lan bunlar ne komik adamlar gülmekten kendimden geçtim ben bir defa alexin futbol kalitesine bir şey demedim profosyonelliğe kızdım sadece bu arada iki sene önce kadıköyde şow yapan abdurrahman çelebi değildi

yada senin gibiler değildi

lan olum sana bir link verirrim linkte aynen şunlar tartışılıyor galiba antu.com du alex gidip yerine lincoln gelirse ne olur deniliyordu walla gözlerim beni yanıtmıyorsa süper olur kesin şampiyon oluruz falan diyorlardı

lan bizmi şampiyon olduk ulusoy geldiğinden beri söylesene tabi işine geldiği zaman ses yok maç kaybedildiği zaman kesin ya ulusoyda olur suç ya hakemde yada mhk de yada antörönörde hiç futbolcunun suçu yok lan sana bir örnek vereceğim bjk örneği sene 2003-2007 arası bjk en az hatırladıklarıma göre 7-8 antörönör değiştirdi yönetim değişti ama başarı bir türlü gelmedi neden çünkü hep suçlu ya federasyon ya hakem ya mhk ya antörönör yada takım yönetimi ne oldu hepsini suçladılar başarı gine geldi sanki bjknin kadrosu zayıf aksine süper bir kadroları oldu bu zaman diliminde ama hala başarılı olunmadı nedeni futbolcular hiç bir şekilde adam akıllı suçlanmadı.Artık futbolcuda haklı olarak maç kaybedince banane benim suçummu hakem penaltı vermedi hakem faul vermedi

Böyle gidersek biz zor avrupada başarılı oluruz zor