Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 15:38
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Ist.Büyüksehir Belediye  |  Konu: İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Haberler  (Okunma Sayısı 1451 defa)
RainE
Ziyaretçi

« : 16 Kasım, 2007, 17:06 »

"Sevk, idare ve liderlik işi"
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, teknik adamlığın sevk, idare ve liderlik olduğunu düşündüğünü, kendisinin de bunu gerçekleştirerek başarılı bir grafik çizdiğini ifade etti.
11 Altın Adam Yarışması'nın Eylül ayı jüri toplantısına konuk olarak katılan Avcı, genelde altyapı antrenörlüğünden gelen teknik adamların başarılı olamayacağı kanısının hakim olduğu ifade edilerek yöneltilen, takımındaki başarıyı nasıl sağladığı sorusunu şöyle yanıtladı:

''8 yıldır antrenörlük yapıyorum. Başlarken Birinci Lig'de yardımcı antrenörlük yaparak, ardından İstanbuspor ve Galatasaray altyapısı, genç milli takımlar... Çalıştığım sürece, altyapıyı da bilerek üst yapıyı da gördüm. Her iki tarafı da yaşayarak gelen bir teknik adam olarak, bugün futbol görüşü, antrenman metotları, hepsi bir tarafa teknik adamlığın sevk, idare ve liderlik olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda bunu gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. Neticeye bakmadan oyunu doğru oynamaya çalışıyoruz. Oyunu doğru oynadığımız sürece karşılığını alacağımızı düşünüyorum. Umarım bundan sonrası da böyle devam eder.''

Hakemlerle çok fazla konuşan bir teknik adam olmak istemediğini vurgulayan Avcı, kendisinin de bir teknik adam olarak hatalar yaptığını, futbolcuların ve bu ailede yer alan herkesin hata yaptığını belirterek, ''Bu örtüşen bir oyun. Önemli olan insanların güvenilir olması. Kaybettiğim maçın arkasından asla hakeme sığınmak bana doğru gelmiyor. Biz de onlardan ders çıkartıp neler yapabileceğimiz konusunda düşünmeliyiz'' diye konuştu.

-BÜNYAMİN GEZER: ''ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYORUZ''-

Ağustos ayının en başarılı hakemi olarak toplantıda yer alan Turkcell Süper Lig hakemi Bünyamin Gezer'in, ''Çok sayıda olumsuzluklarla karşı karşıyasınız. Bütün bu risklere ve negatif beklentilere rağmen bir insan bu işi neden yapar?'' sorusuna verdiği yanıt, uzun süre alkışlandı.

Gezer'in yanıtı şöyle:

''Aranızda bulunmaktan gurur duyuyorum. Her işin bir getirisi olduğu gibi götürüsü de var. Zor şartlar altında görev yapıyoruz ve eleştiriliyoruz. Kendimize göre haksızlığa uğruyoruz. Ama getirisi de var, sizlerin arasında bu hakemlik sayesinde bulunabiliyorum. Ben emniyet teşkilatında bir görevliyim. Teşkilatta alt düzeyde bir görevliyim. Teşkilatımda yaptığım görevle sizlerin arasında şu anda bir konuk olarak oturmam dahi mümkün değil. Bunu parayla ölçemezsiniz. İşte ben bu hedefler doğrultusunda hakemliğe başladım. Bunun için de hakem oldum.''

-BERMEK: ''TÜRKİYE'NİN NORVEÇ MAÇINDA GEREKENİ YAPACAĞINA İNANIYORUM''-

Futbol Federasyonu eski yöneticisi ve bir dönem başkan adayı da olan Ayhan Bermek, (A) Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki kritik maçında, Norveç karşısında gerekeni yapacağına inandığını söyledi.

Açıklamalarında federasyona eleştirilerde bulunan Bermek, ''Bu önemli maçta ben bardağın dolu tarafını anlatırım. Bu dolu tarafında bizim Norveç'i yenmemize yetecek kadar güç vardır. Milli takımda görev yaparken ümit tacirliği hiç yapmadım. Bu milletin takımıyla ümit tacirliği yapamazsın. Türkiye'nin Norveç maçında gerekeni yapacağına inanıyorum. İki yıl süren bu turnuvalarda birinci hedef finallere gitmektir. İkinci hedef ise bulunduğun pozisyondan aşağıya düşmemektir. Ama 3. kategoriye düştük, haberiniz olsun'' diye konuştu.

Milli takımın seri başı olarak kura çektiğini, seri başı kura çekip finallere gitmeyen takımın başarısız olacağını anlatan Bermek, ''Bazı arkadaşlar Malta gibi takımla berabere kalıyoruz, 'Önemli değil, finallere gideceğiz' diyor. Ne önemli değil ya. Bu ehliyetsiz bir konuşmadır'' dedi.

-''BU ADAMLAR COLLINA'DAN DAHA DEĞERLİ''-

Federasyon başkanlığına aday olduğu zaman hakemler üzerinde önemli projeleri olduğunu hatırlatan Bermek, federasyonunun eğitim dairesini üniversite haline getirmeyi planladığını anlatarak, şöyle konuştu:

''Hakemin eğitimini futbolun çok üst seviyeye çıkarmalıyız. Sorduğum zaman değerli hakemlere 'Diplomanız var mı?' diye. Seminerlerden diploması olduğunu söylüyorlar. Keşke genç olsaydım da hakemliğe soyunsaydım. Hakemliğin eğitimi bir güçtür, MHK'nin elinde olmamalı. Bir hakemin (A) klasmanda maç yönetebilmesi için o fakülteyi bitirmesi lazım. Bu dersleri de saygı değer hocalar eğitim dairesinde vermeli. Siz Collina'yı bekleyin o zaman. Çünkü Collina'dan daha değerli bu adamlar.''

-''STATLARDA EMNİYET TEMİN EDİLMEMİŞ''-

İhsan Kalkavan'ın, yabancı transferindeki harcanan yüksek bedellerle ilgili ifadeleriyle ilgili olarak da Ayhan Bermek, şunları kaydetti:

''İhsan kardeşim müthiş bir olayın altını çizdi. Benim görüşüm yine değişti. Nerede federasyonun denetimi? Futbolun F'sinden L'sine kadar federasyon sorumludur. Kars'ta bir olay olmuşsa buna müdahil olacaktır. Statlarda emniyeti temin edememişsiniz. Evvela sorun bir Bünyamin Gezer'e, soyunma odasından nasıl çıkıyorsunuz diye? Statların emniyeti temin edilmemiş. Kaç kamera var? Uzay yolu filmdeki gibi harekat dairesi olmalı orada. Kuş uçsa görülmeli. O koridor süper gözetim ve emniyet altında gözlenmeli. Statlardaki gözetim odasında emniyetten üst düzeyde bir yetkili olmalı. Bir de hakim geçici olarak atanmalı. Aşağıda karakolu kurun, iki hafta yapın bunu. 2 bin polis çok ayıp. 300 polis koyar oturtursun. Nasıl olsa gözetim odasında izlersiniz ve olan yere müdahale yaparsınız. Aklı ön plana koyamamanın ızdırabını çekiyoruz.''

Bermek, Kasımpaşa ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un sahip olduğu iki santrforun şu anda ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, ne de Beşiktaş'ta bulunmadığını belirterek, ''300 bin dolara almışlar. 3-5 milyon dolar deselerdi belki Fenerbahçe onları alırdı'' diyerek espri yaptı.

Öte yandan, eski hakem Muzaffer Sarvan, son dönemde çok sayıda eleştirilen hakem kararı olmasının nedeninin, vasıfları eksik hakemlerin bu göreve getirilmesinden kaynaklandığını savundu.

Sarvan, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile bu işin devamının mümkün olmadığını da iddia ederek, ''Çünkü her tarafından yıpranmıştır'' dedi.

13.11.2007   

Kaynak : AA

« Son Düzenleme: 06 Nisan, 2008, 18:01 Gönderen: Lxstany » Logged
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Haberler
22 Kasım, 2008, 15:38

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #1 : 07 Nisan, 2008, 01:16 »

"Avcı'nın durumu P.tesi belli olacak"
Galatasaray'ın teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ı göndermesinin ardından, Abdullah Avcı'yı göreve getireceği iddia edilirken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor başkanı Göksel Gümüşdağ, Avcı'nın durumunun Pazartesi günü belli olacağını açıkladı.
Gümüşdağ şu şekilde konuştu:

"Abdullah Avcı'yı şu an Galatasaray'a vermedik. Yarın kendisiyle bir toplantımız var ve ardından bu konuda geniş bir açıklama yapacağız. Abdullah Avcı ile sözleşmemiz sezon sonunda sona eriyor. Kendisi bizim arkadaşımız ve kendisiyle olan dialoğumuz çok farklı. Elimizden geldiğince ona yardımcı olmaya çalışacağız ama öncesinde kendisinin görüşünü almam lazım. Yaklaşık 10 gündür söylentiler devam ediyor ve son 2 gündür oldukça yoğun, bu karışıklık da bizim performansımızı etkiliyor. Geriye kalan 5 maçımız var. Bu karşıklığa olumlu ya da olumsuz Pazartesi günü saat 13.00'te yapacağımız toplantının ardından son vereceğiz."

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
utkujean
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 1909

« Yanıtla #2 : 16 Haziran, 2008, 16:16 »

Necati'den Beşiktaş'a mesaj!
Bonservisi Galatasaray’da bulunan Necati Ateş’ten, Beşiktaş’a mesaj... Sezon başında Feldkamp’ın isteğiyle gönderilen ve önce Ankaraspor’a, sonra Belediye’ye kiralanan golcü oyuncu gelecek yıl Beşiktaş’ta oynayabileceğini belirtti.

Siyah-Beyazlılar, bonservis sorununu çözmesi durumunda transferin gerçekleşebileceğini Necati’ye iletti. Yıldız futbolcunun Adnan Sezgin’den bu konuda randevu aldığı bildirildi. Özellikle Sinan Engin’in çok beğendiği Necati Ateş, Belediyespor-Beşiktaş maçında attığı golle Siyah-Beyazlılar’a şampiyonluk yolunda ağır yara vermişti.

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
utkujean
Yonetici
Forvet

« Yanıtla #3 : 16 Haziran, 2008, 16:16 »

Ateş Hatay'da futbolcu izliyor
Turkcell Süper Ligi takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün menajeri Tolga Ateş, Hatay'da futbolcu izlemeye geldi.

Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm Türkiye genelinde futbolcu taraması yaptıklarını ve Hatay'da da yetenekli gençleri belirlemeye çalıştıklarını söyledi.

Antakya Nazım Koka Semt Sahası'nda oynanan Hatay 2. Amatör Küme Futbol karşılaşmalarından Çekmece Belediyespor ve Küçük Dalyan Belediyespor karşılaşmasını izleyen Ateş, ''Amacımız Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak. Kulübümüz özellikle genç yeteneklere büyük önem veriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin geçen sezon gösterdiği performansın temelinde de bu yatıyor'' diye konuştu.

Ateş, Hatay'dan sonra sırasıyla Adana, Gaziantep ve Kahramanmaraş'a giderek amatör küme karşılaşmalarını izleyeceğini, yetenekli sporcuları kulüplerine kazandıracağını da sözlerine ekledi.

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
utkujean
Yonetici
Forvet

« Yanıtla #4 : 16 Haziran, 2008, 16:17 »

Bebbe'ye Avcı engeli

Bebbe'nin transferi tıkanma noktasına geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a imza atmasına rağmen, Beşiktaş’ın da istemesi nedeniyle siyah-beyazlılardan yana tavır koyan futbolcuya turuncu-lacivertliler izin vermedi.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın bu oyuncuyu kesinlikle kadrosunda görmeyi istediği ve bu nedenle Bebbe’nin Beşiktaş’a gitmesine razı olmadığı öğrenildi.  Beşiktaş Menajeri Sinan Engin’in önümüzdeki günlerde bu oyuncu ile bir kez daha görüşeceği ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un yöneticilerini ikna etmeye çalışacağı vurgulandı.

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
utkujean
Yonetici
Forvet

« Yanıtla #5 : 23 Haziran, 2008, 11:15 »

Sertan Eser Kasımpaşa'da
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kasımpaşa, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Sertan Eser'i 2 yıllığına renklerine bağladı.
Geçtiğimiz sezon Turkcell Süper Lig'den düşen Kasımpaşa, yeni sezona Süper Lig parolasıyla hazırlanıyor. Transfer çalışmalarına başlayan lacivert-beyazlı takımın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un tecrübeli golcü oyuncusu Sertan Eser ile 2 yıllığına anlaşmaya vardığı bildirildi.

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #6 : 07 Temmuz, 2008, 00:23 »

Futbola Kuvai Milliyespor’da başladıktan sonra Fenerbahçe Altyapısı’nda futbol tecrübesini artıran arkasından Mersin İdman Yurdu’nda oynayan Kerim Zengin yine kiralık olarak otnadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la 1 yıllığına anlaştı.

Mersin İdman Yurdu sevgisi ile ön plana çıkan ve gittiği takımlarda forma numarasını bile 33 olarak seçen Kerim, futbol dünyasında emin adımlarla ilerlediğini, Mersin’i en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi.
İstanbul B.B, F.Bahçeli futbolcu Kerim Zengin'i yeniden kiralık olarak transfer etti.
Turkcell Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon kadrosunda bulunan Fenerbahçeli futbolcu Kerim Zengin'i 1 yıllığına yeniden kiralık olarak transfer etti.
Kulübün Langa tesislerinde düzenlenen ve başkan Göksel Gümüşdağ ile futbol şube sorumlusu Kamil Dizar'ın da hazır bulunduğu törende, Kerim Zengin kendisini 1 yıllığına daha kiralık olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, hedeflerinin Turkcell Süper Lig'de geçen sezon olduğu gibi bu sezon da adından söz ettirecek ve sportif olarak daha büyük başarılara imza atacak bir takım kurmak olduğunu belirtti. Gümüşdağ, "Galatasaray'dan Okan Buruk'un ardından geçtiğimiz sezon yine kadromuzda bulunan ve başarılı bir performans ortaya koyan Fenerbahçe'den Kerim Zengin'i tekrar kadromuza kattık. Bu sezon oturmuş ve tecrübe kazanmış olan ekibimize birkaç transfer daha yaparak yeni sezonda daha da iddialı bir ekip olacağız" dedi.
Kendisini kiralık olarak 1 yıllığına daha turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Kerim Zengin ise "Turkcell Süper Lig'de yeni bir ekip olmamıza rağmen geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizdiğimize inanıyorum. Bu sezon da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da olmaktan mutluluk duyuyorum. Burada iyi bir aile ortamı var. Bana güvenenleri mahcup etmemek için elimden gelenin en iyisini yapıp, el birliğiyle takımı hedefe taşımaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
utkujean
Yonetici
Forvet

« Yanıtla #7 : 12 Ağustos, 2008, 20:00 »

İstanbul B. Bld. İstanbul'e döndü
Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonu hazırlıklarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Kızılcahamam kampı tamamlandı. İstanbul'a dönen futbolcular, hafta sonunu izinli geçirdikten sonra 28 Temmuz Pazartesi günü toplanarak çalışmalarına devam edecek.

Kızılcahamam'da 7 Temmuz'da başladığı kampta iki hazırlık karşılaşması yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu maçlarda Antalyaspor'a 2-1 mağlup olup, Boluspor'u 2-0 yendi. İkinci etap çalışmaları için Nevşehir'de planlanan kampın iptal edildiği öğrenilirken, ikinci kamp döneminin Kartepe'de düşünüldüğü ifade edildi.

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
utkujean
Yonetici
Forvet

« Yanıtla #8 : 12 Ağustos, 2008, 20:00 »

Marcin Kus 3 yıl İstanbul BŞB'de
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Polonyalı defans oyuncusu Marcin Kus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün Langa Tesisleri'nde düzenlenen ve Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, Başkan Vekili Harun Karaca ile Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Polonyalı futbolcu Marcin Kus, kendisini 3 yıllığına Turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, imza töreninde yaptığı açıklamada, yapılan transferlerle daha güçlü hale geldiklerini belirterek, "Hocamızın raporu doğrultusunda nokta transferlerimize bir yenisini daha ekledik. Polonya Milli Takımı'nın da formasını giyen Marcin Kus'u kadromuza katarak defans hattımızı iyice güçlendirdik. Kamp çalışmalarımız da gayet verimli geçiyor. Lige transferlerini tamamlamış hazır bir ekip olarak başlayacağız" diye konuştu.

1981 doğumlu olan ve 7 kez Polonya A Milli Takım formasını giyen Marcin Kus, sağ bek ve stoper olarak görev yapıyor.

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
utkujean
Yonetici
Forvet

« Yanıtla #9 : 12 Ağustos, 2008, 20:01 »

İstanbul B.B tam kadro çalışıyor
Transferi tamamlayan Turkcell Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kamp çalışmalarını tam kadro sürdürüyor.

Takımdan ayrılanlar ve yeni transferlerle eksikliklerin giderildiği gibi, takımın yaş ortalamasının da gençleştirildiğini belirten turuncu-lacivertli kulübün futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, ''Zorlu bir sezon bizi bekliyor. Bunun bilincinde olarak transferlerimizi yaptık ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gayet verimli geçen Kızılcahamam kampının ardından yeni transferlerin de katılımıyla İstanbul'da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eksiklerimizi görme açısından önemli hazırlık maçları yapacağız'' dedi.

4-9 Ağustos tarihleri arasında Kartepe'de kamp çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Kamil Dizar, ''Burada yapacağımız hazırlık maçlarının ardından kampı tamamlayarak yeniden İstanbul'a döneceğiz. 11-15 Ağustos tarihleri arasında da Riva'da yapacağımız kampla çalışmalarımızı sonlandıracağız'' şeklinde konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu Galatasaray'dan Okan Buruk, Denizlispor'dan Serhat Gülpınar, Çaykur Rizespor'dan Barbosa, Fenerbahçe'den Kerim Zengin, Korona Kilece'den Marcin Kus, İskenderun Demirçelikspor'dan Mutlu İlengöz ve Kocaelispor'dan kaleci Behram Zülaloğlu ile güçlendirdi. Ayrıca Alibeyköyspor'da kiralık oynayan Gökhan Süzen ve Orduspor'da kiralık olan Yiğitcan Erdoğan da kadroya dahil edildi.

Turuncu-lacivertliler, kiralık futbolcular Necati Ateş, Aydın Yılmaz ve Murat Ocak'ın yanı sıra Volkan Koçaloğlu, İlhan Şahin, Haluk Güngör, Ali Kemal Yükseker, Ünal Alpuğan, İlhan Erdinç ve Sertan Eser ile de yollarını ayırırken, aktif futbol hayatına nokta koyan Mert Korkmaz ise teknik kadroya dahil edildi.

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #10 : 18 Ağustos, 2008, 12:25 »

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında İstanbul'da Eskişehirspor'u konuk edecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sezona 3 puanla başlamak istiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade ederek, ''Eskişehirspor kaliteli bir ekip kurdu ve iyi de bir taraftar desteği var. Eski günlerine dönme hazırlığı yapan rakibimizin gücünü biliyor ve ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sahamızda oynayacağımız bu zorlu karşılaşmadan galip ayrılarak sezona 3 puanla başlamak istiyoruz'' diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, hazırlık kampı boyunca oynadığı maçlarda Boluspor, Altay ve Hacettepe'yi 2-0, Güngören Belediyespor'u 3-2 ve Pendikspor'u 4-0 mağlup etmiş, Antalyaspor'a 2-1, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a ise 1-0 yenilmişti.

okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 17

Fair Play

« Yanıtla #11 : 24 Ağustos, 2008, 12:12 »

Okan Buruk İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bu sezon ilk 5'de yer alacağını söyledi.

KIZILCIKLI...
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

Kı Kı KIZILCIKLI

« Yanıtla #12 : 24 Ağustos, 2008, 12:18 »

ilk macında evinde ESKİŞEHİRSPOR ile karsılasan ist belediye deplasmanda gibiydi yaklasık 2.500 eses taraftarı nın önünde oynanan macta gol sesi cıkmadı 0-0

göztepede yalı beşiktasta carsı bırakın traşı KRAL KIZILCIKLI!!!
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #13 : 24 Ağustos, 2008, 14:35 »

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bonservisi konusunda sorun yaşanan Ankaragücülü futbolcu Gustavo Bebbe'nin transferini sonuçlandırdı.

Lacivert-turunculu kulüpten yapılan açıklamada, Kamerun Milli Takımı'nda da forma giyen oyuncuya yarın Langa Tesisleri'nde imza attırılacağı belirtildi.

Futbolcu ile daha önce her konuda anlaşmaya varan ancak Ankaragücü Kulübü ile sözleşmesiyle ilgili sorun yaşayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu transferde mutlu sona ulaşmayı başardı.

okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 17

Fair Play

« Yanıtla #14 : 24 Ağustos, 2008, 15:14 »

Hayırlı olsun İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a.Gerçi fazla görmediğim bir futbolcuydu ama yinede hayırlı olsun.

Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Ist.Büyüksehir Belediye  |  Konu: İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.209 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu