ÖNCELİKLE TÜM ARKADAŞLARA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.BENDEN DAHA ÇOK MAÇLARA YORUM YAPMAMI İSTİYORLAR FAKAT O KADAR ZAMANIM MALESEF YOK,ŞUANDA BİLE ZAMANIM YOK AMA SİTEMİZİN SAHİBİ LX.İÇİN BURADA BULUNUYORUM..EMEK VERİYORUM EMEĞİMİN KARŞILIĞINIDA SAOLSUN TÜM ARKDAŞLARDAN ALIYORUM..BANA Bİ TEŞEKKÜRÜNÜZ YETERLİDİR..GERÇEKTEN KOLAY GİBİ GÖZÜKÜYOR AMA ÖYLE DEĞİL ŞUAN BU YORUMLARI YAZMAM 1 SAATTEN FAZLA ZAMANIMI ALDI BİRDE BUNLARDAN FAZLA YORUM YAPARSAM DÜŞÜNÜN ARTIK 
HER NEYSE İŞTE YİNE BİR HAFTA SONU VE YİNE İDDAA YORUMLARIM UMARIM BU HAFTAYI KAYIPSIZ ATLATIRIZ...
524 - GETAFE - REAL BETİS 
Kendi sahasında Huelvaya yenilen deplasman takımının durumu iç açıcı değil,Aurelio,Odonkor ve Edu sakat;
Ev sahibi ekip ise,Gijonu 2-1 skorla devirdi...Ama onlardada Kaleci Abondanzieri Milli maçta sakatlandı...Herşeye rağmen Kendi seyircisi önünde Getafe Kazanır...ORAN: 1,80
215 - CARDİFF - BRİSTOL CİTY 
Ev sahibi ekip Cardiff'in bu sezon ortaya koyduğu futboldan etkilendiğimi çekinmeden söyleyebilirim.adım adım gerekli puan ve puanları alıyorlar.
Sheffield Utd. Maçında Gol yememeleri özgüvenlerini iyice artırdı..Deplasman Ekibi Bristol City'i Bir kez daha 2-1'lik Skorla Galip Geleceklerdir...ORAN: 1,90
255 - GRASSHOPPERS - AARAU 
Y.Boys'u deplasmanda dağıtan ev sahibi ekip,bir üst sıradaki Aarau konuk ediyor,Deplasman ekibi güzel performans sergilesede bu deplasmanda işleri zor .Ev sahibi bu maçı alır...ORAN : 1,65
243 - ABERDEEN - HAMİLTON 
Sezona kötü başlayan taraftarı olduğum ABERDEEN ,ardından toparlanmaya başladı..Herkesin bu maçı g.Rangers alır dediği maçda neredeyse G.Rangerse Kök söktürdük...Ve St.Mirren,Motherwell Deplasmanlarından galibiyetle ayrılmasını bildik...Şimdide Kupada karşılaştığı ve 1-0 kazandığı Hamiltonu konuk ediyor...
Hamilton ilk haftalarda galibiyetlerle ayrıldı fakat son 2 maçında düşüşe geçti ...Toparlanan ABERDEEN bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bilecektir...ORAN: 1,55
313 - LE MANS - TOULOUSE 
Ev sahibi ekip bu sezonun sürpriz takımı,Yeni transferler Helstad ve Stromstad bu sezon isimlerinden söz ettirecek oyuncularından...Deplasman ekibi ise yeni transferlerinin daha alışabilmesi için haftalar alacaktır ve daha iyi performans sergileyeceklerdir.
Ev sahibi ekip bu maçı alır düşüncesindeyim... ORAN : 1,70

-
436 - STOKE - EVERTON - 
Deplasman ekibi sakatlıklar yüzünden sezona iyi başlayamadılar..Ev sahibi ekipde ise defans problemli,gol yeme problemini çözüm bulamazlar ise küme düşecek gibiler...Deplasman ekibide aynı hataları yapıyorlar..Her maçta gol yiyen 2 takımın maçındanda Bol gollü bir sonuç bekliyorum...Dipnot: Ev sahibi ekip son 6 maçı , Deplasman ekibinin son 3 maçı ÜST Bitti...ORAN:1,70
654 - BROMMAPOJKARNA - VASBY Ev sahibi ekip zirve iddaasıyla başladığı ligde ilk yarıda aldığı sonuçlarla bu hedeften uzaklaştı...Şimdi tekrar yükselişe geçti gibiler...Zirveye yaklaşmak için Enkoping karşısında etkisiz bir oyun sergileyen Vasbyyi yeneceklerdir...ÜST 2.tercih : ORAN: 1,65