Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım, 2008, 00:44
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Adanaspor  |  Konu: Bank Asya 1. Lig 2. Hafta Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Bank Asya 1. Lig 2. Hafta Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı  (Okunma Sayısı 181 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« : 05 Eylül, 2008, 13:04 »

Adanaspor 3 puana kilitlendi
Adanaspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında 3 puan hedefliyor.

Kulüp Başkanı Bayram Akgül, antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı yaparak, "Sizlere güveniyorum. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak taraftarımızı mutlu edelim" dedi. Ligde bu sezon ilk kez taraftarlarının huzuruna çıkacaklarını söyleyen Başkan Akgül, "Tüm Adana'nın takımımıza desteğini bekliyoruz. Hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. Bu yolda kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçları mutlaka kazanmalıyız. Tribünlerin dolacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Bu arada antrenmanlarda futbolcular, Teknik Direktör Hüsnü Özkara'nın gözüne girebilmek için kıyasıya mücadele ediyor. Yaklaşık 1 yıldır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Habip Tok ise geçirdiği ameliyatın ardından koşulara başladı. Habip'in verilen program gereği yaklaşık 2 ay sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı açıklandı.

« Son Düzenleme: 05 Eylül, 2008, 13:08 Gönderen: Lxstany » Logged

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Bank Asya 1. Lig 2. Hafta Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı
23 Kasım, 2008, 00:44

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
korhan
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #1 : 05 Eylül, 2008, 18:50 »

ben üyelimi iptal etmek istiyorum nasıl edebilirim  bide bu site ücretli mi?
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Adanaspor  |  Konu: Bank Asya 1. Lig 2. Hafta Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.124 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu