Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım, 2008, 00:47
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Nihat'tan Josico yorumu 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Nihat'tan Josico yorumu  (Okunma Sayısı 94 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« : 03 Eylül, 2008, 08:00 »

Nihat'tan Josico yorumu
İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal'de forma giyen milli yıldızımız Nihat Kahveci, Necati Ateş'in Real Sociedad'a, Josico'nun da F.Bahçe'ye transferlerine değindi. Best FM'e konuşan Nihat, Josico'yla ilgili olarak, “Ben iki senedir Villareal'deyim. Benim zamanımda fazla oynamamıştı. Daha önce her zaman banko oynardı. F.Bahçe'ye faydalı olur. Bence iyi bir transfer, burada kaptandı. Büyük başarılar kazandı. Deneyimi çoktur ama ona zaman tanınmalı. F.Bahçe ilk maçını kaybedince Avrupa Şampiyonluğu görmüş insanlar sorgulanmaya başlandı” dedi.

NECATİ İYİ TRANSFER

Eski takımı Real Sociedad'ın yeni transferi Necati Ateş'e de değinen Nihat, “Kendisine Sociedad'ı anlattım. Asla ikinci ligde yeri olmayan bir takım olduğunu söyledim. Bu sezon iyi bir takım yapıyorlar ve Necati ile güçlendiler. İnşallah şampiyon olup La Liga'ya çıkarlar ve karşılıklı oynarız'' dedi. Yurtdışında forma giyen oyuncular arasında örnek futbolcu konumuna gelen Nihat Kahveci, “Benim için iyi futbolcu denirse mutlu olurum ama hem iyi insan hem iyi futbolcu denirse daha mutlu olurum. Ben de bunun için çabalıyorum” diye konuştu.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Nihat'tan Josico yorumu
23 Kasım, 2008, 00:47

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Nihat'tan Josico yorumu « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.136 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu