Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Ağustos, 2008, 06:19
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: “BIRAKINCA DA BURADAYIM!..” 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: “BIRAKINCA DA BURADAYIM!..”  (Okunma Sayısı 232 defa)
Engin
Ziyaretçi

« : 06 Kasım, 2007, 15:51 »

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, UEFA'ya yaptığı açıklamalarla çok konuşulacak.. İŞTE DETAYLAR!..
Dünya futbolunun en büyük yıldızlarından biri olarak neredeyse tüm dünyada tanınan Roberto Carlos’un, Fenerbahçe’ye transferi büyük ses getirmişti.. Brezilyalı yıldız, Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi ne kadar sevdiğini, geleceği hakkındaki planlarını, Fenerbahçe ve Zico hakkındaki görüşlerini UEFA’ya verdiği röportajda anlattı..

İşte Carlos’un bomba gibi açıklamaları ;

“REAL’DEN AYRILMAK KOLAY OLMADI!..”
Fizik olarak iyi durumdayım ve işime full konsantreyim.. Açık konuşmam gerekirse Real Madrid’den ayrılmak kolay olmadı.. Çünkü hep kariyerimi Real’de noktalayacağımı düşünmüştüm..

“BANA BİR İDOL GİBİ DAVRANIYORLAR!..”
Fenerbahçe tamamıyla farklı bir camia.. Taraftarları çok tutkulu.. Sokakta insanlar bana bir idol gibi davranıyorlar.. Bu davranışlar beni çoğu zaman şaşırtıyor..

“KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM!..”
Yaşadığım müthiş anılar için Brezilya Milli takımına, Palmeiras’a, İnter’e ve Real Madrid’e çok teşekkür ediyorum.. Orada birlikte forma giydiğim arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum.. Zidane, Beckham, Ronaldo, Figo, Romario, Rivaldo, Raul gibi büyük oyuncularla oynadım ve kendimi bu yüzden şanslı hissediyorum..

“ZİDANE, BECKHAM, RONALDO YOK AMA…”
Kendimi ayrıcalıklı hissediyorum.. Tanrı bana çok büyük kulüplerde oynama ve tecrübe kazanma şansı tanıdı.. Fenerbahçe’de yaşadığım baskı aynı Real Madrid’deki gibi.. Bunun nedeni de hem Madrid’in hem de Fenerbahçe’nin ülkelerinin en büyük kulüpleri olması.. Tabii ki burada Zidane, Beckham, Ronaldo gibi oyuncularla oynamıyorsunuz ama buradakiler de çok iyi oyuncular.. Tecrübeleri olan, çok çalışan ve maçın sonuna kadar konsantrasyonunu kaybetmeyen oyuncular..

“GELMEMDEKİ EN BÜYÜK ETKEN ZICO!..”
Zico sadece büyük bir oyuncu değil.. Aynı zamanda iyi ve mükemmel bir insan.. Her zaman iyi ve dürüst olmaya çalışıyor.. Teknik Direktör olarak kariyerinin başında olmasına rağmen büyük mesafe kat etti.. Geçmişte iyi oyuncu olmanız iyi oyuncu olduğunuz anlamına gelmez.. Fenerbahçe’ye gelmeye karar vermemdeki en büyük etkenlerden biri burada Zico ve diğer Brezilyalı oyuncuların olmasıydı..

“TÜRKİYE’DEN KİMSE ÜÇ PUAN ÇIKARTAMAZ!..”
Alacağımız bir galibiyet ve bir beraberlik bizi Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkartacak.. Fenerbahçe’nin evinde kaybetmesi imkansız.. Taraftarlarımızın yarattığı atmosfer inanılmaz.. Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’den kimse üç puanla ayrılamaz..

“FUTBOLU BIRAKINCA DA BURADA KALACAĞIM!..”
Şu anda 34 yaşındayım ama daha 4 yada 5 yıl daha oynarım diye düşünüyorum.. Kariyerimi Fenerbahçe’de noktalamayı düşünüyorum.. Brezilya’ya dönmeyeceğim.. Hatta kariyerim bittikten sonra da dönmeyeceğim.. Burada kalıp, yardımcı hoca, futbol direktörü ya da kulübün uluslar arası temsilcisi olmak istiyorum.. Özet olarak Türkiye’de kalıyorum.. Buraya tam anlamıyla adapte oldum ve asla ayrılmayı düşünmüyorum..
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: “BIRAKINCA DA BURADAYIM!..”
22 Ağustos, 2008, 06:19

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Engin
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 06 Kasım, 2007, 16:01 »

Ben bu Carlosu seviyorum Smiley Fenere gelmeden öncede seviordum Smiley gerçekten çok iyi bir futbolcu kazandığı parayı hak ediyor bence başkaları gibi parayı alıpta bekleneni vermemezlik gibi bir olayı yok (kezman) gibi
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1965

« Yanıtla #2 : 06 Kasım, 2007, 16:07 »

walla bende cok sewıyorum PLAYSTATİON 1 DE bana cok yardım ettı son dk.larda bana cok yardım ettı allah razı olsun 

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: “BIRAKINCA DA BURADAYIM!..” « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.137 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu