Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 19:04
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif Magazin  |  Oyunlar  |  Fifa Serileri ve Fifa Turnuvalari (Moderatör: Devil-Suskun)  |  Konu: Fifa 2007 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Fifa 2007  (Okunma Sayısı 2280 defa)
kucukCAYkasiklari
Defans
**

Gol Kralligi : 2

Futbol Için de BARIS, BARIS Için de Futbol

« : 12 Kasım, 2007, 02:31 »

2008 çıkmış ama ben hala 2007 hayranıyım... neymiş fifa da kolay gol atılıyomuş, arkadaşım ben bilgisayar oyununda gerçekcilik arayan bir insan deyilim evvela.. ben isterim  ki orta sahadan çakıyım gol olsun, yeri gelsin benim kaleye orta sahadan çaksınlar... heycan dorukta olsun, her an gol olma tehlikesi yaşayım, FİFA 2007 diyorum başkada bişey demiyorum...

GENÇ YARENLER
ÇANKIRI BELEDİYESPOR
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Fifa 2007
22 Kasım, 2008, 19:04

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #1 : 12 Kasım, 2007, 15:55 »

bende bu yorumlara hayranım Cheesy

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
kucukCAYkasiklari
Defans
**

« Yanıtla #2 : 13 Kasım, 2007, 23:01 »

misal adam pes oynuyo diyo ki bana, benim maç 0-1 bitti... ben diyorum ki on dakka başında oturduğun oyunda bi golmu izledin diyorum... kotalıysan, bi de hamachiden oynuyosan o giren kotaya açırım diyorum...ben limitsiz bi kullanıcı olarak fifa 07 nin de limitsiz arkasındayım diyorum...

Gol istiyorum fifa oynuyorum, heycan istiyorum fifa oynuyorum... yeri geliyo sıkılmak mı istiyorum, ki genelde istemem, işte o zaman gidiyor PES oynuyorum, Winning 11 oynuyorum... sıkılıyorum sonra gene Fifa ya dönüyorum...yeri geliyor, kaleci vuruşundan, yeri geliyor, kornerden, yeri geliyor olmadık yerden gol atıyorum... Fifayı bu yüzden seviyorum...

Pes oynayan oyuncu ben ona FİFA da çakınca gelip diyor ki bana, Fifa da kolay gol atılıyor... bende diyorum ki ona sadece sana mı kolay gol atılıyor... Madem kolay sen nie atamıyosun diyorum, saf mısın sen diyorum... O dakka da bunları söylediğim 10 kişiden 5 i Fifacı oluyo, 3 ü ordan kaçarak uzaklaşıyo, 2 side kararsız kalıyo efendim...

Tüm fifacılar olarak ne diyoruz;

FİFA 2007 DİYORUZ; BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUZ...

kalın sağlıcakla...
« Son Düzenleme: 13 Kasım, 2007, 23:03 Gönderen: kucukCAYkasiklari » Logged

GENÇ YARENLER
ÇANKIRI BELEDİYESPOR
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #3 : 13 Kasım, 2007, 23:03 »

düşüncelerin hoşta PES te iyi oyundur Smiley

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
kucukCAYkasiklari
Defans
**

« Yanıtla #4 : 15 Kasım, 2007, 00:16 »

her galibiyetime bi mazaret bulan ev arkadaşım bu son hezimetten sonra ses çıkarmadı ya çok mutluyum

GENÇ YARENLER
ÇANKIRI BELEDİYESPOR
Ronaldinho28
Orta Saha

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #5 : 30 Aralık, 2007, 01:25 »

teşekkürler
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif Magazin  |  Oyunlar  |  Fifa Serileri ve Fifa Turnuvalari (Moderatör: Devil-Suskun)  |  Konu: Fifa 2007 « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.138 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu