Stadının çimlerine bakan görevlilerden danışmanlık alan yönetim ise yer yer bozulan stat çimlerini kurtarabilmek için yoğun mesai harcıyor. 25 kişilik kadrosu ile liglerin başlamasını dört gözle bekleyen Boğazın Yargıçlarının ilk maça kadar stat zemininde sorunun giderilmesi için de bir beklenti hakim. TFF Riva Milli Takımlar Tesislerinden yeniden yararlanabilmek için girişimlerde bulunan sarı-siyahlılar gelecek olumlu cevabı bekliyor. Haftanın belirli günlerinde Riva’da çalışabilmek isteyen Teknik Kadro şu an çalışılan sınırlı sahada taktiksel idmanları randımanlı yapamıyor. Yıllardır ihmal edilen sorunlar yumağından bu sezon kurtulacak olan takımda herkes sahanın kullanılacağı günü de heyecanla beklemekte. Takımda hafif sakatlığı bulunan Özcan dışında bir sorun yok. Bazı futbolcular ise Stat içindeki misafirhanede kalıyor. Beykozspor 1908 A.Ş. Futbol Takımının Ortaçeşmespor’un sezon açılışı karşılaşmasında oynayacağı maçın saati ise kesin olmamakla birlikte saat 15.00 olarak düşünülüyor.

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Kirikkalespor (Moderatör: burak71)  |  Konu: Rakiplerimizden Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.156 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu