Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 17:46
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Bursaspor  |  Konu: Bursaspor'dan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Bursaspor'dan Haberler  (Okunma Sayısı 3592 defa)
hayko26
Forvet

Gol Kralligi : 0

banned

« Yanıtla #90 : 13 Kasım, 2008, 14:21 »

"Beşiktaş'a ayrı motive oluyorum"
Bursaspor'un golcü futbolcusu Gökhan Güleç, pazar günü sahalarında eski takımı Beşiktaş'a karşı oynayacakları maça ayrı motive olduğunu belirterek, "Dört haftalık 3 puan hasretine Beşiktaş maçıyla son vermek istiyoruz. Bu maçta hocam bana görev verir ve forvette oynarsam, eski takımıma gol atmayı çok istiyorum" dedi.

Fortis Türkiye Kupası grup maçında konuk ettiği Ankaragücü'nü 1-0 yenerek ikide iki yapan yeşil beyazlılar, kupa maçını unutup gözünü pazar günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçına çevirdi.

Daha önce Beşiktaş'ta oynayan, şimdi ise Bursaspor için ter döken Bursalı golcü Gökhan Güleç, eski takımına karşı ayrı motive olduğunu söyledi. Gökhan Güleç, "Daha önce Beşiktaş forması giydiğim için bu maç benim açımdan ayrı bir önem taşıyor. Ben de bu karşılaşmaya ayrı motive oluyorum. Beşiktaş maçında hocam görev verirse ve forvette oynarsam eski takımıma gol atmayı istiyorum" diye konuştu.

Bursaspor ile Beşiktaş arasındaki husumetin devam ettiğinin hatırlatılması üzerine de tecrübeli golcü, şöyle devam etti:

"Bursaspor taraftarları ile Beşiktaş taraftarları arasındaki husumet sürüyor. Ama biz futbolcuların bu konuda yorum yapması doğru olmaz. Bursaspor, küme düşüp 2 sezon sonra tekrar Süper Lig'e çıktığında, Beşiktaş'la Bursa'da oynadığı maçı 3-0 kazanmıştı. O maçta ben de Beşiktaş'ın ilk onbirinde görev yaptım. Gerçekten çok gergin bir atmosfer vardı. Maç için Yalova'dan itibaren polis konvoyu eşliğinde Bursa'ya gelmiştik. Bursa deplasmanları her zaman zordur. Ama şimdi ben Bursaspor için ter döküyorum. Arkadaşlarımla birlikte 4 haftalık galibiyet hasretimize Beşiktaş'ı yenerek son vermek ve çıkışa geçmek istiyoruz."

"Vatanını en cok seven görevini en iyi yapandır"
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Bursaspor'dan Haberler
22 Kasım, 2008, 17:46

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
hayko26
Forvet

banned

« Yanıtla #91 : 15 Kasım, 2008, 10:33 »

Bursaspor'da Beşiktaş bilinci
Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Beşiktaş ile 16 Kasım Pazar günü oynayacakları maçın camia açısından taşıdığı önemi çok iyi bildiklerini söyledi.
Kurtar, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, dün akşam Ankaragücü ile yaptıkları Fortis Türkiye Kupası maçının ardından ara vermeden zorlu Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u deplasmanda yenmeyi başardığını anlatan Kurtar, ''Beşiktaş, güçlü bir takım. Tedbirler alacağız ama bu tedbirleri alırken gol de arayacağız'' dedi.

Güvenç Kurtar, taraftarların, dün akşamki Ankaragücü maçıyla ilgilenmeyip hep Beşiktaş maçıyla ilgili sloganlar attığını anımsatarak, ''Bu maçın camia için taşıdığı önemi çok iyi biliyoruz. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan galip ayrılacağız'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, ''Son iki maçında bir beraberlik bir de galibiyet alan Bursaspor için 'yeniden çıkışa geçti'' diyebilir miyiz?'' yönündeki sorusuna ise Kurtar, ''Düzelmeden bahsetmek için erken. Çünkü sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Oyuncular iyileşince daha iyi olacağını düşünüyorum'' yanıtını verdi.

hayko26
Forvet

banned

« Yanıtla #92 : 15 Kasım, 2008, 10:34 »

Bursa'da sakatlarda son durum!
Bursaspor, hafta sonu Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Güvenç Kurtar gözetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 45 dakika süren çalışmada, dün akşamki Ankaragücü maçında forma giyen futbolcular, yenileme antrenmanı yaptı.

Forma giymeyen futbolcular ise akşam saatlerinde antrenman yapacak. Sakatlıkları süren Kirita ve Veli ile dün akşamki maçta sakatlanan Volkan Şen, antrenmana katılmadı.

Kulüp doktoru Uğur Köksal, tedavileri devam eden Mustafa Sarp ve Bekir Ozan Has'ın akşam yapılacak olan çalışmaya katılacaklarını, Türkiye Kupası maçında sakatlanan Volkan Şen'in ise sol kasığında sertleşme olduğunu söyledi.

Volkan Şen'in bu maçta forma giyip giyemeyeceğinin maç öncesi yapılacak olan kontrol sonrası belli olacağını dile getiren Köksal, tedbir amacıyla dün akşamki maçta oynatılmayan Veli Acar'ın Beşiktaş maçında forma giymesinde bir engel olmadığını bildirdi.

hayko26
Forvet

banned

« Yanıtla #93 : 15 Kasım, 2008, 10:34 »

Bursaspor'a taraftar desteği
Bursaspor taraftarları, 16 Kasım Pazar günü Beşiktaş ile yapacakları maça hazırlanan yeşil-beyazlı futbolculara baklava ikram etti, çiçek verdi. Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Güvenç Kurtar gözetiminde yapılan akşam antrenmanını bir grup yeşil-beyazlı taraftar da izledi. ''Beşiktaş'ı yenmeyen Bursalı değildir'' yönünde tezahürat yapan taraftarlar, daha sonra futbolculara baklava ikram etti ve çiçek verdi.

Güvenç Kurtar ve futbolcularla görüşen taraftarlar, pazar günü tribünleri doldurarak takımı 90 dakika boyunca destekleyeceklerini belirterek, bu maçın camia açısından büyük önem taşıdığını, galibiyetten başka bir sonuç düşünmediklerini söylediler.

Beşiktaş maçının önemini bildiklerini ifade eden Kurtar da ''Öncelikle antrenmana gelerek bize destek verdiniz. Pazar günü de tribünlerin dolu olacağına inanıyorum. Bizim de hedefimiz 3 puan. Başka bir sonuç düşünmüyoruz. İnşallah sizin de desteğinizle sahadan sevinerek ayrılan taraf biz olacağız'' dedi.

hayko26
Forvet

banned

« Yanıtla #94 : 15 Kasım, 2008, 10:34 »

Bursa'da bilet izdihamı!
Bursa'da Pazar günü oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde binlerce taraftar bilet alabilmek için stadyum civarında izdihama sebep oldu. Bilet gişeleri önünde sabahlayan fanatik taraftarlar, iki kulüp arasındaki gerginliğin bitmesi için önce Beşiktaş'ın adım atmasını isterken, Bursa'da oynanacak maçı Yeşil-beyazlı takımın yeneceğini ifade ettiler.

Bursaspor taraftarları bilet satışı internetten yapılmadığı için sabah erken saatlerde yüzlerce metre kuyruk oluşturdu. Bazı taraftarlar stat civarında sabahlarken, kimileri de sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sıraya girdiler.

Bursaspor Amigosu Fikret Yorgun, Beşiktaş ile Bursa arasındaki buzların eriyebileceğini ancak kendilerinin ilk adımı attığını hatırlatarak, "Biz adım attık ancak onlar bizi tahrik etti. Geçen sene Bursa'daki maçta Beşiktaş Kulübü Başkanı VIP'te oturmadı, tribünlerde oturdu. Seyirciyi tahrik ettiler. 'Ruhumuz yeter" pankartı açtılar. Adana'da futbolcularımıza saldırdılar. Bu olayların bitmesini istiyoruz. Beşiktaş taraftarı Bursa'ya gelsin biz de
İnönü'ye gidelim" diye konuştu.

Bir bayan taraftar ise bilet satışının internetten yapılmadığı için sıkıntı yaşandığını kaydetti. Fanatik taraftarlardan Mesut Neiş de, "Beşiktaşlılar buraya gelemez. Ama biz Adana'ya gittik. Onları çayıyla, çorbasıyla, bedava biletiyle burada ağırlarız" şeklinde konuştu. Kapalı ve açık kale arkası biletler 22 YTL, maraton ve yeni maraton biletleri 33 YTL, kapalı tribün biletleri 110 YTL'den satış yapılırken, Bursa doğumlu olmayanlara nüfus cüzdanları kontrol edilerek bilet satışı yapılmadı. Satışlar esnasında bir kişi en fazla 2 bilet satın alabildi.

hayko26
Forvet

banned

« Yanıtla #95 : 15 Kasım, 2008, 10:34 »

Bilet kuyruğunda kavga!
Bursa'da Beşiktaş maçının bilet satışında iki taraftar kuyrukta birbirine girdi. Kendisine küfür ettiğini iddia ettiği bir taraftarı darp eden kişi polis tarafından uzaklaştırıldı.

Bursasporlu fanatik taraftarlar, Beşiktaş maçı biletleri için Atatürk Stadyumu civarında sabahladılar. Uzayan kuyruklarda bazı taraftarlar arasında gerginlikler de yaşandı. Alkolün de etkisiyle yaşanan küfürleşmeyi polis ayırdı. Ancak taraflar birbirleriyle konuşmaya ve küfürleşmeye devam edince sinirler iyice gerildi. Bir genç, alkollü olduğunu ve kendisine küfür ettiğini iddia ettiği diğer taraftara saldırdı. İkinci olayı da ayıran polis iki taraftarı da stadyum civarından uzaklaştırdı.

hayko26
Forvet

banned

« Yanıtla #96 : 15 Kasım, 2008, 10:39 »

"Bu maçı alacağız"
Bursaspor'un takım kaptanları Yusuf Şimşek ve Ömer Erdoğan, sahalarında Beşiktaş ile yapacakları maçı kazanacaklarını iddia etti. Takımın birinci kaptanı Yusuf Şimşek ve ikinci kaptanı Ömer Erdoğan, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesi düzenledikleri basın toplantısında, takımdaki tüm oyuncuların Beşiktaş maçının önemini bildiklerini söyledi.

Yusuf Şimşek, Bursaspor forması altında ilk kez bir Beşiktaş maçında forma giyeceğini belirterek, ''İlk geldiğimde başkan bana Beşiktaş maçını söylemişti. Gördüğüm kadarıyla Bursa için önemli bir maç'' dedi. Takım olarak iyi mücadele etmeleri halinde Türkiye'de yenemeyecekleri takım olmadığını belirten Yusuf Şimşek, şöyle konuştu: ''Geçtiğimiz hafta bunu gösterdik. Üç-dört hafta mücadele etmedik. Beşiktaş maçında yapacağımız her şeyi yapmak zorundayız. Bursa halkını ve kendimizi sevindirmek istiyorsak, sahada varımızı yoğumuzu ortaya koyarak bu maçı kazanmalıyız. Biz takım olarak buna hazırız. Kazanarak, maçtan sonra seyircimizle doya doya eğlenmek istiyoruz. Hafta içinde Bekir Ozan Has'ın babasının vefatı takımdaki arkadaşları üzdü. Bu maçı Bekir için oynayacağız. Beraberlik demiyorum, sadece 'bu maçı alacağız' diyorum.''

Takımın ikinci kaptanı Ömer Erdoğan da tüm kentin bu maçtan beklentisini çok iyi bildiklerini ifade etti. Bu önemli maça takım olarak çok iyi hazırlandıklarını anlatan Ömer Erdoğan, ''Uzun zamandır sakat olan futbolcularımız da iyileşti. Taraftarın beklentilerinin farkındayız. Ona göre iyi mücadele ederek sonuca gideceğimize inanıyorum'' dedi. Tecrübeli oyuncu, bir gazetecinin, ''İki takım arasındaki gerginlik size bir artı sağlıyor mu'' sorusuna şu yanıtı verdi: ''Geçtiğimiz yıl istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Bu sezon takıma yeni gelen arkadaşlar var. Bu atmosferi ilk kez yaşayacaklar. Farklı duyguya kapılacaklardır. Bu kez bu gerginlik artı olarak yansıyacaktır. Ekstra mücadele ederek isteğimiz neticeyi alırız.''

hayko26
Forvet

banned

« Yanıtla #97 : 15 Kasım, 2008, 10:39 »

Kulüpler Birliği harekete geçti!
Kulüpler Birliği Vakfı, Beşiktaş ile Bursasporlu taraftarlar arasında son yıllarda yaşanan gerilime son verilmesi amacıyla harekete geçti. Vakfın başkan yardımcısı Göksel Gümüşdağ imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, ''Kulüpler Birliği olarak söz konusu takımların arasındaki müsabakalarda tribün olayları yaşanmaması adına gereken her türlü önlemin alınması için üzerimize düşenlerin yapılacağının bilinmesini isteriz'' denildi.

Günümüzde futbolun, kitleleri peşinden sürekleyen en önemli spor dalı olduğu vurgulanarak, futbol müsabakalarının stat dolusu izleyici ve TV ekranları başında milyonlarca insan tarafından takip edildiğine dikkat çekilen açıklamada, her futbol maçının bir şölene dönüşmesi ve sporun dostluk, kardeşlik ruhuna yakışır biçimde yaşanması için statların dolması gerektiği belirtildi.

Açıklamada, ''Ancak tüm dünyada ve ülkemizde de yaşanan bazı tribün olayları birçok insanı maçlara gitme fikrinden uzaklaştırmaktadır. Bu durum futbolun ve sporun güzelliğine gölge düşürmekte ve kulüpleri ekonomik anlamda ciddi kayıplara uğratmaktadır. Güçlü, seyir zevki yüksek ve kaliteli sporcuların mücadele ettiği bir lige kavuşulması için stadyumların dolması hem coşku ve arzulu bir oyun oynanması hem de ekonomik gerekçeler nedeniyle şarttır'' ifadelerine yer verildi.

Yazılı açıklamada daha sonra, Beşiktaş ile Bursasporlu taraftarlar arasında son yıllarda tırmanan gerilime dikkat çekilerek, şöyle denildi: ''Ülkemiz futbolunun güzide iki takımı Beşiktaş ve Bursaspor takımlarının mücadeleleri üzülerek görmekteyiz ki bazı tribün olayları ve taraftarlar arasındaki husumet nedeniyle arzulanandan uzak bir görüntü vermektedir. Sporun ruhuna yakışmayan olaylara sahne olan Bursaspor-Beşiktaş müsabakalarının bu çirkin durumundan bir an önce kurtulması gerekmektedir.

Kulüpler Birliği olarak söz konusu takımların arasındaki müsabakalarda tribün olayları yaşanmaması adına gereken her türlü önlemin alınması için üzerimize düşenlerin yapılacağının bilinmesini isteriz. Turkcell Süper Lig'in marka değerinin artması, stadyumların izleyiciler ile dolması ve takımlarımızın daha güçlü ekonomik imkanlara sahip olması adına gereken her tür önlemin alınması amacıyla çalışmalar yürütmekteyiz. İstenmeyen her türlü olayın önüne geçilebilmesi ancak tüm futbol ailesi bireylerinin katılımı ile mümkün olacaktır. Bu noktada sahada ter döken sporculardan teknik heyetlere ve idarecilere kadar herkesin ve her kesimin sağduyulu tavırlar sergilemesine ihtiyaç vardır. Kulüpler Birliği olarak bu noktada gösterilecek her türlü çabada liderlik etmeye hazır olduğumuzun da bilinmesi istemekteyiz. Hiç şüphe yok ki futbolun değişmez aktörü taraftarlarımız da bu çabalarda bizlere yardımcı olacak ve en önemli görevi üstleneceklerdir.''

Sayfa: 1 ... 5 6 [7] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Bursaspor  |  Konu: Bursaspor'dan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.269 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu