Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Eylül, 2008, 21:50
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Ispanya Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: La Liga'dan Kısa Kısa 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: La Liga'dan Kısa Kısa  (Okunma Sayısı 9005 defa)
Ronaldinho28
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #45 : 24 Ocak, 2008, 20:15 »

Lider Real Madrid'in Atletico Madrid'i 2-0 mağlup ettiği haftada, FC Barcelona, sahasında konuk ettiği Racing Santander'i, tek golle geçti.

Katalan ekibine 3 puanı getiren golü, mücadelede yarım saat geride kalırken, korner atışının ardından, kafa vuruşu yapan Thierry Henry kaydetti.

İkinci yarının 10. dakikasında Oscar Serrano ile Santander en önemli pozisyonunu yakalarken, Oscar Valdes gole izin vermedi. Bu pozisyonun 2 dakika ardından bu kez Iniesta'nın şutunda, Santander kalecisi Fabio Coltorti başarılıydı.

La Liga'da 20. Hafta sonuçları:

Villarreal - Valencia 3 - 0
Getafe - Sevilla 3 - 2
Betis - Recreativo Huelva 1 - 1
Osasuna - A.Bilbao 2 - 0
Barcelona - Racing Santander 1 - 0
Zaragoza - Murcia 3 - 1
Valladolid - Espanyol 2 - 1
Atletico Madrid - Real Madrid 0 - 2
Levante - Mallorca 2 - 2
Almeria - Deportivo La Coruna 1 - 0

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: La Liga'dan Kısa Kısa
05 Eylül, 2008, 21:50

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
problem08
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #46 : 28 Ocak, 2008, 01:43 »

İspanya'nın en büyük gazetelerinden El Pais'e röportaj veren Villarreal'in Türk futbolcusu Nihat Kahveci, ''Türk olmasaydım belki de daha değerli olurdum'' derken, El Mundo gazetesi ise milli yıldızımıza ilginç bir benzetmeyle övgü yağdırdı!
''Arjantinli oyuncular daha değerli oluyor. Çünkü Arjantin her zaman Dünya Kupası'nda'' diyen Nihat, eğer Türk olmasaydı İspanya'da bugüne kadar yaptıklarının daha fazla değerli olabileceğini ifade etti.

Bulgar futbolcu Hristo Stoichkov'a benzetilmesiyle ilgili Nihat, ''Hoşuma gider. Bazen televizyonda kendimi seyrediyorum ve (bu ben değilim) diyorum. Çok alçak gönüllüyüm'' derken, karakter olarak Bulgar futbolcuyabenzeyebileceği tek yanın antremanlarda bile olan kazanma isteği olabileceğini söyledi.

Sahada özellikle gole gidecek son anlarda kendini çok daha rahat hissettiğini kaydeden Nihat, ''En güçlü yanım hızım ve şutlarım. İyi şut çekiyorum ve modern futbolda bu çok önemli. Serbest vuruşlarda baraj üstünden vurmayı öğrendim. En zayıf yanım kafa vuruşlarım'' dedi.

Geçirdiği iki sakatlık hakkında, ''İlk olarak dizimdeki çapraz bağlarım koptuğunda, bana ölü bir tendon taktılar ve 1.5 yıl sonra tekrar aynı yeri kopardım. Şimdi ise benim tendonumu taktılar!'' diyerek artık dizini düşünmediğini belirten Türk futbolcu, yine de 2 ameliyattan sonra az daolsa hızından kaybettiğini vurguladı.

Maçta kötü vuruş yaptığı zaman, ''Bana yanlış bağ taktılar!'' diye espri yaptığını kaydeden Nihat, çok iy bir şut çektiğinde de tam tersine, ''Bana Laudrup'un bağını taktılar!'' esprisini yaptığını anlattı.

''Bir idolün var mı?'' sorusuna Nihat, ''Halen Ronaldo çok hoşuma gidiyor. Özellikle birkaç yıl büyük sakatlıklar geçirse de eski düzeyde olmasa da halen iyi oynuyor'' cevabını verdi.

Bu arada çocukluğundan bu yana futbol oynadığını anlatan Nihat, ''Günde 3 maç yapıyordum. Okulda farkına vardım ki iyi futbol oynuyorum. Amatör bir takımda oynamayı denedim ve daha sonra beni Beşiktaş aldı. Sonunda da Toshack gelip beni aldı. Herşey çok hızlı oldu. Türkiye'den ayrılmak zor oldu. Çünkü hiç ailemden ayrılmamıştım'' şeklinde konuştu.

Öte yandan Türkiye ile ilgili sorulara, ''Eğer bazı ülkeler girdiyse Türkiye AB'ye 50 yıl önce girmeliydi. Türkiye birçoğundan önce AB'ye girmeye layık'' diyen Nihat, Türkiye'de dinsel hiçbir sorun olmadığını, sorununTürkiye'nin reklamını yapmasını bilmemesi olduğunu savundu.

''Müslümanım ve elimden geldiği kadar gereklerini yerine getirmeye çalışıyorum. Türkiye'nin de İspanya gibi Akdeniz ülkesi olmasından dolayı çok ortak yanımız var'' diyen Nihat, İspanya'da kendisinin en çok şaşırtanın insanların yemek yemek için 4 saat süre geçirmesi olduğunu söyledi.

''Biraz havalı mısın?'' sorusuna ise Nihat, ''Dışarıdan belki de evet. Bu benim tarzım ama beni tanıyanlar öyle olmadığımı biliyorlar'' cevabını verdi.

Öte yandan El Mundo gazetesi de Türk futbolcuya övgüler yağdıran bir yazı yayınlarken, ''Türk futbolcu, iki çok büyük sakatlık yaşadı. Eğer Stan Lee Örümcek Adam'dan (Spiderman) önce Nihat'ı tanısaydı Nihatman'ı yaratırdı!'' yorumunda bulundu.

Nihat, sakatlılarıyla ilgili gazetedeki ifadesinde''Asla inancımı kaybetmedim, asla. Eğer kaybedersem zaten bittim demektir'' dedi.

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

problem08
Orta Saha

« Yanıtla #47 : 28 Ocak, 2008, 01:46 »

La Liga'da lider Real Madrid'in 7 puan gerisinde olan Barcelona 21. haftada Bilbao deplasmanı San Mames'te 1-1'le 2 puan bıraktı. Mücadelenin karşılıklı golleri Bojan Krkic ve Fernando Llorente Torres'ten geldi.
La Liga'da 43 puanla ikinci sırada yer alan Barcelona 21. haftada 22 puanlı 16. Athletic Bilbao'ya konuk oldu. Estadio San Mames'teki zorlu mücadelenin hakemi Alberto Undiano Mallenco'ydu.

Karşılaşmanın 35. dakikasında Barcelona'nın genç yeteneklerinden Bojan Krkic Portekizli Deco'nun pasıyla ilk yarının tek golünü kaydederek takımının devre arasında soyunma odasına 1-0'ın avantajıyla gitmesini sağladı.

İkinci yarıda Roberto Martínez'in yerine oyuna giren Fernando Llorente Torres 79. dakikada Josebe Germandia'nın sağdan ortasına Fransız savunma oyuncusu Lilian Thuram'a rağmen vurarak skora eşitlik getirdi.

problem08
Orta Saha

« Yanıtla #48 : 28 Ocak, 2008, 01:47 »

Iker Casillas'ın 574 dakika sonra kalesinde gol gördüğü mücadelede Nihatlı Villarreal'i Robinho (2) ve Sneijder'in golleriyle Santiago Bernabeu'da 3-2 yenen Real Madrid en yakın takipçisi Barcelona'yla arasındaki farkı 9 puana çıkardı.
La Liga'da 21. haftanın kapanış maçı Santiago Bernabeu'daydı. Alfonso Álvarez Izquierdo'nun düdük çaldığı karşılaşmada 50 puanlı lider Real Madrid, 38 puanı bulunan Nihatlı, üçüncü Villarreal'i konuk etti.

Real Madrid takipçisi Barcelona'nın San Mames'te 1-1'le 2 puan bıraktığı haftada sahasında kazanmak ve farkı 9 puana çıkarmak niyetindeydi. Villarreal ise zirve yarışından uzaklaşmamak istiyordu.

Ligin ilk yarısında El Madrigal'de oynanan karşılaşmayı Real Madrid 5-0 kazanmıştı.

Real Madrid maça çok hızlı başladı ve 9. dakikada Guti'nin pasında Brezilyalı yıldızı Robinho'nun bu sezon La Liga'da attığı yedinci golle öne geçti. Çabuk toparlanan Villarreal'de İtalyan Giuseppe Rossi 16. dakikada ceza yayı üzerinden yaptığı sert vuruşla ağları havalandırdı ve Real Madrid file bekçisi Iker Casillas'ın 574 dakikalık gol orucuna nokta koydu. Rossi böylece La Liga'daki gol sayısını da dokuza çıkardı.

53. dakikada Robinho bir kez daha sahneye çıktı. Aynı pozisyonda önce Raul'a, sonra da Ruud van Nistelrooy'a gol şansı vermeyen Villarreal kalecisi Diego Lopez'i mağlup eden Brezilyalı, takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. Nihat 70. dakikada yerini tecrübeli Jon Dahl Tomasson'a bıraktı. 75'te ceza alanı içinde topu önünde bulan Joan Cardevila skoru bir kez daha eşitledi ancak Villarreal'in beraberlik sevinci sadece 1 dakika sürdü, Baptista'nın yerine oyuna giren Wesley Sneijder Gago'nun pasında ağları havalandırdı.

Real Madrid bu galibiyetle ligde 53 puana ulaştı ve en yakın takipçisi Barcelona'yla arasındaki farkı 9 puana çıkardı.

Okibass
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #49 : 28 Ocak, 2008, 11:15 »

Gerçekten doğru söylüyor.La Liga değer buluyor ama hakettiği değeri bulamıyor.Bence en iyi 5 forvetten biri Nihat.Türk olduğu için değil..
1-V.Nistelrooy
2-Raul
3-Forlan
4-Villa
5-Nihat

Tamudo - Fabiano - Aguero gibi yıldızlarla aynı seviyede ve de daha iyi olduğunu iddia ediyorum..

| La Liga |   | Turkcell Super Lig | | Serie A | | Premier League | | Bundesliga |
Okibass
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #50 : 28 Ocak, 2008, 11:17 »

Nihat:Biri Casillas'ı durdurmalı o da ben olacağım..demiş
Bu hafta Villarreal - Real Madrid maçı var.Dileriz Türk yıldızımız Iker'e dersini verir.

| La Liga |   | Turkcell Super Lig | | Serie A | | Premier League | | Bundesliga |
Ronaldinho28
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #51 : 28 Ocak, 2008, 13:49 »

La Liga'da 21. haftanın kapanış maçı Santiago Bernabeu'daydı. Alfonso Álvarez Izquierdo'nun düdük çaldığı karşılaşmada 50 puanlı lider Real Madrid, 38 puanı bulunan Nihatlı, üçüncü Villarreal'i konuk etti.

Real Madrid takipçisi Barcelona'nın San Mames'te 1-1'le 2 puan bıraktığı haftada sahasında kazanmak ve farkı 9 puana çıkarmak niyetindeydi. Villarreal ise zirve yarışından uzaklaşmamak istiyordu.

Ligin ilk yarısında El Madrigal'de oynanan karşılaşmayı Real Madrid 5-0 kazanmıştı.

Real Madrid maça çok hızlı başladı ve 9. dakikada Guti'nin pasında Brezilyalı yıldızı Robinho'nun bu sezon La Liga'da attığı yedinci golle öne geçti. Çabuk toparlanan Villarreal'de İtalyan Giuseppe Rossi 16. dakikada ceza yayı üzerinden yaptığı sert vuruşla ağları havalandırdı ve Real Madrid file bekçisi Iker Casillas'ın 574 dakikalık gol orucuna nokta koydu. Rossi böylece La Liga'daki gol sayısını da dokuza çıkardı.

53. dakikada Robinho bir kez daha sahneye çıktı. Aynı pozisyonda önce Raul'a, sonra da Ruud van Nistelrooy'a gol şansı vermeyen Villarreal kalecisi Diego Lopez'i mağlup eden Brezilyalı, takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. Nihat 70. dakikada yerini tecrübeli Jon Dahl Tomasson'a bıraktı. 75'te ceza alanı içinde topu önünde bulan Joan Cardevila skoru bir kez daha eşitledi ancak Villarreal'in beraberlik sevinci sadece 1 dakika sürdü, Baptista'nın yerine oyuna giren Wesley Sneijder Gago'nun pasında ağları havalandırdı.

Real Madrid bu galibiyetle ligde 53 puana ulaştı ve en yakın takipçisi Barcelona'yla arasındaki farkı 9 puana çıkardı.
problem08
Orta Saha

« Yanıtla #52 : 30 Ocak, 2008, 22:06 »

İspanya'nın FC Barcelonatakımında oynayan Portekizli futbolcu Anderson Luis de Souza'nın ''Deco'', alkollü olarak polise yakalandığı bildirildi.

Katalan basınında çıkan haberlerde, 17 Ocak saat 00.45'de arabasıyla giderken olağan bir polis kontrolünde durdurulan Deco'nun, yapılan kontrolde sınırın üzerinde alkol aldığının tespit edildiği belirtildi.

Deco, arabasını arkadaşına bırakarak taksi ile evine dönerken, şimdilik polisin herhangi bir suç duyurusunda bulunmadığı kaydedildi. Barcelonalı futbolcunun, suç duyurusu gelmesi halinde ehliyetine 3 ay elkonularak, 3 puanının silineceği ve 600 avro para cezası ödeyeceği ifadeedildi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #53 : 31 Ocak, 2008, 18:59 »

"Adı 'Nihatdinho' olsaydı?"
Liglere verilen devre arasının ardından lejyonerimiz, yani Avrupa’nın çeşitli liglerinde top koşturan futbolcularımızı gözlemlemeye başladık. İçlerinden bir tanesi şu an öyle işler yapıyor ki... Nihat Kahveci’den bahsediyorum. İspanya Ligi La Liga’da Villarreal forması altında top koşturan, bir zamanlar aynı ligde nasıl Real Sociedad ile büyüklere meydan okuduysa, şimdi aynısını yine yapmak için çırpınan futbolcumuzdan...

Ligde geride kalan 21 haftada 11 golü bulunan Nihat, partneri Rossi ile birlikte Villarreal’i başarıya koşturmak amacında... Takımı şu an lider Real Madrid’in 15 puan gerisinde ve üçüncü sırada bulunuyor. Ayrıca ikinci sıradaki Barcelona ile arada 6 puan fark var. Yani artık Villarreal için en gerçekçi hedef Şampiyonlar Ligi...

Nihat neler yapıyor peki bu takım için? Nihat çok şey yapıyor... İki hafta önce Valencia’yı 3-0 yendikleri karşılaşmadan sonra İspanya basını kendisini göklere çıkarmıştı. Çünkü o maçta bir gol atan, bir de attıran Nihat, Villarreal’in kulüp tarihinde 20 haftalık kısımda en fazla gol atan futbolcusu olmuştu. Sociedad yıllarında son haftaya kadar verdiği şampiyonluk mücadelesinde Ronaldo ile gol krallığı için çekişen Nihat, şimdi de Ruud Van Nistelrooy, Luis Fabiano, Diego Milito gibi isimlere kafa tutuyor...

Nihat buralara kendi tırnağıyla kazıyarak geldi. Çok zorluk çekti, sakatlıklar yaşadı. Çapraz bağları koptu, ölü tendon taktılar, sonra tekrar kopardı. Bir futbolcu için ameliyat olmak kolay değil. Tüm bunlar Nihat’tan bir şeyler götürdü. Belki kendisinin de dediği gibi hızından da kaybetti... Hele Villarreal’e ilk transfer olduğu zamanları unutmak mümkün mü? Takım bir türlü form tutamıyordu, Riquelme tanınamayacak kadar kötü oynuyordu. Senna orta sahada verimsizdi. Nihat’la birlikte ileride oynayan Diego Forlan da istediği performansı yansıtamıyordu. E hal böyleyken Nihat, Villarreal’in kurtarıcısı olamıyordu dolayısıyla... Ve o zamanlar İspanyol basını şimdi yere göğe sığdıramadığı futbolcumuza ‘0’, ‘1’ gibi komik puanlar veriyordu maç başına... Ama neyse ki Nihat tüm o zor günleri aştı ve şimdi rakip kaleleri bombalamaya devam ediyor.

İşte sorun burada başlıyor bence... Nihat 29 yaşına girdi...  İspanya La Liga’da 7. sezonunu oynuyor. Toplamda oynadığı 159 maçta da 69 golü var. Ülkemiz adına uluslararası alanda başarıyla top koşturuyor... Haziran ayında EURO 2008’de boy gösterecek... Yani şu an üst düzey bir futbolcunun sahip olması gereken her şey sahip. Peki tüm bu verileri göz önüne aldığımızda Nihat’ın Villarreal’de değil de Barcelona, Real Madrid gibi kulüplerde olması gerekmiyor muydu? Oradakilerden ne eksiği var Nihat’ın? Yanlış anlaşılmasın, Villarreal’i küçümsemiyorum. Sonuçta onlar da iyi bir kulüp ve hem ligde, hem kupada hem de UEFA Kupası’nda yollarına devam ediyorlar. Benim isyanım Nihat’ın hak etmesine rağmen yeterince değer görememesine... Bugün formaları satmayan, takımda istenmeyen adam haline gelen, taraftarın gözünden bile düşen Ronaldinho halen en çok konuşulan futbolculardan biri... Nihat Kahveci Türk olmasaydı inanın bugün çok farklı yerlerde olurdu. İspanya’nın değil Avrupa’nın en çok konuşulan isimlerinden biri olurdu, formaları yok satardı, küçük çocuklar kendine onu örnek alırlar, mahalle maçlarında “Ben Nihat’ım” derlerdi... Hele bir de adı Nihatdinho olsaydı?.. O zaman neler olurdu düşünebiliyor musunuz?

SARP BEREN GÜR / SPORX.COM

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #54 : 02 Şubat, 2008, 10:52 »

Puyol 1 ay kadar yok
La Liga temsilcilerinden FC Barcelona'nın kaptanlığını yapan Carles Puyol'un, 1 ay kadar sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Haftaiçerisinde, Villarreal'e karşı yapılan Copa del Rey mücadelesinde devre arasında sakatlanarak çıkan Puyol, gelecek hafta Fransa ile yapılacak olan milli maçta ve 20 Şubat'ta Celtic'e karşı yapıalcak olan Şampiyonlar Ligi müadelesinde ülkesinin ve Barça'nın formasını giyemeyecek.

Dizindeki sakatlığının ardından ancak Eylül ayında sahalara dönebilen Puyol, zaman zaman sakatlıklar geçirmişti.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #55 : 02 Şubat, 2008, 10:52 »

Metzelder sezonu kapadı!
La Liga temsilcilerinden Real Madrid'in savunmasında görev alan Christoph Metzelder'in büyük olasılıkla sezonu kapadığı açıklandı.

Cuma günü bir basın toplantısı düzenleyen Real Madrid çalıştırıcısı Bernd Schuster, Metzelder'in ayağındaki sakatlığının düzelmesi için ameliyata ihtiyacı olduğunu belirtti.

27 yaşındaki Alman oyuncu Aralık ayından beri sadece 1 kez forma şansı bulabilirken, Schuster, ameliyatın ardından 2 aya ihtiyacı olduğunu ama büyük olasılıkla takımla beraber ancak sezon sonunda çalışabileceğini söyledi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #56 : 02 Şubat, 2008, 10:52 »

Bosque mi, Camacho mu?
İspanyol basını bugün verdiği haberlerde, 2010 Dünya Kupası Avrupa elemeleri için İspanya Milli Takımı'nda yapılması öngörülen teknik direktör değişikliğinde adayların Vicente Del Bosque ve Jose Antonio Camacho olduğunu yazdı.
İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Aragones'in Avrupa Şampiyonası'nın hemen ardından sözleşmesinin bitecek olmasından ve Aragones ile devam edilmesi yönünde bir talep olmamasından dolayı, yeni teknik direktörün en geç mayıs ayında açıklanacağı iddia edildi.

İspanya Futbol Federasyonu (FEF) Yönetim Kurulu'nun mayıs ayından önce Luis Aragones'in arkasından gelecek yeni teknik direktörü resmen açıklayarak, ileride doğacak bir krizi önlemek istediği ifade ediliyor.

2010 Dünya Kupası Avrupa elemelerinde Türkiye'nin de bulunuğu 5. Grup'ta yeralan İspanya'nın başına geçecek yeni teknik direktörün 1 Temmuz 2008 tarihinden itibaren görevine başlatılacağı ileri sürülürken, Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Del Bosque şimdilik favori gösteriliyor.

wolf54
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : -1

« Yanıtla #57 : 03 Şubat, 2008, 23:17 »

Nihat: "Türk olmasaydım.."
İspanya'nın en büyük gazetelerinden El Pais'e röportaj veren Villarreal'in Türk futbolcusu Nihat Kahveci, ''Türk olmasaydım belki de daha değerli olurdum'' derken, El Mundo gazetesi ise milli yıldızımıza ilginç bir benzetmeyle övgü yağdırdı!
''Arjantinli oyuncular daha değerli oluyor. Çünkü Arjantin her zaman Dünya Kupası'nda'' diyen Nihat, eğer Türk olmasaydı İspanya'da bugüne kadar yaptıklarının daha fazla değerli olabileceğini ifade etti.

Bulgar futbolcu Hristo Stoichkov'a benzetilmesiyle ilgili Nihat, ''Hoşuma gider. Bazen televizyonda kendimi seyrediyorum ve (bu ben değilim) diyorum. Çok alçak gönüllüyüm'' derken, karakter olarak Bulgar futbolcuyabenzeyebileceği tek yanın antremanlarda bile olan kazanma isteği olabileceğini söyledi.

Sahada özellikle gole gidecek son anlarda kendini çok daha rahat hissettiğini kaydeden Nihat, ''En güçlü yanım hızım ve şutlarım. İyi şut çekiyorum ve modern futbolda bu çok önemli. Serbest vuruşlarda baraj üstünden vurmayı öğrendim. En zayıf yanım kafa vuruşlarım'' dedi.

Geçirdiği iki sakatlık hakkında, ''İlk olarak dizimdeki çapraz bağlarım koptuğunda, bana ölü bir tendon taktılar ve 1.5 yıl sonra tekrar aynı yeri kopardım. Şimdi ise benim tendonumu taktılar!'' diyerek artık dizini düşünmediğini belirten Türk futbolcu, yine de 2 ameliyattan sonra az daolsa hızından kaybettiğini vurguladı.

Maçta kötü vuruş yaptığı zaman, ''Bana yanlış bağ taktılar!'' diye espri yaptığını kaydeden Nihat, çok iy bir şut çektiğinde de tam tersine, ''Bana Laudrup'un bağını taktılar!'' esprisini yaptığını anlattı.

''Bir idolün var mı?'' sorusuna Nihat, ''Halen Ronaldo çok hoşuma gidiyor. Özellikle birkaç yıl büyük sakatlıklar geçirse de eski düzeyde olmasa da halen iyi oynuyor'' cevabını verdi.

imza:D
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #58 : 04 Şubat, 2008, 01:26 »

Puyolun yokluğu fazlada belli olmadı Barcada

Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #59 : 04 Şubat, 2008, 18:56 »

1-0 da olsa iyi aldılar bu hafta
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Ispanya Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: La Liga'dan Kısa Kısa « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.204 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu