Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 21:10
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Konu: İsmet Arzuman : "Gerekirse ülkeyi terkederim" 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 4 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: İsmet Arzuman : "Gerekirse ülkeyi terkederim"  (Okunma Sayısı 1499 defa)
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 17

« : 04 Kasım, 2007, 21:48 »

"Gerekirse ülkeyi terkederim"
Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasının olay hakemi İsmet Arzuman Lig TV'de yayınlanan Maraton programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

1,5 -2 aydır maç yönetmeyen bir hakem neden bu maça verildi sorusuna Arzuman şu yanıtı verdi: "Ben 1,5 aylık süreç içinde Fransa-Bosna Ümit Milli Takım'ın maçını yönettim ondan sonra Güney Doğu Avrupa Gençler Şampiyonası'nda iki haftalık sürem geçti. Daha sonrada Galatasaray - Beşiktaş maçında 4. hakemdim ondan önce Antalyaspor-Eskişehir maçında görevliydim. Görev almadığım denilen süreç bu, maçın hakemi olduğumu perşembe sabahı öğrendim, bana yönelik tepkileri ise cuma günü öğrendim. Türkiye Ligleri'nin en kıdemli hakemiyim. Görev almama nedenlerim bunlar.

FIFA Kokartı alınmış bir hakeme böyle bir derbi maçı nasıl verirsiniz polemiklerini ise sorusuna ise Arzuman şu yanıtı verdi: "Beni bu yöneticilerimiz FIFA Kokartına layik görmüştü, ben 42 yaşındayım FIFA'dan 40 yaş üstündeki hakemlere yılda 1-2 maç ancak veriliyor, yöneticilerimi bu yüzden bu kontenjanı doldurmak istemediğimi söyledim, bunda da herhangibir sıkıntı görmüyorum. Beni sonuçta bu yöneticilerim FIFA Kokartına layık görmüştü, şimdi genç bir arkadaşlarımı şans tanınıyor bundan da gurur duyuyorum. Beni bu maça yöneticilerim adadı, bununla ilgili birşey söyleyemem."

İki kulüp tarafından yapılan bildirilerin üzerinizde ne gibi etkisi oldu sorusunu Arzuman şöyle yanıtladı: "Bu bir önyargıdır ve insanların kafasını karıştırmıştır. Hangi derbiye hangi hakem verilirse üzerine tartışmalar oluyor. 10 yıldır hakemim ve tartışmalı pozisyonlarımız mutlaka olmuştur. Hakemlik yapan her insanan hayali kupa finali ve derbi maçları yönetmektir. Beşiktaş-Erciyes maçında Erceyesspor lehine penaltı pozisyonunu vermediğimi mücadelede bittikten sonra ben de gördüm ama o an bu pozisyonu daha farklı yorumlamıştım. İlk defa bir Fenerbahçe-Beşiktaş maçı yönettim ve bu maçın güzel anıları olmasını istiyordum ancak maç öncesi yaratılan gergin ortam ve sonrasında bu olayların neden buralara geldiğini anlıyamıyorum. Biz bu güven mevzuunu nasıl çözeceğiz. Ailemizle röportaj yapıldı, bizden mal varlığımız istendi, kredi kartı ekstrelerimiz istedi. Kim ne biliyorsa söylesin, bizim yöneticilerimize söylesinler. Birşey bilen varsa söylesin, ben gerekirse ülkeyi terkederim. Hata mutlaka olmuştur ancak art niyet kesinlikle yoktur."
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: İsmet Arzuman : "Gerekirse ülkeyi terkederim"
22 Kasım, 2008, 21:10

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Adriano
Kaptan

« Yanıtla #1 : 04 Kasım, 2007, 21:48 »

çok doğru cümleler kurmuş.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #2 : 04 Kasım, 2007, 21:49 »

allahtan adam maçlarda görev almamış Smiley birde alsa ne olcak acaba Smiley

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
OguzA
Orta Saha

Gol Kralligi : 5

« Yanıtla #3 : 04 Kasım, 2007, 21:50 »

şu anda lig tv'de de konuşuyor az önce verdığı kararları değerlendiriyordu. hala konuşiii

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #4 : 04 Kasım, 2007, 21:51 »

ama çok mantıklı konuşuyor adamı takdir ettim cidden

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #5 : 04 Kasım, 2007, 21:52 »

bende izliyorum Smiley reyting rekoru kırdı baksana Smiley
DisiFaNaTik
Kaptan

Gol Kralligi : 2

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #6 : 04 Kasım, 2007, 21:56 »

sen izliyon diye kırmışlardır .. Smiley

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #7 : 04 Kasım, 2007, 21:57 »

bende izliyorum Cheesy merefe sen neden izlemiyon Cheesy

DisiFaNaTik
Kaptan

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #8 : 04 Kasım, 2007, 21:59 »

ya merefe ne ya?merve lx Smiley ne izlicem be maçları zor izliyom zaten.. biliyon ablalar.. Smiley

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #9 : 04 Kasım, 2007, 22:00 »

adam cidden dobra dobra konuştu bu adamı aziz başkan değil ibrahimoviç satın alamaz be Smiley
futbolog
Defans
**

Gol Kralligi : 0

Futbol, asla sadece Futbol degildir.

« Yanıtla #10 : 04 Kasım, 2007, 23:00 »

Gökhan Gönüle Bobo müdehale ediyor top ıskalanıyor arkaya düşüyor serdar alıyor sağa kayıyor orta açıyor vuruyor gol atıyor bu sırada 3-4 kez düdük duyuluyor. Şimdi aynı şeyler olsa fakat adam kafayı vurunca topu Volkan kurtarsa nie foul verdi diye konuşulacak mıydı? Hayır... Bir karar verilmiş ve sen inatla oynamaya devam etmişsin. sonra da doğrandım diye yaygara yapıyorsun hakeme yükleniyorsun. Kardeşim hakem nerden bilecekti orta açılıp da gol atılacağını? Yok böyle birşey yaa Smiley

iyi orta gol getirir...
DisiFaNaTik
Kaptan

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #11 : 04 Kasım, 2007, 23:13 »

sendemi futbolog ya herkes fbli bu nasıl iş yahh Smiley

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #12 : 04 Kasım, 2007, 23:17 »

futbolog  kardeş cidden haklısın

DisiFaNaTik
Kaptan

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #13 : 04 Kasım, 2007, 23:18 »

ne haklısı bırak yha.. Smiley

futbolog
Defans
**

Gol Kralligi : 0

Futbol, asla sadece Futbol degildir.

« Yanıtla #14 : 04 Kasım, 2007, 23:22 »

DisiFanatik bu kadar yaygara koparılcak bir pozisyon değildi. Bak 2 gün sonra Anfield Road'da Liverpool la oynayacaksın. Alacağın 1 puan çok şey demek. Senin dün gece 21:00 da bu maçı unutup o maça bakman lazımdı. Zten büyük bir haksızlıkta yok ortada. Fakat tutuyosun pafla çıkacağız şöyle yapacağız böyle yapacağız futbolcularının da kafasını meşgul ediyorsun. Bırak yahu giden 3 puan ne zaman geri gelmiş ki? Liverpool maçına bak sen...

iyi orta gol getirir...
Sayfa: [1] 2 3 4 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Konu: İsmet Arzuman : "Gerekirse ülkeyi terkederim" « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.185 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu