Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım, 2008, 13:37
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Ispanya Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: La Liga'dan Kısa Kısa 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: La Liga'dan Kısa Kısa  (Okunma Sayısı 12602 defa)
DisiFaNaTik
Kaptan

Gol Kralligi : 2

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #60 : 04 Şubat, 2008, 18:57 »

bencede... Smiley

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: La Liga'dan Kısa Kısa
23 Kasım, 2008, 13:37

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 17

« Yanıtla #61 : 04 Şubat, 2008, 18:58 »

ama burda real madrid işi bitirir
DisiFaNaTik
Kaptan

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #62 : 04 Şubat, 2008, 18:59 »

bencede... Smiley (puhahah )

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #63 : 09 Şubat, 2008, 02:03 »

"Drogba-Eto'o takası olmaz"
La Liga temsilcilerinden FC Barcelona'nın teknik direktörlüğünü yapan Frank Rijkaard, Didier Drogba karşılığında Samuel Eto'o'yu takasta kullanmayacaklarını belirtti.
Premier Lig'in ilk yarısında Chelsea FC'den ayrılmak istediğini ifade eden Drogba'yı transer edebileceklerini belirten Rijkaard, Thierry Henry ve Eto'o'nun çok bir ikili olduğunu, bundan dolayı da Eto'o'yu kaybetmek istemediğini söyledi.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #64 : 09 Şubat, 2008, 02:37 »

etoo daha klas bana kalırsa

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #65 : 09 Şubat, 2008, 03:11 »

Etoo cidden çok iyive çok formda
alici
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : -1

« Yanıtla #66 : 09 Şubat, 2008, 15:12 »

etoo çok iyi bi futbolcu.
Adriano
Kaptan

« Yanıtla #67 : 09 Şubat, 2008, 16:19 »

Drogba mı? Etoo mu denilse tartışmasız Etoo derim
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #68 : 14 Şubat, 2008, 02:28 »

İspanya Ligi'nde Nihat Kahveci'nin performansını beğeni ile izlediğini belirten genç yıldız, kariyerini Barcelona'da tamamlamak istediğini ve başka bir takımda forma giymeyi düşünmediğini söyledi.

Genç yaşına rağmen dünya futbolunun en önemli yıldızlarından birisi olarak kabul edilen ve Arjantin'in yeni Maradona'sı olarak gösterilen Lionel Messi, kariyeri, geleceği ve Türk futbolu ile ilgili NTV'ye konuştu.

Sponsoru Adidas'ın Barcelona'da düzenlediği tanıtıma katılan Messi, Nihat Kahveci dışında Türk futbolu hakkında fazla bilgisi olmadığını söyledi.

Messi, "Türkiye ve Türk futbolu hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim. Villarreal'de oynayan Nihat'ı tanıyorum. Üç sene içinde İspanya'da çok önemli işler yaptı. Takımlarınızın Avrupa kupalarında zaman zaman başarılı işler yaptığını da biliyorum" diye konuştu.

"BARCA DIŞINDA BAŞKA BİR TAKIMI DÜŞÜNMEDİM"
Başarılı kariyerine çocuk denilecek yaşta Barcelona forması altında başlayan Messi, futbol hayatını sadece bu kulüpte sürdürmek istediğini, asla başka bir takımda forma giymeyeceğini dile getirdi.

Bu seviyede futbol oynamasında en önemli payın Barcelona Kulübü olduğunun altını çizen Messi, "Futbol oynamak istediğim başka bir kulüp yok. Barcelona dışında bir takımda veya başka bir ülkede bu kadar başarılı olup olamayacağımı bilmiyorum ama burdan ayrılmayı hiçbir zaman aklımdan geçirmedim" diye konuştu.

"SADECE BİR MARADONA VAR"
Son dört Dünya Kupası'nda istediği sonuçları alamayan Arjantin'in yeni Maradona'sı olarak gösterilen genç yıldız, hem benzetildiği Maradona'ya övgüler yağdırdı, hem de Dünya Kupası ile ilgili hedeflerini açıkaldı.

Sözlerine "Dünyaya sadece bir tane Maradona geldi" diye başlayan Messi, "Onun gibi bir futbolcu bir daha olmayacak. Onun dünya futboluna kattıklarını hiç kimsenin yapabileceğine inanmıyorum."

Dünya Kupası finallerinde Arjantin'in üstesinden gelemediği bir şanssızlığı olduğunu vurgulayan genç yıldız, "Bunun sebebini ben de açıklayamıyorum. Harika bir genç futbolcu grubumuz var ve en kısa zamanda Dünya Kupası'nı yine kazanacağız" ifadelerini kullandı.

"BU SEZON İŞİMİZ ÇOK DAHA ZOR"
Barcelona'nın bu sezon La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ndeki performansına da değinen Messi, "Ligde işimizin kolay olduğunu söyleyemem. Real Madrid ile aramızda ciddi bir puan farkı var. Bunu kapatmak için çok fazla çaba göstermemiz gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'nde ise önce Celtic ile oynayacağız. Zirveye gitmek için önce bu takımı geçmemiz lazım. Şampiyonlar Ligi'nde İnter, Milan, Real Madrid ve çok güçlü İngiliz takımları var. Bu sezon işimiz diğer sezonlara göre çok daha zor görünüyor" dedi.

problem08
Orta Saha

« Yanıtla #69 : 16 Şubat, 2008, 11:51 »

İspanya'nın Real Madrid kulübünün iki ünlü İspanyol oyuncusu kaptan Raul Gonzalez ve kaleci Iker Casillas'ın kontratlarının uzatıldığı ve futbol hayatlarından sonra da kulüpte kalacakları açıklandı.

Real Madrid Kulübü Başkanı Ramon Calderon, Raul ve Casillas ile birlikte bugün düzenlediği basın toplantısında, takımın demirbaşları olarak gösterilen iki futbolcunun da futbol hayatları sona erdiğinde bile kulüpte kalacaklarını belirtti.

Futbolcuların kontratlarının ne kadar uzatıldığı veya ekonomik koşulları açıklanmazken, normal şartlarda Raul'un 2010, Casillas'ın 2011'de sözleşmeleri sona eriyor.

İspanyol basını Raul'un kontratının 1 yıl daha uzatılarak İspanyol futbolcunun 33 yaşına geldiğinde jubile yapabileceğini iddia ederken, henüz 26 yaşında olan Casillas'ın kontratının 2016-17 yılına kadar uzatılabileceği belirtiliyor.

Yapılan açıklamalarda Raul, ''5 dakikada kontrat detayı çözüldü. Mutluyum çünkü kulübün değerime karşılık verdiğini düşünüyorum'' derken, Casillas da, ''Bir rüyamı daha gerçekleştirdim'' şeklinde konuştu.

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

problem08
Orta Saha

« Yanıtla #70 : 16 Şubat, 2008, 11:53 »

Barcelona'nın Fransız yıldızı Thierry Henry, Arsenal'de oynadığı dönemlerdeki kadar fazla gol atamaması üzerine yapılan eleştirilere karşı çıkarak, Barca'da farklı bir görev aldığını söyledi..

,

Arsenal'de forma giydiği dönemlerde attığı gollerle takımına hayat veren Henry, Barcelona'da Gunners'ta olduğu kadar fazla gol atamaması üzerine yapılan eleştirilere karşı çıkarak, "Arsenal'de 8 sene forvet olarak oynadıktan sonra kanatta oynamaya alışamadım. Şimdi daha farklı bir rol üstleniyorum. Sistemi oluşturan teknik direktör ve benim bu durumla ilgili herhangi bir problemim yok" dedi.

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #71 : 17 Şubat, 2008, 00:50 »

Eto'o'ya Real cezası
FC Barcelona'nın Kamerunlu oyuncusu Samuel Eto'o'ya, 2005 yılında yapılan şampiyonluk kutlamasında, Real Madrid aleyhine tezahüratta bulunduğu için İspanya Futbol Federasyonu tarafından 17.000 $ ceza verildi.
Futbol Federasyonu, Eto'o'nun tutumunun normal karşılanamayacağına hüküm getirirken, Barça, sonraki sene de şampiyon olmuş ve aynı sene Şampiyonlar Ligi'ni de müzesine götürmüştü

kskege
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #72 : 21 Şubat, 2008, 23:53 »

at.madrid ile espanyol iyi bir çıkış yakaladı.her sene zaten büyük umutlarla baslayan at.madrid bu sene  istedigin alcak gibi duruyor
Adriano
Kaptan

« Yanıtla #73 : 22 Şubat, 2008, 00:03 »

ama a.madrid urfadan elendi bu akşam
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #74 : 22 Şubat, 2008, 18:55 »

urfa mı uefa mı  Cheesy

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Ispanya Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: La Liga'dan Kısa Kısa « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.184 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu