Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 19:26
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: Beşiktaş Toplantıdan'da Vazgeçti 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Beşiktaş Toplantıdan'da Vazgeçti  (Okunma Sayısı 304 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« : 11 Kasım, 2007, 22:48 »

Toplantı iptal edildi !Yıldırım Demirören'in yarın yapacağı açıklanan basın toplantısı iptal edildi.
Beşiktaş'ta Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in yarın yapacağı açıklanan basın toplantısı iptal edildi. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, basın toplantısı yerine, yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısının ardından, yazılı açıklama yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, şöyle denildi: ''Yönetim kurulumuzca, Başkanımız Yıldırım Demirören tarafından daha önce yapılacağı duyurulan basın toplantısının yerine, yarın sabah 09.30'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yönetim kurulumuzun yapacağı toplantının ardından kamuoyuna yazılı açıklama yapılmasına karar verilmiştir.''

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Beşiktaş Toplantıdan'da Vazgeçti
22 Kasım, 2008, 19:26

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Futbolaktif
Teknik Direktor
Orta Saha

Gol Kralligi : 4

« Yanıtla #1 : 11 Kasım, 2007, 23:25 »

Beşiktaş bu sıralar pekçok şeyden vazgeçiyor.

Önce PAF takımı ile sahaya çıkmak ardından bu basın toplantısı derken acaba diyorum bu Demirören Beşiktaş'tan da vazgeçse de bu 100 yıllık çınara yeni bir yönetim mi gelse?
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: Beşiktaş Toplantıdan'da Vazgeçti « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.128 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu