Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım, 2008, 00:35
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: F.Bahçe'de son dakika transferi! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: F.Bahçe'de son dakika transferi!  (Okunma Sayısı 142 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« : 03 Eylül, 2008, 19:34 »

F.Bahçe'de son dakika transferi!
Balıkesir Belediyespor Yıldız Takımı'nın başarılı kalecisi Hüseyin Günlü, Fenerbahçe'ye transfer oldu. 15 yaşındaki Hüseyin, Yalova'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'ndaki performansı ile Fenerbahçeli gözlemcilerin dikkatini çekti. Şampiyona sonrasında Balıkesir'e gelen Fenerbahçe yöneticileri, genç file bekçisinin ailesi ve kulübü ile görüşerek transferini gerçekleştirdiler. Hacıilbey Meslek Lisesi öğrencisi olan Hüseyin Günlü'nün öğrenimine İstanbul'da Kadıköy Meslek Lisesi'nde devam edeceği açıklandı.

Fenerbahçe'deki antrenmanlara hemen başladıklarını belirten genç kaleci, Balıkesir'i ve Belediyespor'u en iyi şekilde temsil etmek için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi. Balıkesir Belediyespor Teknik Direktörü Çetin Aslanhan öğrencisiyle gurur duyduğunu dile getirdi. Aslanhan, "Hüseyin'i Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya kazandırdığımız için gururluyuz. Hüseyin'in Belediyespor'daki diğer sporcularımıza da örnek olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki dönemlerde yeni Hüseyin'ler yetiştireceğimize yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Öte yandan otoriteler, Fenerbahçe'nin Volkan Demirel'e alternatif olarak iyi bir kaleci transfer etmesi gerektiğini, yedek kaleci Volkan Babacan'ın tecrübesiz olduğunu savunurken, Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Lig maratonu için yönetim kaleci transferine gerek duymadı

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: F.Bahçe'de son dakika transferi!
23 Kasım, 2008, 00:35

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
FootBoy
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #1 : 07 Eylül, 2008, 19:45 »

3 yıl sonra takımda oynayabilir deyilmi?
Yoksa 19-20 yaş arasımı profesyönel takımda oynılıyor ??

Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem!
Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir.
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: F.Bahçe'de son dakika transferi! « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.144 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu