Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
05 Eylül, 2008, 17:43
Futbolaktif Futbol Forumu
|
Türkiye'den Futbol
|
Turkcell Super Lig
|
Gaziantepspor
| Konu:
Gaziantepspor'dan Haberler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Sayfa:
[
1
]
2
Gönderen
Konu: Gaziantepspor'dan Haberler (Okunma Sayısı 1065 defa)
Futbolaktif
Teknik Direktor
Orta Saha
Gol Kralligi : 4
Gaziantepspor'dan Haberler
«
:
15 Kasım, 2007, 00:21 »
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirterek, ''Gençlerbirliği maçına en iyi şekilde hazırlanacağız'' dedi.
Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1-0 yenildikleri Ankaragücü maçında takımının iyi futbol oynayamadığını, puan bekledikleri bu maçı yenilgi ile kapattıkları için üzgün olduklarını belirtti. Ankaragücü karşısında özellikle ilk yarı iyi futbol oynamadıklarını, ancak golü yedikten sonraki bölümde futbolcuların daha iyi oynamaya çalıştığını ifade eden Bakkal, ''Rakibimiz karşısında baskılarımız sonucu önemli pozisyonlar da ürettik ancak golü bulamadık. Artık bundan sonra önümüzdeki maçlara bakıyoruz'' diye konuştu.
Milli maçlar nedeni ile lige verilen arayı çalışarak geçireceklerini anlatan Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Ankaragücü maçını yenilgi ile kapattık. İki hafta sonra sahamızda Gençlerbirliği ile karşılaşacağız. Artık ligde puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Gençlerbirliği maçını mutlak surette kazanmak zorundayız. Futbolcularımla sıkı çalışarak, eksiklerimizi kapatmaya çalışacağız. Gençlerbirliği maçını galibiyetle kapatarak çıkışa geçmek istiyoruz. Bu maçın telafisi yoktur. ''
«
Son Düzenleme: 06 Nisan, 2008, 18:00 Gönderen: Lxstany
»
Futbolaktif Gold
Gold Uye
Gol Kralligi : 1453
Mesaj Sayisi : 1923
Ynt: Gaziantepspor'dan Haberler
05 Eylül, 2008, 17:43
HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!
Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
Gol Kralligi : 53
«
Yanıtla #1 :
07 Mayıs, 2008, 23:35 »
G.Antepspor'a yeni sponsor!
Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bilal Çeker, sponsorluk için Lescon firması ile daha önce Gaziantepspor'un sponsorluğunu üstlenen Lotto firmasının verdiği rakamdan yüzde 20 fazlasına anlaştıklarını söyledi.
Çeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sponsorluk anlaşmasında Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu üyelerinin bilgisi dahilinde, Gaziantepspor kulübünün menfaatleri doğrultusunda resmi mukavele yapıldığını belirtti.
Sponsorluk anlaşmasında tek yetkilinin kendisi olmadığını, alınan tüm kararlarda tüm yöneticilerin haberdar olduğunu ifade eden Çeker, ''Bu kulüpte hiçbir konuda tek yetkili kişiyle iş olmaz. Bir iş yapılmadan, imzalar atılmadan hukuki tüm incelemeler yapılır, kulüp menfaatleri doğrultusunda anlaşma yapılır'' dedi.
Bundan önce futbol takımına sponsor Lotto firmasının malzeme sağladığını, bu anlaşmayı gözden geçirdiklerinde Lescon firmasının bu sözleşmenin üzerine yüzde 20 daha fazla miktar teklif ettiğini kaydeden Çeker, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Lescon firması bunun üzerine yüzde 20 fazla miktar teklif edince kabul ettik. Sözleşme imzalanmadan önce kulüp menfaatine ters gelen ibareleri değiştirdik, bu sözleşme eski sponsor firmadan daha faydalı olduğu için burayı tercih ettik. Bu 1,5 yıllık bir anlaşmadır. Hiçbir yönetici (benim bu sözleşmeden haberim yoktur) diyemez. Tek taraflı bir anlaşma değildir. Aksi ispat edilmesi halinde istifa etmeye hazırım. Firmanın reklam asacağı yerler bellidir, fazlalık tespit ettiğimiz yerler için uyarı yazılarını yazdık. Ya bunun bedelini ödeyecek ya da indirecek. Skorbord yanına reklam vermek isteyen firmaların teklifine de açığız. 50 bin dolar veren orayı hemen tahsis etmeye hazırız.''
Gaziantepspor'a reklam vermek isteyenlerin sıraya girmediğini, gelen talepleri de hemen değerlendirmeye aldıklarını kaydeden Çeker, şöyle konuştu:
''Sponsor firma Lescon'un kulübe ne kadar para verdiğini açıklama zorunluluğumuz yoktur. Ama bu rakamı tüm yönetim kurulu üyeleri biliyor. Bu sözleşme tamamen bizim menfaatlerimiz doğrultusunda hazırlanmış ve imza altına alınmıştır. Gaziantepli sanayici de stada reklam vermek için sıraya mı girmiş. Bu kulüp babamızın malı değil, vaktimizi, zamanımızı her şeyin daha iyi olması için harcıyoruz. Bu bir sosyal sorumluluktur. Kimse burada zorla çalıştırılmıyor, işine gelmeyen gidebilir. Bizler, iyi işler yapmaya çalışıyoruz, ama gölge etmesinler başka bir şey istemez.''
Çeker, takımın özellikle ikinci yarı aldığı başarılı sonuçlarla 40 puanla 10. sıraya yükseldiğini, bu hafta sonu oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u maçını kazanmaları halinde ligi 43 puanla 8. sırada bitirebileceklerini sözlerine ekledi.
Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
http://fotosallamac.blogspot.com/
http://futbolanket.blogspot.com/
http://futbolforumu.blogspot.com/
http://ankett.blogspot.com/
utkujean
Yonetici
Forvet
Gol Kralligi : 1909
«
Yanıtla #2 :
16 Haziran, 2008, 16:12 »
G.Antep'te imzalar atıldı
Gaziantepspor 2008-2009 sezonu transfer dönemine hızlı başladı. Gaziantepspor, teknik direktör Nurullah Sağlam ile 1 yıllık, Mehmet Yozgatlı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Gaziantepspor Asbaşkanı Ömer Çelik, Başkan Yardımcısı Mehmet Kızıl, yöneticiler ile teknik direktör Nurullah Sağlam ve Mehmet Yozgatlı katıldı. İmza törenine Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye maçını izlemeye giden Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl katılmadı. Törende bir konuşma yapan Asbaşkan Çelik, "Transfer sezonunun resmen başlaması ile biz de eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Takımı güçlü hale getirmek için çaba gösteriyoruz. Gaziantepspor, önümüzdeki sezon istenilen yerlere gelecek ve hedeflerine ulaşacaktır" dedi.
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Gaziantepspor'un başına getirilen ve tekrar 1 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Nurullah Sağlam ise, "İyi ekip olabilme yolunda adım atmaya ve doğru taşları yerine oturtmaya çalışıyoruz. Anlaşmaya vardığımız oyuncular, ekip olmamazı katkı sağlayacak oyuncular. Taraftarlar ve bize güvenenenler yüzde 100 destek vermeli ki, ekip olma yolunda önemli adımlar atalım. Bu ekibe, sadece yönetim, teknik heyet ve futbolcu dahil değil taraftarlar da dahil. Onun için de bize yüzde 100 destek verilmesini bekliyoruz" diye konuştu.
Yeni takımı Gaziantepspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan ve başarılı olmak için geldiğini belirten Mehmet Yozgatlı da, "Gaziantepspor gibi köklü bir kulübe gelmekten mutluluk duyuyorum. 7-8 kulüp arasında en iyisinin Gaziantepspor olduğunu düşündüm. İnşallah iyi bir takım kurulur. Başarıya aç bir takıma geldim. Ben de başarıya aç bir oyuncuyum. İnşallah hep birlikte başarılı oluruz. Başarıya hiç bir zaman doyum olmaz. Gaziantepspor'da da başarılı olmak istiiyorum. Gaziantepspor büyük bir camia. Burada UEFA ve şampiyonluk yaşamak istiyorum" şeklinde konuştu.
FENERBAHÇE
кαzιм кαzιм
utkujean
Yonetici
Forvet
«
Yanıtla #3 :
16 Haziran, 2008, 16:12 »
Mehmet Yozgatlı kontrolden geçti
Gaziantepspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Mehmet yozgatlı sağlık kontrolünden geçti. Primer Hospital Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Mehmet Yozgatlı, Gaziantepspor gibi büyük bir camiada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
7-8 kulüpten teklif aldığını ancak, Gaziantepspor'u başarıya aç bir takım olduğu için tercih ettiğini belirten Yozgatlı, "Başarıda doyum yoktur. Ben üç büyük kulüpte forma giydim. Şampiyonluk sevinci yaşadım. Ancak, başarıya aç olan bir takımda oynamak beni heyecanlandırıyor. Yapılan diğer transferlerle birlikte iyi bir ekip olacağımıza inanıyorum" diye skonuştu.
FENERBAHÇE
кαzιм кαzιм
utkujean
Yonetici
Forvet
«
Yanıtla #4 :
16 Haziran, 2008, 16:13 »
G.Antep'te Afonou dönmek istiyor
Gaziantepspor teknik direktörü Nurullah Sağlam, transfer çalışmalarında aceleci olmadıklarını, takıma uyum sağlayabilecek isimler üzerinde çalışmalar yaptıklarını söyledi.Kırmızı-siyahlılarda, 2007 yılında ülkesi Fransa'ya dönen ve tekrar gelmeyen Afanou'nun ise kulübü arayarak, yeni sezonda anlaşması halinde oynamak istediğini bildirdi.
Gaziantepspor teknik direktörü Nurullah Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2007 yılında ülkesi Fransa'ya giden başarılı defans oyuncusunu kadrosunda görmek istediğini belirterek, ''Bir diğer yabancı oyuncumuz Deumi ülkesine döndü. İsviçre'de evlendiği bilgisini aldık, tekrar dönmeyeceği yönünde ciddi duyumlar var. Bu nedenle Afanou'yu kadroda düşünebilirim. Gelmek için beni arayan başka yabancı oyuncular da var ama biz aceleci değiliz'' diye konuştu.
Transferde yapılan hataların yaşattığı sıkıntıları Gaziantepspor'un yakın zamanda çok derinden yaşadığını, bu yıl böyle bir lüksün içinde olamayacaklarını ifade eden Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Yeni sezonda uygulayacağımız oyun mantalitelime uygun futbolcu tiplerini kadromuza dahil etmeye çalışıyoruz. Şu ana kadar gerçekleştirilen transferler hep böyle. Yerli transferde tanıdığım ve bildiğim isimleri istedim. Bazı isimler konusunda eleştirildim. Hiç önemli değil. Gaziantepspor için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ligler başladığında bu isimler beni mahcup etmeyecek.''
Yurt dışında ve içinde çalışmaların sürdüğünü, ince eleyip sık dokuduklarını anlatan Sağlam, ''Yabancı transferinde aceleci değiliz. Ülke ülke dolaştık. Aylar önceden belirlediğimiz futbolcuların defalarca maçlarını izledik. Bir defalık maç performansına bakılarak yanılmak istemiyoruz. Yabancı futbolcu transfer ettiğimizde banko ilk onbirde oynayacak isimler olmalı. Şu anda yerli ve yabancı 4-5 oyuncu ile görüşmeler sürüyor. Transferler bittiğinde gerçek hedefimizi ortaya koyacağız'' şeklinde konuştu.
TRİBÜNLERİ AYAĞA KALDIRACAK MARŞ SİPARİŞİ
Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kızıl da, yeni sezon için hem transfer çalışmalarının hem de Kamil Ocak stadının yenilenme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Başarıda tribün desteğinin şart olduğunu ifade eden Kızıl, ''Tribünleri coşturmak ve ayağa kaldırmak gerekiyor. 12. adam görevini yerine getirirken yeni enstrümanlara ihtiyaç var. Öncelikle Gaziantepspor için bir marş bestelenmesi için sipariş vereceğiz. Bu konuda araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Sezona bu yeni marşla girmek istiyoruz. Hiç Türkçe bilmeyen Deumi bile tribünlerin kırmızı-siyah sesleri dışında ses ve coşkuya ihtiyaçları olduğunu söylüyor'' dedi.
Kızıl, amigolar konusuna da açıklık getirerek, ''Tribünler her sene yeni slogan, tezahürat ve marşlarla takımlarını coşturuyorlar. Gaziantepspor'un beklide en önemli eksikliklerinden birisi de bu. Amigolar konusunda da ciddi bir çalışma yapmayı düşünüyoruz'' şeklinde konuştu
.
Kızıl, Gaziantepspor'un parasal sıkıntıları geride bıraktığını, gelecek sezon hiçbir mali sıkıntı yaşamayacaklarını savundu.
İyi bir yabancı transfer etmek için 2-3 milyon Avroyu gözden çıkarabilecek duruma geldiklerini belirten Kızıl, ''Geçen sezon bu kulübün kasasına sadece 85 bin YTL girdi. Tüm gelirleri borçlara gitti. Ciddi bir borcumuz kalmadı. Sadece şahsi borçlar var. Bu da bir sıkıntı oluşturmayacak. Geçen sezon bize malzeme vermeyen firmalar bile bizi aramaya başladı'' dedi.
Bu arada Gaziantepspor Marşı için Athena Grubu ile görüşüleceği öğrenildi.
FENERBAHÇE
кαzιм кαzιм
utkujean
Yonetici
Forvet
«
Yanıtla #5 :
16 Haziran, 2008, 16:14 »
G.Antepspor'da kongre hazırlıkları
Gaziantepspor'un olağan kongresi 29 Haziran'da yapılacak. Gaziantepspor Kulübü'nden yapılan duyuruya göre, olağan genel kurul toplantısı, 29 Haziran 2008 Pazar günü saat 11.00'de Kamil Ocak Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamaması halinde olağan genel kurul, 6 Haziran 2008 Pazar günü aynı yerde ve aynı saatte, çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak.
Açılış ve yoklamanın ardından başkanlık divanı seçimi yapılacak olağan genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir ve gider hesapları, bilanço ve denetleme kurulunun raporları okunacak, yönetim, denetim ve disiplin kurulları üyeleri seçilecek.
FENERBAHÇE
кαzιм кαzιм
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet
Gol Kralligi : 21
ALTES
«
Yanıtla #6 :
17 Haziran, 2008, 20:22 »
Antep'in kamp programı belli oldu
17 Haziran 2008 Salı 17:56
Gaziantepspor, 1 Temmuz'da Gaziantep'te yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.
İlk olarak kondisyon ve teknik ağırlıklı çalışma dönemi planlayan teknik direktör Nurullah Sağlam, 1-25 Temmuz tarihleri arasında Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nde yapılacak antrenmanlarla yeni sezon hazırlıklarını başlatacak.
Nurullah sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok büyük ihtimalle İtalya'da İsviçre sınırına yakın Como Gölü civarında ikinci dönem kampı gerçekleştireceklerini, kamp organizasyonu ve yapılacak hazırlık maçları ile ilgili olarak çalışmaların sürdüğünü söyledi.
Kamp tarihine kadar takımın yüzde 90'nın hazır hale geleceğini ümit ettiğini ifade eden Sağlam, ''İtalya kampına kadar takımda eksik görülen mevkilerin büyük bölümünü çözmeye çalışacağız. Dış transferde takıma büyük katkı sağlayacak olan yerli ve yabancı isimlerle görüşmeler sürüyor. Özellikle Brezilya'dan iki isim üzerinde duruyoruz. Transferde uyum sağlayabilecek, takımdaki dengeyi bozmayacak isimler üzerinde çalışma yapıyoruz'' dedi.
Dış transferde, Konyaspor'dan Erman Özgür, Diyarbakırspor'dan Hakan Bayraktar, Beşiktaş'tan Mehmet Yozgatlı ve kaleci Murat Şahin ile Karşıyaka'dan Mustafa Cevahir ile anlaşma imzalayan Gaziantepspor, Çaykur Rizespor'dan Emrah ile görüşmelerini
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #7 :
29 Haziran, 2008, 17:31 »
Kemal Aslan G.Antep'e dönüyor
Gaziantepspor Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda, kulüp başkanlığına İbrahim Kızıl yeniden seçildi.
Kamil Ocak Spor Salonu'nda saat 11.00'de başlayan kongrede, divan başkanlığını Futbol Federasyonu eski başkan vekili ve Gaziantepspor Kulübü eski başkanlarından Ata Aksu yaptı.
Ata Aksu'nun önerisi üzerine yapılan oylamayla, havanın aşırı sıcak olması ve kapalı oylamanın zaman alacağı gerekesiyle başkanlık listesinin seçiminin açık oylamayla yapılmasına karar verildi.
Bin 62 üyeden 564'ünün katılımı ve tek liste oylanarak yapılan seçimle İbrahim Kızıl, yeniden Gaziantepspor Kulübü Başkanlığına getirildi.
Olağan kongrede yönetim kurulu üyeliklerine Bilal Çeker, Ömer Çelik, Fadıl Bulut, Mehmet Salih Kızıl, Mevlüt Polat, Halil Süreyya Aksu, Metin Özkaya, Yusuf Kenan Uygur, Mehmet Sait Ercan, Coşkun Aslan, Sabri Hamamcı, Abdullah Devrim Sever, Arif Çelik, Ertuğrul Ahi, Burhan Büyükkömürcü, Reşit Solak, Cuma Reyhan, İbrahim Halil Döş, Emin Kaya ve Vedat Diler seçildi.
-KONGREYE KATILMAYAN PROTOKOL MENSUPLARINA ELEŞTİRİ-
Kızıl, kongredeki konuşmasında Turkcell Süper Lig'de mücadele eden ve 40. yılını kutlayan bir kulübün kongresine katılmayan protokol mensuplarını ve Gaziantep milletvekillerini eleştirdi.
Kızıl, ''Gaziantepspor kongresini yapıyoruz, protokol mensupları nerede, şehrin sahipleri nerede, milletvekillerimiz nerede? Memlekette söz sahibi olanlar ne yazık ki kongrede yok'' dedi.
Kulübü 4 yıl önce büyük bir borçla teslim aldığını, büyük zorluklar yaşadığını, bu kulüpte görev yapıp, isim, şan ve şöhret sahibi olanların gerçek yüzünü anlatacağını ifade eden kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Geçmişi kötülemek ve karalamak için bunları anlatmıyorum, ama gerçekler bilinsin istiyorum. Bugüne kadar milyonlarca lira borç ödedim. Bugüne kadar maddi ve manevi olarak kulübüme her şeyi verdim vermeye de devam edeceğim. Son olarak eski futbol şube sorumlusu olan Asım Atmaz, 670 bin dolar alacağı için kulüp gelirlerine temlik koydurdu, bankadaki paramızı bloke ettirdi. Takım Hollanda'ya kampa gidecek, ama para yok. Tamam dedik paranı al, ama kabul etmiyor faizini de alırım diyor. Allah'tan kork sen, Gaziantepspor sayesinde adam oldun, seni kim tanırdı. Burada amaç bizi rezil etmek, yönetimi dağıtmak, 'Kızıl yapamadı' dedirtmek. Asım Atmaz o parayı faizi ile 1 milyon 240 bin YTL olarak aldı. Şimdi bu mudur Anteplilik, Gaziantepspor'u sevmek?''
Kızıl, Gaziantep'te kendisine müstakil ev yaptırtmak için arazi aradığını, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün karşısındaki bir araziyi beğendiğini, yaptığı araştırmada arazinin Gaziantepspor'a ait olduğunu öğrendiğini belirterek, ''Tapu kaydına baktığımızda arazi Gaziantepspor'un adına kayıtlı çıktı. Gaziantepspor'un çok sayıda arazisi olduğunu öğrendim. 15-20 gün sonra müteahhit arkadaş aradı satın almayı düşündüğüm arazinin Asım Atmaz'a devrolduğunu söyledi. Bundan kimin haberi vardı, kim devretti bilen yok. Herkes namuslu ve dürüst olmak zorunda'' diye konuştu.
Kızıl, bugün yapılan olağan kongrede daha önce başkan adaylığını açıklayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve GASKİ Spor kulüplerinin eski başkanı iş adamı Tahir Tekin Öztan'ın iddialarına da yanıt verdi.
Öztan'ın kulübe yaptığı üyelik başvurusunun engellendiği yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyleyen Kızıl, şunları kaydetti:
''Benim için her şeyden önce Gaziantepspor gelir. Ama üyelik sürecinde bazı kriterler ve her şeyin bir adabı olduğuna inanırım. Bu arkadaşı tanırım, ama ne yazık ki doğruları söylemiyor. Kongre kararı alınmış, bu ilan edilmiş, ortaya çıkmış 'ben başkan adayıyım' diyor. Önce bir nezaketen gelip bizimle konuşmasını beklerdim. Bunu da kimsenin itirazı olmazdı. Ama Tahir Tekin Öztan'ın açıklamalarını gazetelerden okuduk. Geliş şekli ve açıklamalarını çok çirkin buldum. Ondan sonra bazı arkadaşları hatırlı kişileri devreye koyarak, (bir ortaklık kuralım, iki yıl Kızıl Başkan olsun, iki yılda ben olayım) diye teklif yaptırdı. Burası benim babamın malı mı? Burası bir imparatorluk mu? Mirası mı paylaşıyoruz. Böyle bir hak mı var? Biz kimseye engel de set de çekmiyoruz. Üstelik onun yatırımları İstanbul'da, benim malım, mülküm her şeyim Gaziantep'te. O mu Gaziantepli yoksa ben mi Gaziantepliyim? İki yıl üst üste ihracat rekortmenliğim nedeni ile bakandan ödül aldım. Üyelik başvurusunda bulundu, ama yönetim kurulundan iki kişinin imza atması lazım. Biz üye kaydı yaparken, üyenin memleketine, cinsiyetine, nüfus kağıdına bakmıyoruz. Her şeyin kuralı var. Bu üyeliklerde yönetim kurulu üyelerinin imzası var.''
Kızıl, Kulübün kuruluşunun 40. yılını kutlayacakları bu sezon hedef büyüttüklerini belirterek, ''Çok zorluklar çektik, kulübümüzün 40. yılında hedefimiz üst sıralar ve UEFA, başarılı olmak için ne gerekiyorsa feda etmeye hazırım.''
-FENERBAHÇELİ KEMAL ASLAN'IN TRANSFERİNİ AÇIKLADI-
Kızıl, konuşmasında Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Kemal Aslan'ı Gaziantepspor'a transfer ettiklerini açıkladı. Kızıl, sözlerini şöyle tamamladı:
''Bu sene kapasite, sınır filan yok. En iyisini alacağız, iki tane olacağına bir tane alalım en iyisi olsun diyoruz. Hedefimiz bu sezon üst sıralar, ama yanlış anlaşılmasın şampiyonluk filan dediğimiz yok. Yalancı durumuna düşmememiz lazım. Bu yıl 40. yılımızda kulübümüze başarılar tattırmak istiyoruz. çok kaliteli bir ekip kuruyoruz. Her mevki için özenle seçim yapıyoruz, hiçbir masraftan kaçınmıyoruz. Ne gerekiyorsa katkı yapmaya, vermeye hazırım.
Kemal'i Fenerbahçe'den kökü ile aldım. Artık Gaziantepspor'un malıdır. Yabancı transferinde ise gelecek hafta müthiş gelişmeler olabilir. 2-3 tane çok kaliteli yabancı oyuncu ile görüşmeler sürüyor. Brezilyalı Tabata dışında görüştüğüm oyuncular var. Kafamıza koyduksak yaparız, bu böyle bilinsin, iki üç ülkede çalışmalarımız var. Hepsi de kaliteli, bilinen isimler. İstediğimiz transferleri gerçekleştireceğiz. Üst sıraları hedeflediğimiz için ince eleyip sık dokuyoruz. Biraz sabır bekliyoruz'' şeklinde konuştu.
burak71
Yonetici
Kaptan
Gol Kralligi : 12
«
Yanıtla #8 :
01 Temmuz, 2008, 21:14 »
Gaziantepspor teknik direktörü Nurullah Sağlam, Fenerbahçe`nin başarılı orta saha oyuncusu Kemal Aslan`ın transferinin tamamlandığını söyledi.
Gaziantepspor teknik direktörü Nurullah Sağlam, Fenerbahçe`nin başarılı orta saha oyuncusu Kemal Aslan`ın transferinin tamamlandığını, bu oyuncunun takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi.
Sağlam, yaptığı açıklamada, Kemal Aslan transferinin gerçekleştiğini ve takıma çok faydalı olacak bir oyuncuyu daha kadroya dahil ettiklerini belirtti.
Gaziantepspor altyapısında yetişen daha sonra Fenerbahçe`ye transfer olan başarılı orta saha oyuncusu Kemal Aslan`ın transferinde herhangi bir pürüz kalmadığını, bu oyuncunun Gaziantep`te yapılacak kampa katılacağını ifade eden Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:
``Fenerbahçe`nin başarılı oyuncusu Kemal Aslan, Gaziantepspor`a büyük katkı sağlayacak. Kemal Aslan ile tüm şartlarda anlaşma sağlandı. Kemal başarılı bir oyuncu, takıma gelecek olmasına tabii ki sevindim. Kemal Aslan`ı uzun zamandır istiyordum. Tercihini bizden yana kullandığı için mutlu oldum.``
Sağlam, yabancı oyuncu transferi konusunda çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan
«
Yanıtla #9 :
12 Temmuz, 2008, 18:02 »
Bir F.Bahçeli daha G.Antep'te
Dış transferde özellikle son haftada atağa kalkan Gaziantepspor, Fenerbahçe'den orta alan oyuncusu Kemal Aslan'ın ardından yine aynı takımdan Oğulcan ile de anlaştı. Kırmızı-siyahlı yöneticiler, Oğulcan ile bir araya gelerek prensipte anlaşmaya vardı. Oğulcan'ın hafta içinde Gaziantep'e gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı ve Celal Doğan tesislerinde sürdürülen ilk etap kamp çalışmasına katılacağı ifade edildi. Fenerbahçe'den transfer edilen Oğulcan ile 3 yıllığına mukavele yapılacağı bildirildi.
Bugüne kadar Murat Şahin, Mustafa Cevahir, Hakan Bayraktar, Emrah Eren, Erman Özgür, Mehmet Yozgatlı ve Kemal Aslan'a imza attıran yöneticiler, Oğulcan'ın transferinde herhangi bir pürüz bulunmadığını, prensipte anlaşılan futbolcunun işinin yalnızca imzaya kaldığını belirttiler.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon çok iyi bir ekip kurduklarına inandıklarına ifade ederek, ''Transfer çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Teknik direktörümüz Nurullah Sağlam'ın istekleri doğrultusunda çalışmalar dört bir koldan devam ediyor. Şimdi iş yabancı oyuncu transferine kaldı. Bu transferde de mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. İyi bir kadro kurmak için çok sıkı bir çalışma yürüttük. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyorum. Yurt dışında kadromuza almak istediğimiz çok kaliteli 2 oyuncu var. Bunlarla ilgili çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor. Mutlu sona ulaşmaya az kaldı, biraz sabır istiyoruz'' diye konuştu. Yeni sezon hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde günde çift antrenmanla sürdüren kırmızı-siyahlı takımın teknik direktörü Nurullah Sağlam, yeni sezona daha önce çalıştığı ve çok iyi bildiği futbolculardan kurulu bir ekiple girdiğini belirtti.
Sağlam, bu sezon iddialı bir kadro kurduklarını belirterek, ''Gaziantepspor efsanesini geri getirmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Allah bizleri mahcup etmesin'' dedi.
Kırmızı-siyahlılar, daha önce Erman Özgür, Kemal Aslan, Emrah Eren, Murat Şahin, Hakan Bayraktar, Mehmet Yozgatlı, Mustafa Cevahir gibi futbolcularla mukavele imzalamıştı.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #10 :
05 Ağustos, 2008, 14:40 »
Bu sezon kadronun yenilendiğini ve gelen oyuncuların çok kaliteli olduğunu ifade eden Beto, "Genç ve tecrübeli isimler kaynaştılar. İnşallah bir aksilik olmazsa bu sezon ligde çok keyifli, güçlü bir Gaziantepspor izlettireceğiz. Diğer oyuncu arkadaşlarımızla hiçbir uyum sorunu yok. Umarım her şey böyle devam eder" diye konuştu.
Gaziantepspor'un Brezilyalı diğer oyuncusu İvan De Souaza ise Gaziantep'te kalmaktan mutlu olduğunu ve bu sezon taraftarlara keyifli, gurur duyacakları bir takım izlettireceklerini söyledi.
Brezilya'nın Santos kulübünden takıma yeni katılan Tabata da uyum sorununu aşmaya çalıştığını ve gün geçtikçe daha iyi olduğunu kaydederek, şöyle konuştu: "Buraya yeni geldim. İmzanın hemen ardından İtalya kampına gedik. Bu kamp gerçekten muhteşem. Arkadaşlarımı yeni yeni tanıyorum. Umarım kısa zamanda uyum sorununu çözerim. Ben de takıma büyük katkı sağlamak istiyorum. Bana güvenenleri mahcup etmek istemiyorum. Burada olmaktan mutluyum."
Öte yandan İtalya'nın Trentino kentine bağlı Mezzana kasabasında kamp yapan Gaziantepspor'da, yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.
Teknik direktör Nurullah Sağlam gözetiminde bu sabah Mezzana sahasında bir saat süren teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yapan kırmızı-siyahlı ekip, bu akşam Yunanistan'ın 1. Lig takımlarından Larisa ile bir hazırlık maçı yapacak.
Sabahki antrenmanda Larisa maçının taktiğini çalıştıran Nurullah Sağlam, futbolcularından daha önceki hazırlık maçlarında yapılan hataların tekrarlanmamasını istedi. Larisa maçının önemli bir hazırlık maçı olduğunu vurgulayan Sağlam, futbolcularının sahada ciddiyetle mücadele etmesi gerektiğini söyledi.
Yarı sahada çift kale maçın ardından futbolcular, yan top ve uzaktan şut çalışması yaptı. Futbolcuların antrenman boyunca neşeli oldukları görüldü.
Kırmızı-siyahlılar bugün 5. hazırlık maçında Yunanistan'ın Larisa takımı ile Rivadel Garda Stadı'nda saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #11 :
06 Ağustos, 2008, 11:10 »
G.Antep Larisa'yı da devirdi: 2-0
Gaziantepspor İtalyadaki hazırlık kampınrda harikalar yaratıyor. Lazio’yu mağlup edip Udinese ile berabere kalarak dikkatleri üzerine toplayan kırmızı-siyahlı takım dünde Yunanistan’ın Larisa takımını net bir skorla 2-0 mağlup etti. Gaziantepspor bu maçta çok güzel bir oyun sergilerken izleyenlerden büyük alkış topladı.
Oldukça sıcak havada ve sinekler içinde oynanan maçta zor anlar yaşayan kırmızı-siyahlılar 33. Dakikada Tabata'nın kullandığı korner atışında Bekir'in harika kafa vuruşuyla öne geçti. Bu golden hemen üç dakika sonra sahneye Beto çıktı. Defansın hatasından faydalanan Beto kaleciyle karşı karşıya kaldı ve fileleri ikinci kez havalandırdı. Maçın ikinci yarısında da üstünlük sağlayan Gaziantepspor çok sayıda pozisyonu harcayarak farkı kaçırdı. Larisa takımı ise son dakikalarda kazandığı penaltıyı Zuravski’nin ayağından dışarıya atınca skor belirlendi. 2-0
Hakemler; Scaglia danielexxx Ziliani Giuseppexxx Morandi Stefanoxxx Larisa; Katsolis xx, Kotsios xx, Venetidis xx Ntampizasxx Mpenza Mboxx, Parra Manuel Carlosxx, Sarmientox, Fotakis xx, İglesiasx Tsigkasxx, Zuravskixx
Gaziantepspor; Tolgahan xxx, Emrah xxx, Bekir xxx Deumi xxx İvanxxx (Dk.70 İsmail xx) Mehmet Yozgatlı xx, Dk,73 Olcan xx) Murat Ceylan xx (Dk.46 Kemal Aslan xx), Zurita xxx,(dk.80 Mustafa Cevahir x) Hakan Bayraktar xx (Dk. 46 Erman Özgür xx), Tabata xxx(Dk.84,Ferdi ?) Beto xxx (Dk.78 Ahmet Arı x)
Goller; Dk. 33 Bekir, Dk. 36 Beto
( | $ $ €
Defans
Gol Kralligi : -2
«
Yanıtla #12 :
06 Ağustos, 2008, 12:14 »
Gaziantep iyi gidiyo
DJ|ß®|£ ©|$$€ DJ|ß®|£ ©|$$€ DJ|ß®|£ ©|$$€
oleeeeeeeeeeey!!!
burak71
Yonetici
Kaptan
«
Yanıtla #13 :
08 Ağustos, 2008, 12:01 »
İtalya'da sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Gaziantepspor'da Başkan İbrahim Kızıl, yabancı transferinde çalışmaların devam ettiğini ve Manchester City'de forma giyen Mpenza ile görüşmelerini sürdürdüğünü ifade etti.
28 Temmuz'da İtalya'nın Udine kentine bağlı Arta Di Terma kasabasında ikinci etap kamp çalışmasına başlayan Gaziantepspor, daha sonra Trento kentine bağlı Mezzana kasabasında çalışmalarını sürdürdü.
Kırmızı-siyahlı ekip, 12 günlük kamp boyunca Suudi Arabistan'ın Al Hilal, İtalya'nın Seri A takımlarından SS Lazio, Udinese, İtalya'nın Seri B takımlarından Brescia, Yunanistan'ın birinci lig takımı Larissa ve İtalya'nın üçüncü lig takımlarından Castellana takımları ile karşılaştı. Kırmızı-siyahlılar hazırlık maçlarında sahadan 3 galibiyet, 1 mağlubiyet 2 de beraberlikle ayrıldı.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İtalya kampının çok yararlı geçtiğini söyledi.
Bu sezon bir farklılık yaratmak için kampı İtalya'da yapmaya karar verdiklerini ifade eden Kızıl, şöyle konuştu:
''İtalya'da, lig öncesi çok önemli takımlarla karşılaştık ve ciddi sınavlardan geçtik. Kamp çok yararlı geçti. Sezon öncesi takımın genel görüntüsü iyi. Takıma bir de forvet takviyesi yapacağız. Yeni sezon öncesinde takımımız oynadığımız hazırlık maçlarında iyi bir görüntü çizdi. İtalya kampının çok faydalı geçtiğini söyleyebilirim. Burada alınan sonuçlar tabi ki lig öncesi bize moral olacak, ama bir ölçü olmaz. Asıl sınav ligde alacağımız sonuçlar olacaktır.''
Kızıl, yabancı transferinde çalışmaların devam ettiğini ve sezon başlamadan bu işi bitirmek istediklerini sözlerine ekledi.
Bu arada kırmızı-siyahlılar, İngiltere Primier Lig'de mücadele eden Manchester City'de forma giyen Mpenza ile görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca, Gana ve Brezilya'da iki oyuncu ile görüşmeler yapılıyor.
utkujean
Yonetici
Forvet
«
Yanıtla #14 :
13 Ağustos, 2008, 10:05 »
"G.Antep çok can yakacak"
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, İtalya kampının çok olumlu geçtiğini söyledi. Sağlam, yaptığı açıklamada, 12 günden beri İtalya'da devam eden çalışmaları ve yapılan hazırlık maçlarını değerlendirdi.
Özellikle, hazırlık maçlarının çok yararlı geçtiğini ifade eden Sağlam, ''Hazırlak maçlarının bir çoğu tünelin ucundaki ışığı görmemizi sağladı. Buradaki oyun anlayışımızı ve disiplini, lige yansıtabilirsek, bir takım olabiliriz'' diye konuştu.
Sağlam, yeni transferler arasında yer alan Brezilyalı Tabata'nın takıma sonradan dahil olmasının, uyum sorunu yaşanmasına neden olduğunu, bu durumu yapılan hazırlık maçlarında tespit ettiklerini ifade etti. Uyum sorunu ve diğer eksikliklerin giderilmesi için biraz zamana ihtiyaçları olduğunu belirten Sağlam, şöyle konuştu:
''Bunları aştığımızda daha böyle seyir zevki yüksek bir takım haline geleceğimizi söyleyebilirim. Özellikle buradaki ilklim olsun, saha şartları olsun olumluydu. İki günde bir maç oynamamıza rağmen neredeyse bütün arkadaşlarımız eşit ölçüde şans buldu. Buna rağmen buradan iyi sonuçlar alarak ayrılıyoruz. Bütün oyuncularımız lige kadar antrenmanları yapmış olarak gelecek. Bu da Gaziantepspor adına sevindirici bir gelişme.
Antrenörlük yaşamımda ilk kez bütün futbolcularımın bir arada lige hazırlanma şansı buldum. Bunlar bir takım adına olumlu şeyler, her teknik adamın böyle bir takımla çalışma şansı pek olmaz. Her ne kadar İtalya'da oynadığımız müsabakalar lig öncesinde bir ölçü olmasa da bu oyuncuların buradan öz güveni yüksek bir şekilde dönmesi ilerisi için umut veren bir olay.''
-''EKSİKLERİMİZ VAR''-
Nurullah Sağlam, 12 gün süreli İtalya kampında eksikleri de görme fırsatı bulduklarını, zaman içerisinde bunları gidermek zorunda olduklarını kaydetti.
Sağlam, top tekniği yüksek olan futbolcuların, biraz daha çabuk oynamaya kendilerini alıştırmalarının gerekli olduğuna işaret etti.
Sağlam, İtalya kampında genç futbolculardan Ferdi, Ahmet Arı, İsmail ve Soner'in çalışmalarından memnun kaldığını, bu futbolcuların Gazintepspor'a kazandırılmasının gerekli olduğunu da sözlerine ekledi.
FENERBAHÇE
кαzιм кαzιм
Sayfa:
[
1
]
2
Futbolaktif Futbol Forumu
|
Türkiye'den Futbol
|
Turkcell Super Lig