Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 18:07
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif  |  Arsiv  |  Euro 2008  |  Konu: Terim'den şaşırtan kadro 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Terim'den şaşırtan kadro  (Okunma Sayısı 1307 defa)
vertafox
Defans
**

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #15 : 10 Kasım, 2007, 00:24 »

8JK den 2 kişi var kadroda ya sonunda deli ibrahimden kurtulcak türk milleti galiba ama işte oraya bi wedersonu koymaması garip ya hakan baltayı oynatcak herhalde..
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Terim'den şaşırtan kadro
22 Kasım, 2008, 18:07

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #16 : 10 Kasım, 2007, 08:50 »

oh be doğru kardel deliden kurtulduk ama yanlışın var vederson solbek oynayamaz hiç bir defansif özelliği yok arkasını carlos topluyor bana yalan demeyin eğer yalan diyorsanız siz hiç fener maçı seyretmiyorsuz o zaman

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
vertafox
Defans
**

« Yanıtla #17 : 10 Kasım, 2007, 11:36 »

oh be doğru kardel deliden kurtulduk ama yanlışın var vederson solbek oynayamaz hiç bir defansif özelliği yok arkasını carlos topluyor bana yalan demeyin eğer yalan diyorsanız siz hiç fener maçı seyretmiyorsuz o zaman
dostum lig tv üyeliğim var her maçı izliyorum sadece fenerin değil diğer takımlarınkinide izliyorum wederson ankarada hep sol bek oynadı yanlış hatırlamıyosam sezonuda 8 golle kapadı yani çift yönlü bir oyuncu son şamp. ligi maçındada mevkisinin sol açık olmadığını kendisi söyledi zaten.bak şuan ankarasporun halide meydanda bence terim gelecek tepkilerden çekindi yoksa wedersonun farkında olmamasına imkan ihtimal yok.
DìàGO
Orta Saha

Gol Kralligi : 4

« Yanıtla #18 : 10 Kasım, 2007, 11:46 »

vertafox ' a Katılıyorum Ama Carlos'la Anlaşmasıda Büyük Katkı Sağlıyor Wink

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
vertafox
Defans
**

« Yanıtla #19 : 10 Kasım, 2007, 14:18 »

Zico'nun sezon öncesi sol taraf için düşüncesi Carlos ve Uğur Boral 2lisiydi. ama fenerbahçe taraftarının büyük çoğunluğu bende dahil olmak üzere uğur'un rahat ve sorumsuz tavırlarını affetmicektir.geçen sezon yaptığı hataları hafızası iyi olan kimse unutmadı.tuncay gittikten sonrada orda kötü bi tuncay takliti yapmaya başladı sonunda zico'da farketti ve wedersonu denedi.aslında ne carlos ne wedo sabit değiller biri çıkınca diğeri beke dönüyor dönüşümlü oynuyorlar.Diago nun dediği gibi büyük bi uyum içindeler.wedo nun milli takımda sürekli oynamasına karşıyım ama şu dönemde ihtiyacımız vardı keşke alsaydı umarım 2008 trenide kaçmaz.kaçırdıklarımız bile zaten çok büyük zarar verdi bu turnuvada mutlaka olamlıyız ve sonrasındaki turnuvlarda.çünkü oynaya oynaya bi takım turnuva takımı kimliği kazanır.
diğer seçimler hakkındada yorum yapmak istiyorum.bu emre belözoğlundan başka oyun kurucu yokmu memlekette anlamıyorum.gs den ayrıldığından beri olumlu hiçbir işi olmayan ve üstelikde başka yönlerdende mide bulandırmış bir oyuncudan birde koluna kaptanlık bandı takarak ülke adına umut beklemek ne derece doğru bilemiyorum.
sanırım bu kadro seçiminin en pozitif yanları nihat ve fatih tekke.
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1962

« Yanıtla #20 : 10 Kasım, 2007, 18:07 »

hele    şükür  semihi  aldı

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
genç fenerli
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #21 : 11 Kasım, 2007, 13:13 »

milli maça fener çıksın
Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif  |  Arsiv  |  Euro 2008  |  Konu: Terim'den şaşırtan kadro « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.171 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu