Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
12 Ekim, 2008, 03:41
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Konyaspor  |  Konu: "Rize'yi eli boş göndereceğiz" 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: "Rize'yi eli boş göndereceğiz"  (Okunma Sayısı 701 defa)
HasDur
Defans
**

Gol Kralligi : 3

« : 07 Kasım, 2007, 18:58 »

Konyaspor Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında kendi evinde oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenman oyuncuların düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncular daha sonra antrenmana top ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan başarılı defans oyuncusu Ömer Gündostu, Sivasspor ve Gençlerbirliği Oftaşspor maçında alınan galibiyetlerle çıkış yakaladıklarını belirterek, "İlk önce gol yememeyi ve ardından gol atmayı başardık. Bu şekilde son 3 maçımızdan da galip ayrıldık. Bu hafta kendi evimizde Çaykur Rizespor maçını kazanarak yakaladığımız seriyi devam ettirmek istiyoruz. Zor bir maç olacak. Geçen hafta beklemedikleri bir mağlubiyet aldılar. Buraya hırslı bir şekilde geleceklerdir ama bizim de bir hedefimiz var. Çaykur Rizespor'u hafta sonu buradan eli boş göndereceğiz" dedi.

El Saka'nın takımdan ayrılmasıyla defansta Burak ile oynayacağı hatırlatılması üzerine Ömer Gündostu kendilerinin sözleşmeli bir işçi olduklarını söyleyerek, "Bu sene buradayız, seneye hangi takımda olacağımız belli değil. Giydiğimiz formanın ve kazandığımız formanın hakkını vermeye çalışıyoruz. Sahada kim olursa olsun elinden gelen mücadeleyi edecektir. Burak ile iyi anlaşıyoruz. Zaman içerisinde birbirimizin açığını öğrendik. Bu yüzden herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Bir...Ki.. Hass Durr...
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: "Rize'yi eli boş göndereceğiz"
12 Ekim, 2008, 03:41

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1963

« Yanıtla #1 : 07 Kasım, 2007, 19:06 »

bence bu mac berabere

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
HasDur
Defans
**

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #2 : 07 Kasım, 2007, 20:00 »

Rize alacak diye hissediyorum
iddia lı konuşmak iyi degildir

Bir...Ki.. Hass Durr...
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #3 : 07 Kasım, 2007, 20:18 »

bende rizenin alacağını inanıyorum
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #4 : 07 Kasım, 2007, 20:28 »

galıba 6.cı hisi war Grin

Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #5 : 07 Kasım, 2007, 20:53 »

galıba 6.cı hisi war Grin

özel bir yeteneğim olsa iddaaları bilirdim yani Cheesy
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #6 : 07 Kasım, 2007, 20:55 »

bende spor tot oynardım Grin

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Konyaspor  |  Konu: "Rize'yi eli boş göndereceğiz" « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.156 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu