Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım, 2008, 01:19
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Italya Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: Juventus'u Karıştıran Olay 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Juventus'u Karıştıran Olay  (Okunma Sayısı 145 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« : 01 Eylül, 2008, 16:14 »

Tiago başkanını tuvalete kilitledi
İtalya Serie A Ligi takımlarından Juventus'un satış listesindeki ismi Tiago'nun, kulüp başkanı Giovanni Cobolli Gigli'yi tuvalete kilitlediği ortaya çıktı. SKY İtalia'da canlı yayında bir açıklamada bulunarak konuyla ilgili iddiaları doğrulayan Gigli, "Tuvalete kilitlendiğim haberi doğru" dedi.

Portekizli oyuncu Tiago, kulübünün kendisini satış listesine koymasına sinirlenmiş, Everton ve Monaco'dan gelen teklifleri de reddetmişti. Bu durum, Tiago gitmediği için transfer gerçekleştimeyen Juventus'da tansiyonu iyice yükseltti. Ancak Tiago'nun satılmaması için baskı yapmak amacıyla Juventus Başkanı Gigli'yi tuvalete kilitlemesi ipleri kopardı. Gigli'nin bir saat süreyle tuvalette kapalı kaldığı, daha sonra yardım isteyen sesini duyan takım oyuncularından Alessandro Del Piero'nun kapıyı kırıp başkanı kurtardığı ortaya çıktı. Olayın bu şekilde ortaya çıkmış olamasının utanç verici olduğunu dile getiren Gigli, "Bir arkadaşıma söylemiştim. O da konuşmuş" diye konuştu.

Gigli, "Sesimi duyup yardıma gelen Alessandro del Piero, kapıyı kırıp beni kurtardı. Hatta maç öncesi sakatlanmasını istemediğimden, başka birini yardıma çağırmasını istedim ama o kapıyı kırıp çıkmamaı sağladı. Umarım Tiago gece yarısına kadar kendine bir yer bulur" demekle yetindi.
« Son Düzenleme: 01 Eylül, 2008, 16:16 Gönderen: Lxstany » Logged

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Juventus'u Karıştıran Olay
23 Kasım, 2008, 01:19

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #1 : 01 Eylül, 2008, 17:27 »

ilginç ve enteresan

okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 17

Fair Play

« Yanıtla #2 : 01 Eylül, 2008, 20:14 »

Eğer Tiago yapmışsa çok güzel yapmış tam benlik bir davranış Smiley

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Italya Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: Juventus'u Karıştıran Olay « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.141 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu