Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 22:26
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: Beşiktaş'ta Lucescu Sesleri 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Beşiktaş'ta Lucescu Sesleri  (Okunma Sayısı 435 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« : 03 Ekim, 2008, 23:03 »

"Lucescu geliyor" iddiası

UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımına 4-1 yenilerek UEFA Kupası defterini sürpriz bir şekilde kapatan Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın tahtı da sallanmaya başladı.

Lig TV Ana Haber Bülteni'ne canlı yayında bağlanan Ömer Güvenç, Beşiktaş Kulübü başkanı Yıldırım Demirören'in, Beşiktaş'ı 100. yılında şampiyon yapan Lucescu ile temasa geçtiğini ileri sürdü. İstanbul'a gelen Beşiktaş kafilesinde yer almadığı belirtilen Yıldırım Demirören'in, Kiev'e geçerek Lucescu'ya teklif götürdüğü ve anlaşmanın bir kaç gün içerisinde sağlanacağı gelen son haberler arasında yer alıyor.

Bu konuda ortaya atılan bir başka iddia da Beşiktaş'ın Rumen teknik adamla her konuda anlaşmaya vardığı ve kararın pazartesi günü oynanacak Hacettepe maçı sonrası açıklanacağı yönünde.

Beşiktaş'ı 2002-2004 yılları arasında çalıştıran ve siyah-beyazlı camiaya 100. yıl şampiyonluğu ile UEFA Kupası'nda çeyrek final başarısı yaşatan Mircea Lucescu, Beşiktaş'tan önce de Galatasaray ile 1 lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final sevinçleri yaşamıştı.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Beşiktaş'ta Lucescu Sesleri
22 Kasım, 2008, 22:26

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
babriko06
Defans
**

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #1 : 04 Ekim, 2008, 00:10 »

valla aslında ertuğrul için daha erken diyorum gönderme politikası ama lucescu da yabana atılacak bir hoca değil
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #2 : 04 Ekim, 2008, 00:16 »

yinede ben 1-2 senede bir hoca değişimine karşıyım isterse morinho olsun  değişen

babriko06
Defans
**

« Yanıtla #3 : 04 Ekim, 2008, 00:18 »

bende karşıyım gerçekden mesala fenere çok kızıyorum ben bu adamdan bişi anlamadım ziconun takımı oturmuştu bu adam çok ciddi hiç gülmüyor çok ciddilik iyi olmaz biraz fedakar olacaksın
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #4 : 04 Ekim, 2008, 00:37 »

yaa düşünsene abi Fenerbahçe 7,5 milyon vermiyor zico ya 3,5 milyon veriyor şimdiye kadar ki zarar zaten okadardan fazla Cheesy

babriko06
Defans
**

« Yanıtla #5 : 04 Ekim, 2008, 01:14 »

inan bu tür yönetim ve diplomasi işlerini anlamıyorum zicoyu ben çok arıyorum
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #6 : 04 Ekim, 2008, 01:16 »

herkez gibi..
( bu arada ben gidiyorumabi uyku vakti Smiley )

babriko06
Defans
**

« Yanıtla #7 : 04 Ekim, 2008, 01:16 »

tamam akın görüşürüz
cArsI_1903
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #8 : 04 Ekim, 2008, 01:29 »

ligin birinci tutu bitsin sorna gelsin lucescu daha uygun Wink
okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 17

Fair Play

« Yanıtla #9 : 04 Ekim, 2008, 10:46 »

Lucescu bence BJK'ye geri dönmez.Dönerse FB yada GS'ye gider.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #10 : 04 Ekim, 2008, 17:22 »

Tayfur Havutçu da Mircea Lucescu'yu doğruladı!
Beşiktaş yönetimi, UEFA Kupası birinci turu rövanş maçında Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görevine son verip, Mircea Lucescu ile anlaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah Beyazlı yöneticilerin son olarak Sağlam'ın 4-1 kaybedilen mücadele sonrası "Hayat devam ediyor" açıklaması ve kadroda sık sık rotasyona gitmesi sebebiyle genç teknik adamın görevine son verilmesi konusunda fikir birliğine varmışlardı. Ertuğrul Sağlam'ın en geç salı gününe kadar Siyah Beyazlı takım ile yollarını ayrılması beklenirken, Sağlam'ın 6 Ekim Pazatesi günü Süper Lig'in altıncı haftasında oynanacak olan Hacettepe karşılaşmasında da Beşiktaş teknik direktörü olarak son kez görev yapacağı kaydedildi.

Öte yandan Ukranya'da oynanan karşılaşma sonrası Türkiye'ye dönmeyen kulüp başkanı Yıldırm Demirören, Kiev'e gitmiş ve Siyah Beyazlı takımın eski teknik direktörlerinden olan Mircea Lucescu ile biraraya gelmişti. İki gündür süren görüşmelerin ardından Lucescu'nun yeniden Beşiktaş teknik direktörü olması konusunda büyük aşama kaydedildiği öğrenildi. Yapılan görüşmelerde Rumen teknik adamın son dört sezondur çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'te eski heyecanının kalmadığı ve yeniden Türkiye'ye dönmek istediğini belirttiği öğrenildi. Demirören'in bu akşam İstanbul'a döneceği ve pazartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında Lucescu ile anlaşma şartlarını yönetim kurulu üyeleri ile paylaşması bekleniyor.

TAYFUR HAVUTÇU HEYECANLI

Ayrıca Mircea Lucescu'nun Türkiye'ye dönmesi halinde yardımcı antrenör görevine Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın'ın getirilmesi bekleniyor. Özellikle Beşiktaş'ın 100. yılında yaşadığı şampiyonlukta Lucescu ile büyük pay sahibi olan bu iki futbolcunun Lucescu ile yeniden biraraya gelmeye sıçak baktığı kaydedildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tayfur Havutcun kendisine böyle bir teklifin geldiğini doğrularken, Lucescu'nun yeniden Beşiktaş'ın başına geçmesi halinde Rumen teknik adam ile çalışmaktan mutlu olacağını ifade etti.

Bu arada Beşiktaş'ın Mircea Lucescu ile anlaşamaması halinde ikinci adayın Christoph Daum olduğu iddia edildi. Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden Köln'ü çalıştıran tecrübeli teknik adamın da Beşiktaş'ın listesinde olduğu ve Rumen teknik adam ile anlaşılamaması halinde Daum ile görüşülebileceği belirtildi.

( | $ $ €
Defans
**

Gol Kralligi : -7

Metin 2

« Yanıtla #11 : 04 Ekim, 2008, 17:24 »

belki şampiyonluk görürler

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #12 : 04 Ekim, 2008, 20:00 »

Yıldırım Demirören Kiev'den döndü
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören İstanbul'a geldi. Siyah Beyazlı Kulübün başkanı 2 Ekim'de oynanan ve 4-1 kaybedilen Metalist Kharkov maçı sonrası Ukrayna'nın başkenti Kiev'e geçmişti. Demirören burada Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu ile son iki gündür sürdürdüğü görüşmelerini tamamladı.

Rumen teknik adamla büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenilen Demirören'in bu akşam önce teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşeceği, daha sonra da yönetim kurulu üyelire ile biraraya gelerek Lucescu ile yaptığı görüşmenin detaylarını yönetim kurulu üyeleri ile paylaşacağı öğrenildi.

beenwoolf
Yonetici
Defans

Gol Kralligi : 7

« Yanıtla #13 : 04 Ekim, 2008, 21:33 »

her an gelebilir
jabag
Defans
**

« Yanıtla #14 : 05 Ekim, 2008, 10:51 »

beğenerek okuduğum ve futbolu yakından takip ettiğim fotomaç ın bugünkü haberine göre lucescu beşiktaştaymış... beşiktaş camiasına hayırlı ve uğurlu olsun.. sadece ertuğrul hocayı beşiktaşlıların sahiplenmesi gerektiğini vurgulamak istiyorum. bana göre ertuğrul hoca da isterse çok iyi bir menejer olur. futbolcuyu ii tanıyor ama sistemi kuramadı.

temeli sağlam atılmış yorumlarla : İDDAA MÜHENDİSİ...
Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: Beşiktaş'ta Lucescu Sesleri « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.177 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu