Fakat düşünülmesi gereken şey bu golleri ne şekilde attığı.Ben uzun zamandır dribbling yaparak, yada kaleciyle karşı karşıya kalarak, uzaktan şut çekerek, defans oyuncularını çalımlayarak gol attığını hatırlamıyorum.Bir forvetin yapması gereken şeymidir bunlar; bence evet.Savunmayı eksiltmek, uzaktan şutlar denemek, pres yaparak onları yıpratmak, topsuz alanlara koşu yapmak bir forvetin özelliği olmalı.Ama Semih'te bunların hiçbirini uzun zamandır göremiyoruz.Spor yazarlarının da buna karşı savunduğu bir takım tezleri var.Semih doğru zamanda, doğru yerde.Ancak bunu Belçika maçında bir kez daha gördük ki günümüz futboluna 'balına!' diye tabir ettiğimiz gol kazandırmaktan başka işe yaradığı yok! Ve bu sefer o bal tutmadı, Semih golünü atamadı.Bence Semih gene yedek kalsın, oyuna girdiğinde dualar edilsin, dilekler adansın, O' ''gene olması gerektiği yerde olsun'' ve golünü atsın.
onside-ontable.blogspot.com'dan alıntıdır!
özellikle bunlara takıldım kaldım bunları söyleyen bir kişi adı sanı şöhreti kim olursa olsun futbol bilgisinden şüphe ederim bu 1.
özellikle bunları söyleyen biri yine semih'i hiçbir maçta stada giderek seyretmemiş bu da 2.
kim yazmışsa ya hasetinden çatlıyor, bu başarıyı çekemiyor ve eminim ki o kişi Holigan sayılabilecek bir Galatasaray'lı bu da 3.