Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 05:48
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Ingiltere Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: Zico'ya Newcastle United Kancası 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Zico'ya Newcastle United Kancası  (Okunma Sayısı 164 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« : 09 Eylül, 2008, 11:53 »

Zico ve Newcastle
Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Arthur Zico hoca arayışlarını hızlandıran Ada ekibi Newcastle United için teknik direktör adayları listesine girdi. Kevin Keeagan ile olaylı bir ayrılık yaşadıktan sonra henüz yeni çalıştırıcısını bulamayan Premier League ekibini çalıştırmaya Zico'nun da sıcak baktığı ifade ediliyor.
Ada'nın önemli gazetelerinden Daily Mail'e konuşan Arthur Zico Newcastle United gibi bir takımı çalıştırmaktan gurur duyacağını söylerken "Her zaman Premier League'de bir deneyim yaşamak istemiştim. İngiltere'de başarılı olabileceğime inanıyorum." ifadeleri ile Magpies için kapıları sonuna kadar açtı. Newcastle United'ın Zico'nun bu açıklamasından sonra nasıl bir yol izleyeceği ve Brezilyalı çalıştırıcıya teklif götürüp götürmeyeceği ise merak konusu.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Zico'ya Newcastle United Kancası
22 Kasım, 2008, 05:48

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
OguzA
Orta Saha

Gol Kralligi : 5

« Yanıtla #1 : 09 Eylül, 2008, 22:09 »

bece zico fenerde kalmalıydı...

bana göre fenerbahçe ve zıco ikisi de gerçekten kan kaybetti

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Ingiltere Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: Zico'ya Newcastle United Kancası « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.141 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu