Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
22 Kasım, 2008, 10:03
Futbolaktif Futbol Forumu
|
Türkiye'den Futbol
|
Turkcell Super Lig
|
Gaziantepspor
| Konu:
Gaziantepspor'dan Haberler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
Gönderen
Konu: Gaziantepspor'dan Haberler (Okunma Sayısı 1811 defa)
utkujean
Yonetici
Forvet
Gol Kralligi : 1909
Ynt: Gaziantepspor'dan Haberler
«
Yanıtla #15 :
13 Ağustos, 2008, 10:06 »
G.Antep'in gözü Fenerbahçe'de
Yeni sezon hazırlıklarının İtalya bölümünü tamamlayan Gaziantepspor, 2 günlük iznin ardından kulüp tesislerinde toplanarak yeniden çalışmalara başladı.
Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan antrenmanda Kırmızı-siyahlı futbolcuların hayli neşeli ve hırslı oldukları gözlendi. Antrenmanı Asbaşkan Bilal Çeker ile bir grup taraftar da izledi. Teknik Direktör Nurullah Sağlam, bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla büyük bir aşama kaydettiklerini belirterek, "Ama yine de tam anlamıyla ve yüzde yüz hazırlanmış olduğumuzu söyleyemeyiz. Eksiklerimiz var, ancak bu eksikleri zaman içerisinde giderebiliriz. Bu konuda yoğun bir çaba sarfetmemiz lazım. Önümüzdeki 2 haftalık süre içerisinde bu eksikleri gidermeye çalışacağız. Daha sonra da lig içerisinde her gün biraz daha üstüne koyarak mücadele etmeye çalışacağız" dedi.
Ligin ilk haftasında Fenerbahçe gibi güçlü bir takımı konuk edeceklerini hatırlatan Sağlam, "Fenerbahçe maçına daha uzun zaman var, ama iddialı konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe'nin gerçekten ligin en iyi takımlarından ve en iyi kadroya sahip ekiplerden birisi olduğunu söyleyebilirim. Zaten geride bıraktığı ön eleme maçlarında da bunu ispat etti. Dolayısıyla Fenerbahçe karşısında işimiz zor, ama imkansız değil" diye konuştu.
Tecrübeli futbolcu Mehmet Yozgatlı ise, Fenerbahçe maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Kamp çok güzel geçti. Yoğun bir şekilde çalıştık. Hem keyifli hem de çok zorlu çalışmalar yaptık. Büyük takımlarla hazırlık maçları yaptık. Bu maçlarda iyi bir performans gösterdik. Ancak yine de hazır değiliz. Önümüzdeki zamanı en iyi şekilde değerlendirip lige hazır bir şekilde girmek isitiyoruz. Biz iyi bir takımız. Özellikle üst sıraları zorlayacak bir takım olduğumuza inanıyorum. Fenerbahçe'de bir dönem forma giydim, ama ben artık Gaziantepspor'un formasını giyiyorum ve Gaziantepspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Tek isteğim Fenerbahçe maçını kazanmak. Sahaya çıkıp maçı kazanmak istiyoruz" dedi.
Gaziantepspor'un Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Emrah Eren ise, İtalya kampının olumlu geçtiğini ifade ederek, "Oynadığmıız maçlarda eksiklerimizi gördük, takımın durumunun iyi olduğunu söyleyebilirim. Ligin ilk haftasında rakibimiz Fenerbahçe. Fenerbahçe ligin en güçlü takımlarından birisi. Ama bu Anadolu takımlarında daha iyi bir motivasyon sağlıyor. Bugünden sonra en iyi şekilde hazırlanıp Fenerbahçe'den puan almak istiyoruz. Gaziantepspor bu sezon keyif veren bir futbol oynayacak. Oyunu çirkinleştirmeyecek, göze hoş gelen bir futbol sergileyecek. Hedefimiz, ligde ilk 7 takım arasında olmak" dedi.
FENERBAHÇE
кαzιм кαzιм
Futbolaktif Gold
Gold Uye
Gol Kralligi : 1453
Mesaj Sayisi : 1923
22 Kasım, 2008, 10:03
HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!
Kayitli
utkujean
Yonetici
Forvet
«
Yanıtla #16 :
G.Antep'te gençler umut verdi
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, İtalya kampına götürdüğü İsmail, Ferdi, Ahmet Arı, Soner ve Mehmet Coşkun'un gösterdiği performans için mutlu olduğunu ve gelecek için umut verdiklerini söyledi.
Gençler için özel antrenmanlar yapacaklarını belirten Sağlam, "Gençler bize gerçekten gelecek için umut verdiler. Onları da zaman zaman özel antrenmanlarada tabi tutarak belli bir süreç sonrasında tam anlamıyla Gaziantepspor'a kazandırmayı planlıyoruz" dedi.
EKSİKLERİ VAR
Sağam genç futbolcuların bazı eksiklikleri olduğunu da söyleyerek, "Yetenekli futbolcular fakat bazı eksiklikleri var. Bu eksikliklerini giderip profesyonel lig adına iyi şeyler yaparlarsa zaman içerisinde Gaziantepspor bu işten mutlaka karlı çıkacaktır" diye konuştu.
FENERBAHÇE
кαzιм кαzιм
utkujean
Yonetici
Forvet
«
Yanıtla #17 :
"Tek eksiğimiz bir santrfor"
İtalya kampından dönen Gaziantepspor lig hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Nurullah Sağlam, "Takım olarak lige hazırız, ama tek eksiğimiz bir santrfor. Onu da halledersek, o sorunu da çözersek takımda eksik kalmayacak" dedi.
İkinci etap İtalya kampı sonrası lig hazırlıklarına yeniden Celal Doğan Tesisleri'nde başlayan kırmızı siyahlılar, 24 kişi ile antrenman yaptı. Teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde düz koşu, ısınma hareketleri ve topla yapılan hareketlerle başlayan antrenmanda futbolcular, tempolu koşu yaptı.
Gaziantepspor Teknik Direktör Nurullah Sağlam İtalya kampının çok faydalı geçtiğini ve sert oynayan ekiplerle karşı karşıya geldiklerini ve burada eksiklerini görme imkanı bulduklarını söyledi. Sağlam, "İtalya'da 10 gün süren kampta çok iyi bir hazırlık geçirdik. İtalya liginde sert oynayan Lazio ve Udinese gibi ekiplerle hazırlık maçı yaptık. Takım olarak lige hazırız, ama tek eksiğimiz bir santrfor. Onu da halledersek, o sorunu da çözersek takımda eksik kalmayacak" diye konuştu.
Ligin ilk maçında Fenerbahçe ile oynayacaklarına dikkat çeken Nurullah Sağlam, Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi olduğunu belirterek, kendileri için her takımın aynı olduğunu, bu maça çok iyi hazırlandıklarını dile getirdi.
MEHMET YOZGATLI: "FENERBAHÇE YENİLMEYECEK TAKIM DEĞİL"
Gaziantepspor'a Beşiktaş'tan gelen ve bir dönem Fenerbahçe'nin de formasını giyen Mehmet Yozgatlı, İtalya kampını değerlendirirken, "İtalya'da çok iyi kamp dönemi geçirdik, güçlü takımlarla oynadık. Gaziantepspor bu sene çok iyi işler yapacak, ligde zevk veren bir futbol oynayacak. Fenerbahçe ligde 3 büyük kulüpten biri. Ben de bir dönem bu takımda forma giydim. Tabii benim açımdan da önemli bir maç olacak. Bu maçta belki daha hırslı olacağım. Benim açımdan daha farklı bir atmosfer olacak. Sonuçta kazananın Gaziantepspor olmasını istiyorum" dedi.
Gaziantepspor'un Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Emrah Eren ise hedeflerinin ilk 7'nin içerisinde bulunmak olduğunu ifade etti.
FENERBAHÇE
кαzιм кαzιм
burak71
Yonetici
Kaptan
Gol Kralligi : 10
«
Yanıtla #18 :
14 Ağustos, 2008, 11:24 »
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, yönetim olarak özlenen, taraftarların beklentisine cevap verecek bir takım oluşturduklarına inandığını söyledi.
Kızıl, yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'un ikinci etap hazırlık çalışmalarını sürdürdüğü İtalya kampını tamamlayarak kente döndüğünü, üçüncü etap çalışmalarını ise kendi tesislerinde sürdürdüklerini belirtti.
İtalya kampının çok faydalı geçtiğini, burada İtalya Seri A takımları ve bazı Avrupa ülkelerinin güçlü ekipleri ile çok ciddi hazırlık maçları yaptıklarını anlatan Kızıl, ''Hazırlık maçları lig için ölçü olamaz derler ama takımın genel görüntüsü beni ilerisi için umutlu konuşmaya itiyor'' dedi.
Nokta transferler yaptıklarını belirten Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Gerek kamp çalışmaları, gerekse de hazırlık maçlarında ortaya konan futbol, bize doğru transferler yaptığımızı gösterdi. Ama tabii asıl önemlisi ligde bu takımın alacağı sonuçlar. Futbol biraz da şans işidir. Son olarak taraftarlara verdiğim 10 numara sözünü yerine getirmiştim. Şimdi diğer eksiğimiz olan santrfor için görüşmeleri sürdürüyorum. Çok ciddi bir transfer temposu sürdürdük. Transferleri bizzat ben takip ediyorum. Santrforun transferini en kısa sürede bitireceğiz. Getireceğimiz oyuncuyu futbol kamuoyu çok yakından biliyor. Hata yapmadan, paramızı çarçur etmeden iyi transferler gerçekleştirdik. Millet deniz kenarında tatil yaparak stres atarken, ben transfer çalışmalarının stresini yaşadım. Lige iyi bir başlangıç yapıp, istediğimiz, arzu ettiğimiz yere gelmek istiyoruz.''
Kızıl, şu ana kadar her şeyin istedikleri doğrultuda devam ettiğini, sakatlık konusunda sıkıntı yaşamadıklarını, bunun sevindirici olduğunu belirtti.
-''GECE GÜNDÜZ GAZİANTEPSPOR İÇİN ÇALIŞIYORUM''-
Göreve geldiği günden itibaren Gaziantepspor'un başarısı için gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Kızıl, şunları kaydetti:
''Gerek maddi, gerekse manevi sıkıntılardan dolayı geçmişte kötü günler yaşadık. Ben düşündüm ve karar verdim, bu işi yapacağım diye. Kendime inanmasam, yapacağımı bilmesem zaten bırakırdım. Zaten öyle bir yol ayrımına gelmiştim, ya bırakacaktım ya da devam edecektim. Biz de en iyisini yapabilmek adına kolları sıvadık. Her şeyimle maddi ve manevi olarak Gaziantepspor'un başarısı için çalışıyorum. Her gün daha iyiye gittiğimize inanıyorum. Çok iyi, özlenen, taraftarların beklentisine cevap verecek bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. Umarım her şey yolunda gider ve taraftarlarımızın yüzünü güldürürüz, koltuklarında rahat ve keyifli maçlar izlettiririz. Gaziantepspor, artık eski özlenen günlerine tekrar dönecek. Yalnız biraz sabır istiyorum. Önümüzdeki yıllarda daha iyi olacağımıza inanıyorum.''
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
Gol Kralligi : 59
«
Yanıtla #19 :
16 Ağustos, 2008, 02:21 »
"Hedefimiz ilk 7"
Türkcell Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Emrah Eren Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu fakat bunun yenilemeyecek anlamına gelmediğini söyledi.
İtalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Eren, oynadıkları hazırlık maçlarında eksiklikleri gördüklerini ve bu eksikliklerin giderilmeye çalışıldığını belirtti.
Emrah Eren sözlerini şöyle sürdürdü "Şu an takımın durumunun çok çok iyi olduğuna inanıyorum. İlk maç Fenerbahçe ile. Güçlü bir rakip, Türkiye'nin 3 büyük takımından bir tanesi. Ama bu Anadolu takımlarına daha iyi motivasyon sağlıyor. Bugünden sonra maça çok iyi hazırlanacağız. Gaziantepspor, bu sene keyif veren bir futbol oynayacak. Hedefte bana göre ilk 7'nin içinde olmak." diye konuştu.
Ali Budak - Gaziantep
Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #20 :
21 Ağustos, 2008, 15:14 »
"F.Bahçe sözünden döndü"
Gaziantepspor basın sözcüsü Mehmet Kızıl, basın toplantısı düzenleyerek Kemal, Olcan ve Mustafa Cehavir olayından dolayı Fenerbahçe'yi sözünden dönmekle suçladı.
Kırmızı-siyahlı takımın basın sözcüsü Mehmet Kızıl, ilk maçın Fenerbahce ile olması Gaziantepspor’un çok iyi kadro kurması herkesi rahatsız ettiğini söyledi. Basın sözcüsü Mehmet Kızıl, transferlerin nasıl yapılacağını çok iyi bildiklerini belirterek “Son dönemlerde yaşanan Kemal Aslan, Olcan ve Mustafa Cehavir konusuna açıklık getirmek istiyorum. Biz aşağı yukarı bu sezon için 14 tane futbolcu transfer ettik. Hiç biriyle bir problem yaşamadık. Futbolcunun nasıl satın alınacağını, nasıl kadroya katılacağını çok iyi biliyoruz. 3 senedir Gaziantepspor’un başındayız, 4. seneye giriyoruz. Bu süre içinde kadromuza 60-70 tane futbolcu kattık. Bunun yanı sıra futbolcular sattık. Biz çok şey biliyoruz ama bilmediğimiz bir şey var. Bütün transferlerde Tabata’nın bile daha yeni teyid’i geldi. Kulüp diye bir şey var, Gaziantepspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Ankaragücü yani tüm kulüpler ciddi bir kulüptür.”
VERİLEN SÖZ KARŞISINDA TEMİNAT MEKTUBU İSTEMELİYDİK
Mehmet Kızıl, Tuğcan otelde yaptığı basın açıklamasında Kemal, Olcan ve Mustafa Cehavir’in transferinin söz karşılığında yapıldığını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü. “Biz bir kulüp başkanı yetkilisiyle konuşurken bize verdiği sözden dolayı biz o anda bankadan teminat mektupu almamız mı lazım. Biz Fenerbahçe ile tamamıyle söz problemimiz var. Bu futbolcular gelirken bonservisleri ellerinde geldiler. Bizim bu konuda hiçbir ihmalkarlığımız yok. Sadece biz çok iyi kadro kurunca biz Türkiye’de konuşulan takım olduk. İtalya kampında çok iyi sonuç almamız ve arkasından ilk maçın Fenerbahçe’ye denk gelmesinden dolayı ve Fenerbahçe bize futbolcuları verdikten sonra Fenerbahçe’ye o kadar yakın olan kulüpler var. Biz Fenerbahçe’ye yakın olmak zorunda değiliz. Daha yakın ilişkiler içinde olan kulüpler o futbolcuları neden bize vermediniz diye gönül koyan takımlar var. Daha ilk günden Aziz Yıldırım’ı tenkit eden kulüpler ve kamuoyu oldu. Futbolcuları nasıl bedelsiz verirsiniz diye Aziz Yıldırım’ı tenkit ettiler.”
YILDIRIM KEMAL TAKIMINIZA HAYIRLI OLSUN DEDİ
Kızıl, açıklamalarında Aziz Yıldırım’ın davranışından dolayı sürekli eleştirerek, “Biz bu futbolcuları bedelsiz aldık. Biz bedelsiz aldığımız için Kemal ile 1 milyon dolar bedel ile anlaştık. Serbest kalan Kemal gibi bir oyuncuya bu parayı verirsiniz. Hatta kulüpler birliğinde Aziz Yıldırım bana Kemal hayırlı olsun dedi. Bundan bir ay önce katıldığım toplantıda birzat kendisi Kemal hayırlı olsun dedi. Nihat Özdemir’de başkan’la her zaman görüşür. Oda bu futbolcular sizindir planlarınızı ona göre yapın şeklinde bizimle muhatap oldu. Biz Nihat Özdemir’e diyebilir miyiz ki verdiğiniz sözden dolayı banka teminatı yollayın. Bu futbolcuların bonservisini almak için bize her defasında başkan müsait değil, yok Partizan maçı var bir türlü görüşemedik. Ama sözlü olarak oyuncular hep sizindir denildi. Zaten oyuncuların bizde olduğunu kamuoyu da biliyor oyuncular 2 aydır bizle çalıştılar. İlk maçın Fenerbahçe ile olması ve güçlü transferler yapmamız bu sorunları çıkardı. Kemal, Musafa ve Olcan’ın kalması icin başkan büyük özveride bulundu.”
SEBEP NE OLURSA OLSUN SÖZDEN DÖNÜLMEZ
Mehmek Kızıl, bu yapılan hareketin Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe yakışmadığını belirterek, “Kemal’in peşinatına ödedik ama bu paramızı bir şekilde geri almayı düşünüyoruz. Dolasıyla ilk defa böyle bir hadise yaşıyorsak. Kamuoyuda ilk defa yaşıyordur. Şimdi ben ev satacağım birisine 150’ye sattım, daha devir işlemleri yapılmadan bir başkası geldi 200 verince vazgeçeceğim. Burada tek gerçek var Fenerbahçe gibi büyük camia sözünden dönmüştür. Yaşanan olay çok üzücü Fenerbahçe’ye yakışmadı. Sonuçta Kemal’in, Olcan’ın ve Mustafa Cehavir’in yeri dolar. Hocamızla görüşüp hangi mevkiye oyuncu lazımsa hemen alacağız. Yani sözün kısası bu yapılanların ardından Fenerbahçe büyüklüğü yara almıştır. Sebep ne olursa olsun bir kulüp verdiği sözden dönemez.” ^
Eyup ÖZKAN - Gaziantep
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #21 :
25 Ağustos, 2008, 15:10 »
Gaziantepspor, Brezilyalı futbolcu Eduardo Abdo Ferraira Pacheco'yu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'de düzenlenen sözleşme imza töreninde, yaptığı açıklamada futbolcularına Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle prim ve birer kol saati hediye verdiğini kaydetti.
Kızıl yaptığı konuşmada, 2 aydan bu yana izledikleri genç ve yetenekli futbolcu Eduardo'yu renklerine bağladıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Brezilya'nın Atletico Minaero takımında top koşturan Eduardo'nun 21 yaşında ve forvet oyuncusu olduğunu kaydeden Kızıl, ''Eduardo bu yıl Gaziantepspor'da kiralık olarak oynayacak. Ancak sonraki 2 yıl için kendisini satın alacağız. Eduardo'nun 3 yıl içinde Gaziantepspor'a faydalı olmasını, oynadığı iyi futbol ve attığı gollerle taraftarlarımızı sevindirmesini diliyorum.''
Eduardo ise Gaziantepspor'a transferi için gösterdiği çaba ve fedakarlıklar nedeniyle Kızıl'a teşekkür etti. Gaziantepspor'un kendisine gösterdiği ilgiye sahada göstereceği iyi performansla layık olmaya çalışacağını kaydeden Eduardo, Türk futbolunu tanımadığını, Türk takımları Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı bildiğini, takım arkadaşlarıyla bundan sonra Gaziantepspor'un başarısına katkıda bulunma çabası içinde olacağını ifade etti.
-KOL SAATİ VE UYARI-
Kızıl, tören sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlarken, futbolcularına Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle prim ve değerli birer hediye verdiğini kaydetti.
Prim miktarını açıklamayan ve hediyesinin ne olduğunu gazetecilerin araştırarak öğrenmesini isteyen Kızıl, ''Primden ziyade onlara birer değerli hediye vermeyi uygun buldum. Gaziantep'i Türkiye'nin, dünyanın gündemine taşıdılar, bu şehri mutlu ettiler. Ne mutlu onlara, ne mutlu bize'' diye konuştu.
Kızıl, Gaziantepspor'un Fenerbahçe galibiyeti sonrası ligdeki hedefinin sorulması üzerine ise şampiyon olmayı düşünmediklerini, tek düşüncelerinin Gaziantep'i başarılı bir biçimde temsil etmek olduğunu vurguladı.
Futbolcuları, teknik kadroyu ve yöneticileri uyaran Kızıl, şunları anlattı:
''Futbolcularıma, teknik kadroma ve hatta yöneticilere şunu özellikle belirtmek istiyorum, ayağımız yere bassın, havalara girmeyelim, biz mütevazı bir takımız. İşimize bakmaya devam edeceğiz. Gaziantep'i daha güzel nasıl temsil edebiliriz ona bakacağız. Kesinlikle havaya girmek yok. Bir maç oynadık, Allah yardımcı oldu ve aldık. Mutluyuz. Fenerbahçe galibiyetinin ardından yönetim olarak da futbolcular olarak da havaya girmeyeceğiz, ayaklarımız yere basacak, yolumuza devam edeceğiz. Bunu özellikle futbolcu kardeşlerime söylüyorum. Ezilmeden mücadele edeceğiz, nereye kadar gidebilirsek oraya kadar gideceğiz. Şampiyon olmak gibi bir düşüncemiz yok.''
Bu arada, Kızıl'ın futbolculara Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle verdiği ve adını açıklamaktan kaçındığı hediyenin kol saati olduğu öğrenildi.
Sözleşme töreninin ardından Eduardo, tesislerdeki çim sahada taraftarlarla bir araya geldi, topla gösteriler yaptı.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #22 :
26 Ağustos, 2008, 08:36 »
"Beşiktaş'a da gol atacağım"
80. dakikada attığı golle Gaziantepspor’a 3 puanı getiren ve Fenerbahçe’yi yıkan Barbosa Rodrigo Tabata, Ligtv.com.tr’ye konuştu.
Fenerbahçe karşısında galip gelmenin büyük mutluluk olduğunu belirten Tabata, kendi vatandaşı olan Alex, R. Carlos ve Maldonado karşısında galip gelmenin daha büyük keyif olduğunu dile getirdi. Rodrigo Tabata, kaleye vururken gol olacağına inandığını belirterek, golden sonra çok mutlu olduğunu söyledi. Tabata, 4. haftada oynayacakları Beşiktaş maçına ilginç yaklaşımda bulunarak, "Sırası gelirse Beşiktaş’a da gol atacağım" dedi.
"KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM"
Brezilyalı futbolcu Robrigo Tabata, galip gelmenin her zaman güzel bir duygu olduğunu belirterek, "Fenerbahçe karşısında sadece oyuna konsantreydim. İyi oynuyorduk ama zorlanıyorduk. O sırada attığım golden sonra çok mutlu olduk. Bu mutlulukla beraber maçın sonunu getirdik. Kazandığmız için mutluyum."
"VURDUĞUM ANDA GOL OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM"
80. dakikada attığı gol anını Ligtv.com.tr ile paylaşan Robrigo Tabata, şunları söyledi; "Kendime güvenerek ve inanarak vurdum. Bunun sonucunda gol olacağını düşündüm ve gol oldu. Emin olmak için topun kaleye girmesini bekledim. Gol olduktan sonra sevinçten havalara uçtum. Çünkü Türkiye liginde sezonun ilk haftasında gol atıyorum."
"ALEX, MALDONADO VE R.CARLOS’A KARŞI KAZANMAK GÜZEL"
Galibiyetin ayrı mutluluk verdiğini belirten Tabata, kendi vatandaşları karşısında kazanmanın daha keyifli olduğunu ifade etti. Tabata, "Dünyanın en iyi oyuncularıyla ben daha önce Brezilya’da oynamıştım. Bu ilk defa değildi, Maldonado olsun diğerleri olsun daha önce Brezilya liginde de karşılaştım. Ama gerçekten farklı bir ülkede karşılaşmak çok güzel bir duygu. Çok mutlu oldum. Ayrıca Alex, Maldonado ve R. Carlos’a karşı galip geldiğim için daha çok sevinçliyim."
"SIRASI GELİRSE BEŞİKTAŞ’A DA ATACAĞIM"
"4. haftada Beşiktaş maçı var, golün olacak mı" sorusuna Tabata, bakın şu yanıtı verdi; "Bu hafta maçımız Beşiktaş’la değil, Ankaraspor’a hazırlanıyoruz. Önce bu maçı düşünmek zorundayım. Sırası gelirse Beşiktaş’a da gol atarım" diyerek iddialı açıklamalar yaptı.
Eyup ÖZKAN – Gaziantep
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #23 :
27 Ağustos, 2008, 15:13 »
.Antep'te cepler ısındı
Fenerbahçe galibiyeti Gaziantepspor'da cepleri ısıttı. Gaziantepspor yönetimi, Fenerbahçe galibiyetinden dolayı verdiği sözü tutarak futbolcuların 10 bin YTL tutan primlerini ödedi.
Primlerin hemen ödenmesi futbolcular arasında büyük sevince yol açarken Gaziantepspor yönetimi kulüpte alacakları biriken personellere de ödeme yaptı.
Primlerini alan Gaziantepsporlu futbolcular bu havayla Ankaraspor'u da mağlup etmek istiyorlar.
ANKARASPOR'A BİLENİYORLAR
Sezona Trabzonspor mağlubiyetiyle başlayan Ankaraspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Gaziantepspor Celal Doğan tesislerinde rakibine bileniyor.
Bu maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren kırmızı-siyahlılarda antrenman oldukça neşeli geçiyor.
Fenerbahçe galibiyetiyle sezona 3 puan moraliyle giriş yapan Gaziantepspor, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Ankaraspor maçını da kazanıp 2'de 2 yapmak istiyorlar.
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet
Gol Kralligi : 21
ALTES
«
Yanıtla #24 :
26 Eylül, 2008, 01:32 »
Beto'nun durumu belirsiz
Gaziantepspor, Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında, Pazar günü kendi sahasında Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı çalışmayla başladı. Fortis Türkiye Kupası'nda deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ederek gruplarda mücadele etmeye hak kazanan Gaziantepspor, Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ile sahasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün Rize'den döner dönmez hemen başladı.
Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenmana Beto dışında tüm oyuncular katıldı. Teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde, Denizlispor maçının hazırlıklarına başlayan kırmızı-siyahlı futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Hafif koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda, Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de sahaya çıkan oyuncular koşu çalışması ve açma-germe hareketlerinin ardından antrenmanı tamamladı.
Diğer oyuncular ise dar alanda pas çalışması ve top tekniğine dayalı çalışma yaptı. Kırmızı-siyahlılar yarın yapacakları çalışmayla Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürecekler. Teknik direktör Nurullah Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u 2-0 yenerek gruplara kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Rakip önünde farkı kaçırdıklarını savunan Sağlam, şöyle konuştu: ''Özellikle maçın ikinci yarısında forvet elemanlarımız gol kaçırma yarışına girdiler. Şimdi tekrar lige döndük. Yoğun bir maç trafiği içinde çalışmalarımız sürdürüyoruz. Denizlispor maçı kayıpsız kapatmamız gereken bir maç. Belki maçın bir bölümünden sonra yorgunluk ortaya çıkacaktır. Bunu hep birlikte gözlemleyeceğiz. Beto'nun durumu ise şu anda bellisiz.''
Kulüp Basın sözcüsü Mehmet Kızıl da, bu sezon hem ligde hem de kupada gidebildikleri yere kadar gideceklerini belirterek, ''Çaykur Rizespor'u net bir skorla mağlup ederek gruplara kalmamız sevindirici bir olay. Bu sezon Gaziantepspor için herşey çok daha farklı olacak. Artık kupa maçını geride bıraktık önümüzde zorlu bir lig maçı bizi bekliyor. Denizlispor maçını kazasız belasız bir şekilde atlatarak bayrama çitte mutlulukla girmek istiyoruz. Mehmet Yozgatlı ve Deumi ise formalarını giyebilecekler'' diye konuştu.
25.09.2008
Kaynak : AA
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
Gol Kralligi : 59
«
Yanıtla #25 :
15 Ekim, 2008, 01:03 »
Ivan de Souza da antrenmanda
Gaziantepspor'da bir süre önce apandis ameliyatı olan Ivan De Souza bugünkü antrenmana yürüyüşle katıldı. Antalyaspor maçının ardından apandis ameliyatı olan ve yaklaşık 10 gündür antrenmanlara katılmayan Gaziantepsporlu başarılı futbolcu Ivan De Souza, bugün antrenmanlara yürüyüşle katıldı.
Neşeli olduğu gözlenen De Souza'nın uzun bir süre daha forma giyemeyeceği öğrenildi. Doktorların nezaretinde antrenmanlara katılan De Souza'nın bir süre bu şekilde devam edeceği bildirildi.
Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
hayko26
Forvet
Gol Kralligi : 0
banned
«
Yanıtla #26 :
02 Kasım, 2008, 11:17 »
Gaziantepspor eksik hazırlanıyor
Fortis Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u 3-1 mağlup ederek moral depolayan Gaziantepspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları devam eden ve Trabzon maçında da forma giyemeyen kaleci Murat Şahin, Emrah Eren, Mehmet Polat ve Brezilyalı yıldızı Beto katılmadı. Bu 4 oyuncunun yanı sıra sarı kart cezası bulunan Murat Ceylan'da Galatasaray maçında forma giyemeyecek.
PUAN İÇİN GİDECEĞİZ
Galatasaray'ın ligin en ilginç istikrar çizen bir takım olduğunu belirten teknik direktör Sağlam, İstanbul'a puan için gideceklerini belirterek, "Kupa da iyi bir başlangıç yaptık. Takım istediğimize yakın bir oyun mantalitesiyle oynadı. Bu da bizim adımıza sevindirici. Ancak hala eksikler var, onları da tamamlamamız gerekiyor. Galatasaray bir maç iyi, bir maç kötü oynayan bir ekip. Karşımızda en iyi Galatasaray'ı düşünerek ona göre hazırlanıp sahaya çıkacağız. İstanbul deplasmanından puan yada puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu.
Öte yandan Galatasaray maçı sonrasına kadar futbolculara konuşma yasağı getirildi.
"Vatanını en cok seven görevini en iyi yapandır"
hayko26
Forvet
banned
«
Yanıtla #27 :
G.Antep, G.Saray'ın belalısı
Galatasaray ile Gaziantepspor, yarın ligde 45. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan maçlarda, sarı-kırmızılı ekibin galibiyet sayısında 24-8 üstünlüğü bulunurken, taraflar 12 kez de eşitliği bozamadı.
Galatasaray'ın ligde attığı toplam 74 gole, Gaziantepspor 31 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda taraflar Gaziantep'te 1-1, İstanbul'da da 0-0 berabere kaldı.
İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
Galatasaray ile Gaziantepspor, lig maçlarında şimdiye dek İstanbul'da 22 kez karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, kendi evlerinde 14 kez galip gelirken, kırmızı-siyahlı ekip 3 kez deplasmanda kazandı. İstanbul'daki 5 müsabaka da berabere sonuçlanırken, Galatasaray 42, Gaziantepspor ise 11 gol attı.
''CİM BOM'' SON 4 MAÇI KAZANAMADI
Galatasaray, lig tarihinde galibiyet sayısında büyük üstünlük kurduğu Gaziantepspor karşısında son yıllarda galip gelmekte zorlanıyor. İki takım arasında ligde yapılan son 4 maçtan 1'ini Gaziantepspor kazanırken, 3 maç berabere sonuçlandı ve Galatasaray son 2 sezonda galibiyet alamadı.
-SON 10 MAÇ-
Galatasaray ile Gaziantepspor takımları arasında yapılan son 10 lig maçındaki sonuçlar şöyle:
2003-2004 Sezonu:
Gaziantepspor - Galatasaray: 1 - 2
Galatasaray - Gaziantepspor: 3 - 0
2004-2005 Sezonu:
Gaziantepspor - Galatasaray: 1 - 0
Galatasaray - Gaziantepspor: 5 - 1
2005-2006 Sezonu:
Gaziantepspor - Galatasaray: 2 - 2
Galatasaray - Gaziantepspor: 6 - 0
2006-2007 Sezonu:
Galatasaray - Gaziantepspor: 2 - 2
2007-2008 Sezonu:
Gaziantepspor - Galatasaray: 1 - 1
Galatasaray - Gaziantepspor: 0 - 0
hayko26
Forvet
banned
«
Yanıtla #28 :
Gaziantepspor temkinli
Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında yarın Galatasaray ile Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Gaziantepspor, zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.
Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan son antrenmana, sakat olan kaleci Murat Şahin ve Beto katılmazken, Mehmet Polat ise düz koşu yaptı.
Düz koşu ile başlayan antrenmanda futbolcular ısınma hareketinden sonra 5-2 çalışmasında bulundu. Neşeli geçen antrenmanda daha sonra toplu çalışmalarda bulunan Kırmızı-siyahlı futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.
Teknik Direktör Nurullah Sağlam, yaptığı açıklamada, Galatasaray ile deplasmanda zorlu bir mücadele yapacaklarını belirtti. Sağlam, "Kupayı şimdilik rafa kaldırdık, diğer maça kadar. Önümüzde gerçekten zorlu bir müsabaka var. Galatasaray istikrarsız bir grafik çiziyor bu sezon.
Ya çok iyi oluyor ya da kötü oynuyor. Gaziantepspor gibi bir takımla oynarken daha farklı bir motivasyon içerisinde bir Galatasaray bulacağımızı umuyorum. Dolayısıyla zor olacak bizim açımızdan. Ali Sami Yen'de de olsa kendi oyun anlayışımızı Galatasaray'a kabul ettirmeye çalışacağız. İyi bir maç olacağını tahmin ediyorum. Galatasaray ile seyir zevki yüksek bir maç yapacağımıza inanıyorum" dedi.
Beto, Murat Şahin ve Mehmet Polat'ın sakatlıklarının devam ettiğini kaydeden Sağlam, "Galatasaray'ın Eskişehir veya Ankaraspor maçlarını kıstas tutarak karşımızda öyle bir Galatasaray bulacağımızı zannetmiyoruz. Bizim karşımızda çok farklı bir Galatasaray bulacağımızı umuyorum ve dolayısıyla da tedbirimizi ona göre alıyorum" diye konuştu.
hayko26
Forvet
banned
«
Yanıtla #29 :
Sami Yen'de zor gece
Turkcell Süper Lig'de 9. Haftanın kapanış maçında Galatasaray evinde, lige fırtına gibi giren Gaziantepsor'u ağırlıyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak mücadalede Halis Özkahya düdük çalacak. 14 puanlı iki takımın mücadalesinde, Galatasaray ve Gaziantepspor'un hedefi sahadan 3 puanla ayrılarak zirve yarışında yara almamak.
Galatasaray'da uzun süredir sakatlıkları devam eden oyuncuların dışında Nonda'nın da bu karşılaşmada forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Gaziantepspor'da ise sakatlıkları bulunan Beto, Murat Şahin ve Mehmet Polat, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.
GALATASARAY
De Sanctis
Emre Aşık
Servet
Hakan Balta
Sabri
Ayhan
Meira
Arda
Kewell
Lincoln
Baros
G.ANTEPSPOR
Tolgahan
Bekir
Murat Ceylan
Erkan Sekman
Mehmet Yozgatlı
Zurita
Eduardo
Tabata
Deumi
Erman Özgür
İvan
STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 19:00
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV ve SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ
G.SARAY'IN ŞANSI TUTMUYOR
Galatasaray ile Gaziantepspor, ligde 45. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan maçlarda, sarı-kırmızılı ekibin galibiyet sayısında 24-8 üstünlüğü bulunurken, taraflar 12 kez de eşitliği bozamadı.
Galatasaray'ın ligde attığı toplam 74 gole, Gaziantepspor 31 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda taraflar Gaziantep'te 1-1, İstanbul'da da 0-0 berabere kaldı.
İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
Galatasaray ile Gaziantepspor, lig maçlarında şimdiye dek İstanbul'da 22 kez karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, kendi evlerinde 14 kez galip gelirken, kırmızı-siyahlı ekip 3 kez deplasmanda kazandı. İstanbul'daki 5 müsabaka da berabere sonuçlanırken, Galatasaray 42, Gaziantepspor ise 11 gol attı.
''CİM BOM'' SON 4 MAÇI KAZANAMADI
Galatasaray, lig tarihinde galibiyet sayısında büyük üstünlük kurduğu Gaziantepspor karşısında son yıllarda galip gelmekte zorlanıyor. İki takım arasında ligde yapılan son 4 maçtan 1'ini Gaziantepspor kazanırken, 3 maç berabere sonuçlandı ve Galatasaray son 2 sezonda galibiyet alamadı.
-SON 10 MAÇ-
Galatasaray ile Gaziantepspor takımları arasında yapılan son 10 lig maçındaki sonuçlar şöyle:
2003-2004 Sezonu:
Gaziantepspor - Galatasaray: 1 - 2
Galatasaray - Gaziantepspor: 3 - 0
2004-2005 Sezonu:
Galatasaray - Gaziantepspor: 5 - 1
2005-2006 Sezonu:
Gaziantepspor - Galatasaray: 2 - 2
Galatasaray - Gaziantepspor: 6 - 0
2006-2007 Sezonu:
Galatasaray - Gaziantepspor: 2 - 2