Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 15:22
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Eskisehirspor  |  Konu: DERBY HAFTASI (14.11.2007) 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: DERBY HAFTASI (14.11.2007)  (Okunma Sayısı 749 defa)
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

Gol Kralligi : 21

ALTES

« : 14 Kasım, 2007, 20:28 »

DERBY HAFTASI

TFF 1. Lig 13. hafta maçları solukları kesecek. Birbirinden zorlu maçların oynanacağı hafta sonu lider Sakarya-Antalyaspor'un, takipcisi Eskişehirspor ise Kayseri Erciyes'in konuğu olacak. Haftanın diğer zorlu maçlarında Kocaeli-Malatya, Samsun-Kartal kapışacak. TFF 1. Lig yarışında her geçen hafta heyecan doruğa çıkıyor. Fikstür gereği hafta sonu oynanacak olan 13. hafta karşılaşmalarında ilk iki ve ilk 6 mücadelesi veren takımlar karşı karşıya gelecek. İkili averaj ile liderliği elinde bulunduran Sakaryaspor, Antalya deplasmanına giderken, ikinci sırayı paylaşan Eskişehirspor ise Kayseri Erciyes'in konuğu olacak. Lig yarışında zirve mücadelesi veren takımlardan Kocaeli-Malatya, Samsun-Kartal karşılaşmaları da büyük çekişmeye sahne olacak.

SÜPER LİGE YAKINIZ
Ligde kritik haftalara girildiğini belirten bir açıklama yapan Kulüp 2. Başkanı Rıdvan Çakırgöz, "Geride kalan 12 haftaya bakıldığında ligde hedeflediğimiz yerdeyiz. Önümüzde daha 22 maç var. Bu zorlu yolda herkes üzerine düşeni en iyi şekilde yapmalı. 12 yıldır özlemle beklenen Süper Lig'e çok yakınız. Kendine güvenenleri ve destekleyenleri mahcup etmeyen teknik direktörümüz Metin Diyadin ile şampiyonluk hedefine ulaşacağız" dedi.

12.11.2007 

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: DERBY HAFTASI (14.11.2007)
22 Kasım, 2008, 15:22

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #1 : 14 Kasım, 2007, 20:29 »

Terim, Sergen’i beğeniyor

Milli takımda Norveç maçının hazırlıkları sürüyor. Milli takımlar Teknik direktör Fatih Terim, gündemdeki soruları cevaplandırırken Sergen konusuna değindi. Şu anda Eskişehirspor'da forma giyen Sergen Yalçın'ın izlenip izlenmediği ve son anda kadroya dahil edilen Yusuf Şimşek sürprizi konusundaki soruya Terim, "Bizler Milli takım kriterlerini oluştururken bizim formda gördüğümüz oyuncularda bu kriter içindedir. Yusuf da son maçlarda çok formdaydı. Yıldıray'ın da son dakika durumunu alırsak burada olmasını istedik. Yusuf hayıflanmalı ki üzülmeli ki o kadar seneyi Yusuf çok önemli takımlarda geçirebilirdi. Sergen Beşiktaş'ta kadroya girmezken ben A Milli Takım'da oynattım. Sergen çok yetenekli futbolculardan birisi. Biz onu da izliyoruz. Ama şansımızı Yusuf'tan yana kullandım. Sergen benim olduğum her yerde oldu. Galatasaray'da da oldu milli takımda da oldu. Yetenekli oyuncular az geliyor onlar o yeteneklerini çok kullanmalılar." diye cevap verdi.

13.11.2007 
« Son Düzenleme: 14 Kasım, 2007, 20:37 Gönderen: AlTeS » Logged

AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #2 : 14 Kasım, 2007, 20:31 »

Sporda şiddet masaya yatırılıyor

Anadolu Üniversitesi BESYO konferans salonunda bugün saat 14.00'da yapılacak konferansta 'Sporda şiddetin psikolojik etkileri' masaya yatırılacak. Konuşmacı olarak Prof. Dr. Ünsal Söylemezoğlu ve eski TRT spikerlerinden Abidin Aydoğdu'nun yer aldığı konferansta Abidin Aydoğdu "Kod Adı Acil: Türk futbolu nereye koşuyor" başlıklı bir konuşma yapacak. Konferansa Üniversite çatısı dışından spor taban birliklerinden de katılım bekleniyor.

13.11.2007 

AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #3 : 14 Kasım, 2007, 20:33 »

Es-Es'in yeri Süper Lig

Eskişehirspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Emine Cahide Karaali İlköğretim Okulu’nda öğrencilerin sorularını yanıtladı. Diyadin, Eskişehir’in şampiyonluğu hak ettiğini belirterek “Hedefimiz süper ligdir” dedi.
Eskişehirspor futbol takımının çalıştırıcısı Metin Diyadin, Futbol potansiyeli yüksek olan Eskişehir'e gelmekten ve geçmişi başarılarla dolu olan Eskişehirspor'da görev almaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

KÜLTÜREL YOZLAŞMAYA DİKKAT
Dün Emine Cahide Karaali ilköğretim okulunda öğrencilerin söyleşisine katılan teknik direktör Diyadin, onlarca soruya içtenlikle karşılık verdi. Futbolda eğitimin önemine değinerek, " Şahsen oğlumun futbolcu olmasını istemem. İyi insan olmalı, iyi eğitim almalı. Elbet spor yapmalı ama eğitimi bırakmamalı. " dedi. Diyadin, bir soru üzerine ise, " Tribünlerde şiddetin önlenmesi için eğitime daha fazla önem verilmeli. Eğitim aileden başlar ve okulda öğretmenle devam eder. Birde arkadaş ve çevre faktörü çok önemli. " diyerek görüşlerini açıkladı. Diyadin, kendisinde Üniversite mezunu olduğunu ve ailesinden eğitim konusunda önemli öğütler aldığını sözlerine ekledi.

BENDE İSTİYORUM
Meslek yaşantısında önemli bir başarıya daha imza atmak için Eskişehir'e tercih ettiğini vurgulayan Diyadin, " Şehirde herkes gibi bende takımın süper lige yükselmesini istiyorum. Zaten Eskişehirspor'un bulunması gereken yeri Türcell süper ligidir. Bu yolda iyi yerdeyiz ve ligi ilk iki sırada tamamlamak istiyoruz. Ara transferde ise elbet eksikler varsa tespit ederek takviye yapabiliriz. " şeklinde konuştu. Söyleşi sonrası Diyadin, Doğa ve Sinan, okul yöneticilerine, öğrencilere birer forma hediye etti. Okul Müdürü Ergin Sarıgöl ve oturumu yöneten Tevfik Özüak, söyleşiye katılan üç konuşmacıya teşekkür edip başarı dileğinde bulundu.

13.11.2007 

AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #4 : 14 Kasım, 2007, 20:35 »

Doğa Kaya: “2. şampiyonluğu Eskişehir’de yaşamak istiyorum”

Sporu seven bir aileden geldiğini söyleyen Eskişehirspor'lu Doğa, Yaşamında bir şampiyonluğa daha imza atmak istediğinin altını çizdi. Petrolofisi, Kayserispor, Antalyaspor, Gençlerbirliği gibi takımlarda forma giydiğini hatırlatan Doğa, öğrencilerin sorularına karşılık verirken, hayalinin Avrupa ekiplerinde futbol hayatını sürdürmek olduğunu, İspanya liglerini hayal ettiğini vurguladı. Eskişehir'de iyi bir ortamın bulunduğunu ve buraya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Doğa, " Türk futbolunda kendime bizim takımda oynayan Sergen Yalçın'ı örnek alıyorum. Muhteşem bir taraftar potansiyeli olan bu kente inanın bu lig asla yakışmıyor. Bu sezon iyi bir ortam var. El ele verip ipi göğüsleyeceğiz. " yorumunu yaptı.

13.11.2007 

AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #5 : 14 Kasım, 2007, 20:36 »

Sinan Ören: “Hedefim milli takımın kalesi”

Söyleşiye katılan Eskişehirspor kalecilerinden Sinan Ören, Küçük yaştan itibaren futbolla iç içe olduğunu ve uzun yıllar Türk futboluna hizmet etmek istediğini söyledi. Öğrencilerden gelen soruları cevaplandıran Sinan, en büyük hedefinin A Milli takım kalesini korumak olduğunu, kalecilik mesleğinde Rüştü Recber'i örnek aldığını dile getirdi. Sinan, Eskişehirspor'u çok sevdiğini ve uzun sezonlar kırmızı siyahlı formayla başarılara koşmak istediğinin altını çizdi.
Geçen yıllara göre zirve için daha fazla kenetlendiklerini ve iyi bir kadro ve aileye sahip olduklarını vurgulayan Sinan, " Şahsen Üniversite eğitimi alan biriyim. Eğitimsiz bir şey olmuyor. İkisini bir arada yürütmek için çaba harcıyorum. " diyerek sözlerini tamamladı.

13.11.2007 

DìàGO
Orta Saha

Gol Kralligi : 4

« Yanıtla #6 : 14 Kasım, 2007, 22:14 »

EsEs Bi An Önce Lige Çıksa Çok Zevkli oLUR !

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
futbolog
Defans
**

Gol Kralligi : 0

Futbol, asla sadece Futbol degildir.

« Yanıtla #7 : 14 Kasım, 2007, 23:37 »

Eskişehirin stad kapasitesi ne ? acil lazım

iyi orta gol getirir...
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Eskisehirspor  |  Konu: DERBY HAFTASI (14.11.2007) « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.19 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu