Futbol Sitesi Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
08 Ocak 2009, 16:12
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: Beşiktaş - Sivasspor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Beşiktaş - Sivasspor  (Okunma Sayısı 3849 defa)
DìàGO
Orta Saha

AKTIF PUAN : 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #60 : 10 Kasım 2007, 22:37 »

O Kadarmı Kötü Kahkaha

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Beşiktaş - Sivasspor
08 Ocak 2009, 16:12

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Adriano
Kaptan

AKTIF PUAN : 17
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #61 : 10 Kasım 2007, 23:04 »

Bu maç çok konuşulacak: 1-2
Turkcell Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu. İnönü Stadı'ndaki karşılaşmada sahada yaşananlar yine uzun süre konuşulacağa benziyor. İlk yarısı Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmadan konuk Sivasspor, ikinci yarıda bulduğu iki gol ile üç puan ile ayrıldı. 

Beşiktaş'ın golü maçın 28. dakikasında Bobo'dan gelirken, Sivasspor'un golleri 58'de Mohammed ve 83'te Gurbanov'dan geldi. Siyah-beyazlılar bu mağlubiyet ile 21 puanda kalırken Sivasspor puanını 28'e yükselterek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Bu karşılaşmada futboldan çok, Beşiktaş tribünlerinin 90 dakika boyunca Başkan Yıldırım Demirören, menajer Sinan Engin ve Federasyon aleyhine yaptığı tezahüratların konuşulacağı kesin.

İki takımında karşılaşmayı 10 kişi ile tamamladı. Sivasspor'da Balili 52'de, Beşiktaş'ta da İbrahim Toraman 57. dakikada kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktılar.

YİNE HAKEM KARARI TARTIŞILACAK...

Beşiktaş'ın yediği ikinci golden önce Bobo'nun ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonda hakem Bünyamin Gezer'in devam kararı vermesi ve ardından Sivasspor'un gelişen atağında golün gelmesi, yine hakem kararını gündeme getireceğe benziyor. Beşiktaş tribünleri bu golden sonra yine Federasyon'a yönelik yoğun protesto yaptılar.

BİR TEK BOBO DURMUYOR...

Beşiktaş yoğun protestolarla başladığı maça hızlı başladı, ilk pozisyonlar ev sahibi ekip tarafından geldi. Beşiktaş karşılaşmanın 28. dakikasında golü buldu. Karşılaşmanın en çalışkan isimlerinden olan Arjantinli Higuain sağ kanattan hızlı geldi ve ceza sahasına ortaladı, boş pozisyonda Bobo kafayı çok iyi vurdu ve takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. (GOL BJK yazın Turkcell 4504'e gönderin, 50 SMS'e birinci devre sonuna kadar Beşiktaş'ın Turkcell Süper Lig maçlarındaki tüm gol videoları cebinize gelsin!)

BOBO'NUN GOLÜ DE TEPKİLERİ DURDURMAYA YETMEDİ...

Siyah-beyazlı taraftarların öfkesini Bobo'nun golü de dindirmeye yetmedi. Bobo sanki hiç golü atmamışcasına yönetimi ve futbolcuları hedef alan tezahüratlarına devam eden taraftarlar 90 dakika boyunca tepkilerini dile getirdiler.

GOLCÜ MOHAMMED İŞ BAŞINDA...

Sivasspor'un ve ligimizin en golcü oyuncusu durumunda bulunan Mohammed Ali Kurtuluş, Beşiktaş maçını da boş geçmedi. 58. dakikada kırmızı-beyazlı takımın kazandığı frikikte topun başına geçen Mohammed müthiş bir vuruşla kaleci Rüştü'yü avladı ve karşılaşmaya eşitlik getirdi. Bu golle Mohammed gol sayısını 8'e yükseltti.

81'DE GİRDİ 83'TE GOLÜNÜ ATTI...

Sivasspor'u 2-1'lik üstünlüğe taşıyan gol 83. dakikada Gurbanov'dan geldi. Henüz Devran'ın yerine oyuna girmesinin üzerinden iki dakika geçen Gurbanov, Mehmet Yıldız'ın sağ kanattan ceza sahasına kestiği topun gelişine plase bir vuruşla Sivasspor'un ikinci golünü kaydetti.

"İSTİFA İSTİFA SİNAN ENGİN İSTİFA"

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin'e de tribünlerden yoğun protesto vardı. Tribünlerin Başkan Yıldırım Demirören'in ardından en çok tepki gösterdiği isim Sinan Engin'di.

"ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM"

Taraftarların tek sahip çıktığı ve sevgi gösterilerinde bulunduğu isim ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'dı. Karşılaşma öncesinde de tribünlere çağrılan Sağlam, bu yoğun sevgi gösterilerine alkışlarıyla karşılık verdi. Tribünler "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" tezahüratlarıyla inledi.

SİVAS DEĞİŞİKLİK İLE BAŞLADI, İLHAN ÇIKTI SEZER GİRDİ...

İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun ikinci yarıya değişiklik ile başladı. İkinci yarıya sarı kartı bulunan İlhan'ı kenara alan Uygun, yerine genç oyuncusu Sezer'i sahaya sürdü. Sezer özellikle sağ kanattan yaptığı bindirmeler ile Sivasspor'un geliştirdiği tehlikeli ataklarda önemli paya sahipti.

İLK KIRMIZI KART BALİLİ'YE...

Maçta ilk kırmızı kartı, Sivasspor'un İsrailli yıldızı Pini Balili gördü. Balili, maçın 52. dakikasında orta saha mücadelesinde, İbrahim Toraman'a çift ayağıyla çok sert bir müdahale yaptı ve hakem Bünyamin Gezer'den kırmızı kartı gördü. Bu faul sonrasında İbrahim Toraman uzun süre yerden kalkamadı ve tedavisi saha kenarında sürdü.

SİVASSPOR 10 KİŞİ KALINCA AÇILDI...

Sivasspor'un aklına hücum yapmak 10 kişi kaldıktan sonra geldi. Bu dakikaya kadar hücumda pek bir varlık gösteremeyen konuk ekip, Balili'nin atılmasının ardından ataklarını sıklaştırmaya başladı ve bu ataklar sonuçta getirdi.

BİR KIRMIZI KART DA TORAMAN'A...

Balili'nin kırmızı kartının üzerinden henüz 5 dakika geçmiştiki Beşiktaş'ta da Balil'nin faulüne maruz kalan İbrahim Toraman, hakem Bünyamin Gezer'den kırmızı kartı gördü. Ani gelişen Sivasspor atağında savunmanın arkasına sarkan Mehmet Yıldız'ı yaptığı müdahale sonrasında indiren İbrahim Toraman'a hakem Bünyamin Gezer son adam olduğu gerekçesiyle tereddütsüz kırmızı kartı gösterdi. Daha önceden sarı kartı da olan Toraman'a, hakem bu pozisyonda direk kırmızı kart gösterdi.

SAĞLAM'DAN DEĞİŞİK BİR KADRO...

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki 8-0'lık FC Liverpool yenilgisi sonrası, Sivasspor maçında kadroda değişiklik yaptı.

FC Liverpool karşısında 8 gol yiyen kaleci Hakan'ı yedek soyunduran Sağlam, kaleyi Rüştü'ye teslim etti. FC Liverpool maçında ilk 11'de oynayan Diatta, Koray, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef'i yedek kulübesinde oturtan Sağlam, bu futbolcuların yerine İbrahim Kaş, Ali Tandoğan, Ricardinho ve Higuain'e şans tanıdı.

İbrahim Kaş, İbrahim Toraman ile birlikte savunmanın göbeğinde oynarken, Ali Tandoğan savunmanın sağında, Ricardinho orta alanda, Higuain ise forvette forma giydi.

-FEDERASYON, ULUSOY VE HAKEMLERE TEPKİ-

Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi Futbol Federasyonu ve hakemler aleyhine tezahürat yaptı. Maçın hakemi Bünyamin Gezer ve yardımcılarının ısınmak için sahaya çıkmasıyla birlikte siyah-beyazlı taraftarlar, ''Federasyon istifa'', ''Fenerbahçe uşağı hakemler'' diye tezahüratlar yapıp, hakemlere ve Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a küfürlü tezahüratlar yaptı. Taraftarlar Ulusoy'a, ''Federasyon başkanısın, Fenerbahçe uşağısın'' diye tezahürat yapıp protestoda bulundu. Taraftarlar ayrıca , ''8-0'lık sonuç, federasyonun rezilliklerinden daha utanç verici değildir'' diye pankart açtı.
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #62 : 10 Kasım 2007, 23:10 »

abi kimse kusura bakmasın fenerbahçe bozdu 8eşiktaşı sonra yedi bi 8 ardından sivas  Kahkaha BEŞİKTAŞ KÜMYEEEE :d
OguzA
Orta Saha

AKTIF PUAN : 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #63 : 10 Kasım 2007, 23:15 »

abi kimse kusura bakmasın fenerbahçe bozdu 8eşiktaşı sonra yedi bi 8 ardından sivas  Kahkaha BEŞİKTAŞ KÜMYEEEE :d

şşş erhan duymasın

vertafox
Defans
**

AKTIF PUAN : 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #64 : 10 Kasım 2007, 23:15 »

maç sonunda sinan engin (fırtına var ankarada çanak antenin azizliğine uğradım anlayabildiğim kadarıyla) taraftarın takımın başarısını istemediğini söyledi.yine haftanın komiği seçildi.yok efendim şampiyonluk maçına çıkıyolarmış taraftar desteklemeliymiş.maçtan sonra protestosunu edebilirmiş bunlar art niyetli gerçek beşiktaş taraftarı olmayan kişilermiş.
yahu adama sorarlar bilmiyomuydun sen bu maçın önemini geçen haftadan.şimdimi önemli oldu bu maç.hem sen değilmiydin taraftar maça gelmesin pafla çıkacağız diyen.yok efendim protesto takımı çok etkilemiş.E peki sinan efendi sen her hafta çıkıp eldeki malzeme bu ocak ayında işimize gelmeyeni yollarız diye üstü kapalı tehditleri yollarken ne hissetti acaba o futbolcular.
neyse bari bende biraz taraftarlık yapayım.Bir fenerli olarak İYİKİ VARSIN SİNAN ENGİN...
OguzA
Orta Saha

AKTIF PUAN : 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #65 : 10 Kasım 2007, 23:16 »

bu takımdan ilk gidicek olan kişi Sinan Engin olucak gorursunuz bak....

Adriano
Kaptan

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #66 : 10 Kasım 2007, 23:24 »

pazartesi açıklama yapıcaklarmış
vertafox
Defans
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #67 : 10 Kasım 2007, 23:33 »

ne diceklerki yine başkalarına suç atcaklar yine bilindik palavraları tekrarlicaklar.
DìàGO
Orta Saha

AKTIF PUAN : 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #68 : 10 Kasım 2007, 23:33 »

Hakem Beşiktaşlı Taraftarın Gıcıgına Gidecek Kararlar Verdi Hep Kahkaha Bi Ara "Ambulans" Diye Bağırdı Çarşı  Koptum Orda Kahkaha

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #69 : 10 Kasım 2007, 23:36 »

8eşiktaşlı bir arkadaşımla şu maçtan konuşuyorum adam kalkmış bana dioki - hep hakem yüzünden hakemlerden böyle oluoz falan filan peki size soruyorum hakemlik bir durum varmıydı?
8eşiktaşın maçı kazanmasını etkileyecek?
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

AKTIF PUAN : 59
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #70 : 10 Kasım 2007, 23:37 »

engin maçı bu sefer kendileri etkiledi Taraftar yüzünden belkide yenildi maçı izlemeliydin cidden çok kötüydü o an beşiktaşlı futbolcu olmak istemezdim tezahüratlar felan ciddi anlamda kötüydü

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Adriano
Kaptan

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #71 : 10 Kasım 2007, 23:38 »

Sinan Engin, tribüne karşı!
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin 2-1'lik Sivasspor mağlubiyetinin ardından Lig TV'ye konuştu. Konuşmasında Sivasspor maçında kendilerini desteklemeyen taraftarı eleştiren Engin, "Gerçek Beşiktaşlı bu maçta takımını desteklerdi" dedi. İşte Sinan Engin'in söyledikleri:

"Her şeyden önce 8-0'lık bir mağlubiyet var, bundan dolayı gerçek Beşiktaşlılar'dan özür diliyoruz. Biz herkesten çok üzülüyoruz. Bugünü baktığımız zaman, bugün Beşiktaş'ın şampiyonluk maçı var, her şeyi bir kenara bırakmak lazım. Maç öncesi, devre arası ve maçtan sonra protestonu yaparsın, ama takım galip eğer sen Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorsan takımını destekleyeceksin. Oyuncunun her ayağına top geliğinde onu ıslıklayıp konsantrasyonlarını bozarsan, burada art niyet var. O zaman Beşiktaş'ın iyi olması istenmiyor düşüncesi doğar. Hoca ile beraber bu takıma devre arası 2-3 transfer yapmak için düğmeye bastık. 8-10 kişi önümüzdeki hafta tüm Avrupa'ya yayılacağız. Sezon başında bir takım yanlışlar yapılmış, hoca yalnız kalmış ve istediği şeyleri yapamamış.

"TRİBÜNDEKİ HİÇ KİMSE BENİM KADAR BEŞİKTAŞLI DEĞİL"

Beşiktaş'ın menfaati düşünülüyorsa sahaya çıkan futbolcular desteklenmeli. 8-0 mağlubiyetten sonra arada güç farkı var dedik, üç maçta bir maçı kaldıramıyoruz. Al işte Galatasaray'da düşüşe geçti. Tribündeki kimse benim kadar Beşiktaşlı değil. Beşiktaş'ın son 15 senede 1 şampiyonluğu var, bunda benim imzam var. Bakıyorum acayip şekilde tribünlerde işlere girmişler, ben profesyonelim bana başkan bırakalım der, şimdi bırakırım. Burada rakibin senin Sivasspor, ama konsantre dağılmış. 1-0 galibiz, takımını coştur, maçtan sonra istersen stadı yak ama bu futbolcuları rahat bırak da maçı kazanalım. Rakiplerimiz ile tüm maçlarımızı deplasmanda oynadık, rakiplerimiz şimdi birbirleriyle oynayacak, burada çok önemli bir şampiyonluk şansını kaybettik.

"PAF'I ÇIKARSAYDIK NE OLACAKTI?"

Tribündekiler tanıdığım kardeşlerim, PAF Takımı çıkarmadığımız için bizi protesto et ancak sahaya çıkan futbolcuları da destekleyip maçı kazandır. PAF'ı çıkarsaydık ne olacaktı? PAF'ı çıkarsaydık başka bir şey daha söylenecekti. 8-0'dan sonra futbolcularımızın özel bir talebi oldu sahaya çıkmak için. Hakemi bugün de gördük, demek ki Beşiktaş'ın iyiye gitmesini istemeyen bir topluluk var. Maç bitince Sinan'a ne istiyorsan söyle.

Başkan bu kulübe hatalarıyla sevabıyla 30 milyon dolar para vermiş. Pazartesi günü kendisi çok net söyleyecek, bir şeyleri düzelteceğiz. Taraftar bizi destekleseydi, bu çocuklar bu maçı kazanırdı. Soyunma odasında halimi herkes gördü, biz daha çok üzülüyoruz mağlubiyetlere. Burada Porto'ya nasıl yenildiğimiz belli, Şampiyonlar Ligi'ne kaldık kasaya 10 milyon dolar girdi. Bu futbolcuların bugün bir günahı yoktu, Liverpool maçını kaybetmiş olabiliriz, hepimiz üzgünüz ama bununla yaşayamayız.

Biz burada doğru yere noktayı bastık, doğru transferleri yapacağız. Taraftarımız bizim iyi olmamızı istiyorsa, bugün bu takımı destekleyeceklerdi. Bizim için ne söylüyorsa haklılardı ama bugüne yazık oldu. Başkan bana söyledi ben de PAF Takımı ile çıkacağımız açıkladım, bir tepki göstermek için ne yapmak gerekiyor.

"GERÇEK BEŞİKTAŞLILAR BENİM İSTİFAMI İSTEMİYOR"

8-0 olunca futbolcu arkadaşlarımız 'bu maçı oynayalım ve şampiyonluk yolunda ilerleyelim' dedi. Bu nedenle PAF Takımı sahaya çıkmadı. Ne olursa olsun bu futbolcular protesto edilmeseydi, bu maçı kazabilirdik. Demek ki işlerin iyi gidilmesi istenmiyor. Beşiktaş'ı 100. yılında biz şampiyon yaptık, bu işin başında da Yıldırım Demirören vardı.

Bana yapılan tezahüratlar önemli değil ancak bunları uzatmaya gerek yoktu. Maçı etkilemeye gerek yoktu, benim motivasyonumu bozmaları çok önemli değil. Benim değişik bir yapım var, çok kolay istifa etmek, ben istifa ettiğimde başkaları mutlu olacaksa istfa etmem. Gerçek Beşiktaşlılar bunu istemiyor. Gerçek Beşiktaşlılar'ın bu maçı takıma kazandırması gerekiyordu, ardından ne yaparsa yap istersen stadı yak. Başkan karar verirse bir dakika durmam. Ben Başkan ile beraber hareket ediyorum. Yıldırım Başkan istifa etti, benim mukavelem var ama ben tazminat almam istifa ederim. Tazminatını alıp da takımı eleştirenler var, ben tazminat almam. Buradaki 5-10 bin kişi milyonlarca Beşiktaş taraftarının sesi. Onun için takımlarını desteklemeleri gerekirdi. Başkan isterse bırakırız!"
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #72 : 10 Kasım 2007, 23:40 »

Lxstany maçı izlemesine izlerdimde adama gülmezlermi? 8 tane gol yiyen bir takıma 90 dk. ayırcaksı Gülümseme güzel bir futbol oynamıyacağı stadın ambıyansının bu tür olacağı maçta önce belliydi gazetelerde futbolbol yazarları beşiktaşa demediğini bırakmadı taraftarda çok etkilendi nasıl bir  tezahürat bekliyebilirsinki o taraftardan
vertafox
Defans
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #73 : 10 Kasım 2007, 23:41 »

8eşiktaşlı bir arkadaşımla şu maçtan konuşuyorum adam kalkmış bana dioki - hep hakem yüzünden hakemlerden böyle oluoz falan filan peki size soruyorum hakemlik bir durum varmıydı?
8eşiktaşın maçı kazanmasını etkileyecek?
kardeş hemen cvp vereyim şu sezon başladığından beri izlediğim en iyi hakemdi hiç etkilenmedi taraf tutmadı korkmadı.sakın ha hiçbi beşiktaşlı arkadaş bobonun pozisyonu demesin geçen hafta kendisinin yarısı gökhan gönüle hava topunda yaptığından sonra faul değildi diyorlardı.pozisyondada bişey yoktu zaten.
yalnız bu hafta bütün maçlar çok keyifli geçiyor oyun disiplini falan yok ama trabzon maçıda bu maçta çok hızlı ve istekliydi yarınki maçalrda öyle olur umarm.
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #74 : 10 Kasım 2007, 23:45 »

zaten hızlı futboldan keyif alırsın dün tv8 de Leeds United maçı vardı çok keyif verici bir maçtı yavaş bir futboldan ne bir skora ulaşabilirsin nede izliyen taraftar bundan zevk alır
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: Beşiktaş - Sivasspor « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Beygir Anketler Tatil Bu Sayfa 0.565 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu