Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 23:12
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Almanya Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: ÜMİT ÖZAT Kalp Krizi Geçirdi 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: ÜMİT ÖZAT Kalp Krizi Geçirdi  (Okunma Sayısı 485 defa)
Futbolaktif
Teknik Direktor
Orta Saha

Gol Kralligi : 4

« : 30 Ağustos, 2008, 02:41 »

Karlsruhe - Köln maçında kaptan Ümit Özat bir anda yere yığıldı! Karşılaşmanın 25. dakikasında topun olmadığı alanda bir anda yerde kalarak herkesin yüreğini ağzına getiren Ümit'in sağlık durumunun şu anda iyi olduğu ögrenildi.
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: ÜMİT ÖZAT Kalp Krizi Geçirdi
22 Kasım, 2008, 23:12

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #1 : 30 Ağustos, 2008, 08:14 »

Ümit Özat kalp krizi geçirdi

Köln maçında bir anda yere yığılan Ümit Özat herkesi çok korkuttu. Özat'a sağlık ekipleri acilen müdahele ederken yıldız oyuncunun kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Ümit Özat acil olarak kontrol altına alınırken stadyumda bir anda ölüm sessizliği hakim oldu. Maçın hakemi ve diğer futbolcular merak içinde Daum'a giderken Daum'un gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Aralarında geçen kısa konuşmanın ardından hakem baş parmağıyla "okey" işareti yaparak havaya kaldırdı. Ümit Özat'ın iyi olduğunun anlaşılmasının ardından stadyumda hep bir ağızdan "Ümit Özat" tezahuratları başladı.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #2 : 30 Ağustos, 2008, 08:15 »

geçmiş olsun büyük kaptan başlığı duyunca öldü sandım

okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 17

Fair Play

« Yanıtla #3 : 30 Ağustos, 2008, 10:02 »

Almanya Bundesliga'da oynanan Karsluher - FC Köln maçında, büyük bir şok yaşandı!

Maçın 25. dakikasında topsuz alanda bir anda yere yığılan Ümit Özat'ın ilk etapta kalp krizi geçirdiği sanıldı! Herkesin öldüğünü sandığı anlarda yıldız futbolcuyu sağlık ekipleri hayata döndürdü!

Ümit'in yerde kaldığı anlarda çektiği acının büyük olduğu gözlenirken, bu sırada futbolcular arasında büyük bir panik, tribünlerde ise tam bir sessizlik yaşandı!

Milli oyuncuya sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede dilinin boğazına kaçtığı belirlenirken, hakeketsiz kaldığı anlarda öldüğünün sanılması ile göz yaşları sel oldu. Daum ve Mondragon da ağlayanlar arasındaydı!

Sağlık ekipleri Ümit'in nefes borusuna kaçan dilini çıkardılar ve kısa süreli bir kalp masajı yaptılar. Daha sonra ambulansa taşınan tecrübeli oyuncu acilen hastaneye kaldırıldı.

Bu anlarda herkesin gözü Daum'daydı! Sağlık ekipleriyle görüşüp onay alan Alman teknik adam hakeme de bilgi verdi. Tribünlere doğru "okey" işareti yapan hakem, kaptan Ümit'in hayatta olduğunu seyircilere de duyurmuş oldu! Lig karşılaşmasına daha sonra devam edildi.

Yıldız futbolcunun durumunun iyi olduğu Nuri Şahin tarafından da açıklandı! Şu anda şuurunun açıldığı belirtilen Ümit'in sorulara konuşarak cevap verebildiği de ifade edildi.

FC Köln menajeri Michael Meier, Ümit'in hastanedeki kardiyoloji bölümünde tedavi altına alındığını bildirdi.

Kölner Express gazetesinin İnternet sayfasındaki haberde de, sahada fenalık geçiren Ümit'in dilinin bir süre boğazını tıkadığının tahmin edildiği bildirildi.

Futbolaktif.com olarak Ümit Özat'a ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Fair Play

« Yanıtla #4 : 30 Ağustos, 2008, 17:16 »

Ümit Taburcu Edildi

Almanya Birinci Ligi'nde (Bundesliga) dün oynanan Karlsruhe SC - FC. Köln maçında rahatsızlanan eski kaptanımız Ümit Özat, yoğun bakıma alındığı Karlsruhe Şehir Kliniği'nden taburcu edildi. Bir gece klinikte kalan Ümit Özat, sabah saatlerinde doktorlar tarafından son kontrolleri yapıldıktan sonra hastaneden çıkarak Köln'deki evine hareket etti. Ümit'in otomobilinde eşi Nurdan Özat ile doktorun bulunduğu belirtildi.

Doktorlar, yaptıkları açıklamada, Ümit Özat'ın bayılmasına neden olarak maç öncesi hiçbir şey yememesini ve yeterli derecede su almamasını gösterdi. Ümit Özat'ın 3 gün dinlenmesini de tavsiye eden doktorlar, "Ümit'in vücudunda, kalp ve sinir sistemleri üzerinde yaptığımız muayene ve incelemelerimizde hiçbir bulguya rastlanmadı" açıklamasını yaptılar.

utkujean
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 1909

« Yanıtla #5 : 30 Ağustos, 2008, 23:06 »

Allahtan birşey olmamış.

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
Falada
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #6 : 31 Ağustos, 2008, 01:56 »

Gemis Olsun.

----------28/01/2004 GALATASARAY - CAYKUR RIZESPOR  0-5 ----------
burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #7 : 31 Ağustos, 2008, 08:52 »

"Kararımı tahlillerden sonra vereceğim"

Alman Birinci Liginin ikinci haftasında FC Köln'ün Karlsruhe ile oynadığı maçta fenalaşarak yere yığılan ve bu sabah kaldırıldığı hastaneden taburcu edilen Ümit Özat, Köln'e dönerek ailesiyle olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Akşam saatlerinde evinin önünde basın mensuplarının karşısına çıkan Özat, futbolu çok sevdiğini belirterek, "Futbol benim hayatım. Ancak önümüzdeki günlerde yapılacak tahliller sonrası kararımı vereceğim. Ailem ilk o şokta futbolu bırakmamı istediler. Ama ben önce sonuçları görmek istiyorum. Haftaya arkadaşlarımla birlikte sahada olmak istiyorum. Ancak benim için ailemin görüşleri de önemli. Annem babam ve eşimle görüştükten sonra eğer sağlığımda bir sorun varsa bunu oturup düşüneceğim ve ona göre futbolu bırakma yada bırakmama kararını vereceğiz. Eğer sorun yoksa ben yine futbol oynamaya devam etmek istiyorum" diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu Köln'e ilk geldiğinde futbolu FC Köln'de bırakmak istediğini söylediğini ifade ederek, "Ne olursa olsun burayı sevdiğimi hep söyledim. Önce sağlığımı düzelteyim. Sonuçta ne olursa olsun futbolu FC Köln'de bırakmış olacağım" dedi.

Üzerinde biraz yorgunluk olduğunu dile getiren kaptan Ümit, "Ancak arkadaşlarımın galibiyet haberini alınca sevindim ve rahatladım. Şu anda çok iyiyim sıkıntım yok. Net bir şey çıkmadı. İnşaallah en kısa zamanda sorun bulunur ona göre çözümü de yapılır" ifadelerini kullandı.

Bugün kendisini bine yakın kişinin aradığını ve hepsine çok teşekkür ettiğini ifade eden Özat, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hocama, başkanımıza, menajerimize, eski takım arkadaşlarımıza hepsine teşekkür ediyorum. Türkiye'den sayın Başbakanımız ve Aziz Yıldırım, milli takım hocam ile diğer kulüplerden aradılar. Galatasaray internet sitesinden geçmiş olsun mesajı yayınlamış. Beni seven herkese arayan dua eden herkese teşekkür ediyorum. Bu beni çok mutlu etti ve duygulandırdı."

Karlsruhe maçında pozisyonda ileri gittikten sonra döndüğünü ve bir anda gözünün karardığını anlatan Ümit Özat, "Tansiyonum düştü herhalde. Eğildiğimi hatırlıyorum ondan sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
Fenerbahçe' deki doktorunun son sekiz yıldaki EKG lerini çıkarıp baktığını ve hepsininde temiz olduğunu kaydeden Ümit, "Tüm tahliller temiz. Şu an için neden olduğu belli değil. Önümüzdeki günlerde yapılacak tahlillerde belki belli olur. Belki mineral eksikliği belki de tansiyon bilemiyorum. Son zamanlarda 7 kilo verdim. Bunun etkisi olabilir dediler. Maçtan önce arkadaşlar havanın çok kuru olduğunu tıkandıklarını söylediler ama ilginç olan olay benim başıma geldi" şeklinde konuştu.
Ümit Özat kendisini izleyen tüm basın mensuplarına da teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

( | $ $ €
Defans
**

Gol Kralligi : -7

Metin 2

« Yanıtla #8 : 31 Ağustos, 2008, 15:24 »

Gemis Olsun.
bence de gemis olsun

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #9 : 02 Eylül, 2008, 10:06 »

Alman Bundesliga'da Köln forması giyen ve takımının Karlsruhe ile yaptığı maçta fenalaşıp hastaneye kaldırılan Ümit Özat'ın hafta sonuna kadar Köln Üniversite kliniğinde tetkik ve kontrollerine devam edileceği açıklandı.

FC Köln'ün basın sorumlusu Christopher Lymberopoulos, doktorların her türlü kontrolleri yapmaya devam ettiklerini ve bunun da hafta sonuna kadar süreceğini belirterek, ancak gelecek hafta antrenmanlara katılabileceğini ifade etti.

Öte yandan, FC Köln'ün internet sitesine Ümit için gönderilen geçmiş olsun mesaj sayısının 5 bini bulduğu belirtildi.Ümit için en son Köln Ankent Belediye Başkanı Fritz Schramma, mesaj yolladı. Schramm, mesajında, ''Umarım tüm tetkikler temiz çıkar ve en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşarak FC Köln ailesine sağlıklı olarak dönersiniz'' dedi.

Türkiye'den gelen ailesiyle birlikte olan Ümit'in yakın çevresine en kısa zamanda takımına dönüp taraftarla buluşmak istediğini dile getirdiği bildirildi.

Ümit'in gelen mesajlar nedeniyle çok sevindiği, bunun kendisine güç verdiği kaydedildi.

okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Fair Play

« Yanıtla #10 : 02 Eylül, 2008, 10:12 »

Ailesi futbola dönmesini istemiyormuş ama Ümit kararlıymış.

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Almanya Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: ÜMİT ÖZAT Kalp Krizi Geçirdi « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.319 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu