Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 19:39
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Ingiltere Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: Wenger'den 8-0'lık örnek 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Wenger'den 8-0'lık örnek  (Okunma Sayısı 310 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« : 10 Kasım, 2007, 00:44 »

Wenger'den 8-0'lık örnek
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, UEFA Başkanı Michel Platini'nin Şampiyonlar Ligi'nde yapmayı planladığı değişiklik konusunda uyarıda bulundu.

Wenger, Platini'nin, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi ülkelerden daha az takım alınmasına ilişkin kararını doğru bulmadığını belirterek, "Platini'yi anlıyorum. Amacı Şampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçların bazılarını anlamsız hale getirecek. Geçtiğimiz günlerde Slavia Prag'ı 7-0 yendik. Liverpool da Beşiktaş'ı 8-0 mağlup etti. Güçsüz takımlara şans verilirse, Şampiyonlar Ligi'nin ne bir anlamı ne de bir önemi kalır." dedi.

Sözlerine devam eden Wenger, "Ben maraton koşucusuyum ve dinlenmek istemiyorum." derken güçsüz ekiplerin şampiyonada yer almasının, kendileri için sadece bir mola olduğunu belirtti.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Wenger'den 8-0'lık örnek
22 Kasım, 2008, 19:39

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #1 : 10 Kasım, 2007, 00:44 »

düştüğümüz durumlara bak yaa

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #2 : 10 Kasım, 2007, 08:26 »

allah belanızı versi yuh yane ne yaptınızlan 5 sene öncede leds 6-0 yenilmiştiniz olum ne biçim takımsız lan siz gs laf atyıyorsunuz ama biz bu takımı geçen sene yendik aynı zamanda 3-2 yenildik kim türkiyeyi rezil ediyor söylesene bana

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
DìàGO
Orta Saha

Gol Kralligi : 4

« Yanıtla #3 : 10 Kasım, 2007, 11:50 »

Ooo Resmen Düşük Demiş Bjk'ye !

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
RainE
Ziyaretçi

« Yanıtla #4 : 10 Kasım, 2007, 12:01 »

Evet
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Ingiltere Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: Wenger'den 8-0'lık örnek « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.144 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu