ozy bazı konularda haklısın ama guıza para için gelmiş diyosun hangi yabancı para için gelmiyok hepsi para için gliyo çok para veriyoruz adamlarda bizi tercih etmeye başladı guıza şimdilik kendini gösteremedi ama bence kezmandan iyi ister katılırsınız ister katılmazsınız guıza yine bi kaç asist yaptı kezman onuda yapmıyoduki kezman ne yaptı fenerde adamın daha 3. maçı bi bekleyin birde ben bu sene fenerden pek ümitli değilim uefaya gidebilirsek ne mutlu bize fenerde varsa yoksa Alex aziz yıldırım okadar para verceğine alexe biraz zam yapsın yoksa bu gidişle oda durmaz.Aziz yıldırım yıldız transfer diyo iyi diyoda Aziz yıldırım bizim takıma aç futbolcu lazım aç oynamaya aç kendini göstermeye aç futbolcu lazım bakalım daha 3. hafta belli olmaz hiçbirşey ama yinede bu gidiş beni ve fblileri kesin korkutuyodur Daha çok eksiğimiz var bekliycez görcez...Acaba busene şampiyon olamazsak aragonesi gönderirimi Aziz başkan onuda çok merak ediyorum.
.
yabancılar değil türk futbolcularda tabiki para için yapıyo transferlerini..bu onların işi ama bide parayı aşırı veriolar diye hiç normalde gitmek istemiyceğin bi yere gitmek var,böyle bi transfer yapan oyuncuda faydalı olamaz takımına...faydalı olamadağı gibi semih gibi değerlerimizide kulübeye gönderir hiç bişey yapmadan...bu açıdan eleştiriyorum bu transferi ben..yıldız alıcaksanız yine alın hame herkese hakettiği parayı verin galatasaray kewell+baros+de santcis+meira ya 10 milyon eurodan az bi para ödedi bonservisler için..de santcis kiralık gerçi onu saymayabiliriz..