Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 20:13
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Eskisehirspor  |  Konu: “Benim işim gol atmak” (7.11.2007 Sakarya gazetesinden alıntıdır) 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: “Benim işim gol atmak” (7.11.2007 Sakarya gazetesinden alıntıdır)  (Okunma Sayısı 480 defa)
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

Gol Kralligi : 21

ALTES

« : 07 Kasım, 2007, 15:10 »

“Benim işim gol atmak”

Eskişehirspor'da ikinci baharını yaşayan ve 4. şampiyonluğunu burada tatmak isteyen Coşkun Birdal, kendisinin gol atmasından çok takımın galip gelmesinden mutluluk duyduğunu söyledi. Forvet oynamasından dolayı doğal olarak işinin gol atmak olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, " Gol krallığında önlerde olmam bana ayrı bir güç ve moral veriyor. Şu anda 8 gole ulaştım. Bu golleri tek başına atmıyorum elbet. Başarıyı birlikte elde ediyoruz" dedi. Coşkun, yarışa ortak olan takım sayısının çok olmasının avantaj olduğunu puan sıralamasında ilk 6'da bulunan ekiplerin yarışı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

06.11.2007 
« Son Düzenleme: 07 Kasım, 2007, 15:18 Gönderen: AlTeS » Logged

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: “Benim işim gol atmak” (7.11.2007 Sakarya gazetesinden alıntıdır)
22 Kasım, 2008, 20:13

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #1 : 07 Kasım, 2007, 15:13 »

Diyadin “İstikrara devam”

Futbolcularına güvendiğini her fırsatta yineleyen Teknik direktör Diyadin, dün çalışma öncesinde Başkan Nebi Hatipoğlu ve bazı yöneticilerle görüştü. Diyadin, gazetecilere yaptığı açıklamada, " Her hafta yeni bir heyecan başlıyor. Bu hafta da Samsun maçı var. Kazanmak için çalışmalara başlıyoruz. " dedi.
Eskişehirspor futbol takımının çalıştırıcısı Metin Diyadin, İstanbulspor maçının geride kaldığını belirterek, " Her hafta yeni bir sayfa açılıyor ve yeni bir rakip bizleri bekliyor. Doğal olarak her haftaya kazanmak için hazırlanıyoruz. Bu haftada Samsunspor maçı var. Samsun takımı grubun iyi ekiplerinden birisi. Özellikle forvet bölgesinde tecrübeli isimleri bulunuyor. Ancak grubun en iyi takımı biziz. Bu maçı taraftarımızın desteğiyle kazanmak için hazırlıklar yapıyoruz. " yorumunu yaptı.

06.11.2007 

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1962

« Yanıtla #2 : 07 Kasım, 2007, 15:15 »

coşkun inş. dewam eder gollerın

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #3 : 07 Kasım, 2007, 15:16 »

“Kente şampiyonluk getireceksiniz”

İdman öncesi futbolculara başarı dileyen Vali Çalışıcı, daha sonra yapımı devam eden tesisleri Başkan Nebi Hatipoğlu ile birlikte gezip yetkililerden bilgi aldı.

BİLGİ ALDI

Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, dün Vali Demirkol spor tesislerine giderek Eskişehirspor kulübü yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcularla görüşüp yapımı devam eden yeni idari binayı gezerek bilgiler aldı.

SİZLERE GÜVENİYORUZ
Sağanak yağmura rağmen antrenman sahasına gelen ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Çalışıcı, futbolculara seslenerek, " Sizlerle bu şehir gurur duyuyor. Bizler de bu kenti yöneten kişiler olarak her zaman sizlerin yanındayız. Geçen hafta Valiler toplantısı vardı Ankara'da. Orada herkes bana Eskişehirspor ile ilgili sorular sordu. Bende gururla sizlerden söz ettim. Herkes bizim başarımızı bekliyor. " dedi. Vali Çalışıcı, aynı mücadelenin sürmesini isteyerek, " Bu sezon yakalanan tarihi şansı iyi kullanın ve şampiyonluğu bu kente getirin. Başarılar bu kente moral veriyor. " diyerek sözlerini tamamladı.

06.11.2007 
http://www.sakaryagazetesi.com.tr/kategori.asp?id=6

ALTES_ZGR
Defans
**

Gol Kralligi : 3

Girilmedi

« Yanıtla #4 : 09 Kasım, 2007, 11:00 »

EVET SENİN İŞİN BU ZATEN İŞİN BU OLMASA GOL KRALLIĞINA ADINI YAZDIRMAZDIN Kİ ZATEN DİMİ

www.groupofaltes.com---www.grupaltes.org

_Ö.2.6.Ü.R_

MEVZUYA GEREK YOK ADIMIZ YETER...!!!

ESKİŞEHİR BURASI ULAN ALAYINIZA GİDER...!!!
futbolog
Defans
**

Gol Kralligi : 0

Futbol, asla sadece Futbol degildir.

« Yanıtla #5 : 09 Kasım, 2007, 15:34 »

Son vuruşları iyi sadece...

iyi orta gol getirir...
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #6 : 09 Kasım, 2007, 15:45 »

yaşasın burda yaşasın 4,şampiyonluğu

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Eskisehirspor  |  Konu: “Benim işim gol atmak” (7.11.2007 Sakarya gazetesinden alıntıdır) « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.182 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu