Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
11 Ekim, 2008, 11:29
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe - Ankaraspor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Fenerbahçe - Ankaraspor  (Okunma Sayısı 1700 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #45 : 25 Kasım, 2007, 01:12 »

"Bilerek sarı kart gördüm"
F.Bahçe'nin, Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında Ankaraspor'u 4-2 yendiği maçtan sonra NTV'nin %100 Futbol Programına katılıp açıklamlar yapan Alex, maçta bilerek sarı kart gördüğünü söyledi.

Ankaraspor karşısında gördüğü sarı kartla 4. sarı kartını görüp önümüzdeki hafta oynanacak Denizlispor maçında cezalı duruma düşen Brezilyalı futbolcu, G.Saray maçından önce bu cezasını doldurmak için bilerek kart gördüğünü belirtti.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Fenerbahçe - Ankaraspor
11 Ekim, 2008, 11:29

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #46 : 25 Kasım, 2007, 09:11 »

lan görmesen kaçar yazarsın gs-fb maçının yıldızı gs olacak göreceksiniz lincoln şow yapacak göreceksiniz sen daha çok sarı görmeye devam et ne kadar saçma konuşuyorsun neymiş sarı kart sınırımı doldurmak istiyorum sen ne biçim futbolcusunki daha kendini maçta kontrol edemiyorsun büyük oyuncu hiç bir zaman bilerek sarı kart  yedim demez eğer diyorsa büyük oyuncu değildir :s şimdi yazacaksınız vay efendim alex bundan böyle yaptı şundan söyle yaptı lütfen düşünerek yazın hiç bir büyük futbolcu bilerek sarı kart görmez :s

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
RainE
Ziyaretçi

« Yanıtla #47 : 25 Kasım, 2007, 10:44 »

evet hala 3. yüz:D
vertafox
Defans
**

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #48 : 25 Kasım, 2007, 11:14 »

lan görmesen kaçar yazarsın gs-fb maçının yıldızı gs olacak göreceksiniz lincoln şow yapacak göreceksiniz sen daha çok sarı görmeye devam et ne kadar saçma konuşuyorsun neymiş sarı kart sınırımı doldurmak istiyorum sen ne biçim futbolcusunki daha kendini maçta kontrol edemiyorsun büyük oyuncu hiç bir zaman bilerek sarı kart  yedim demez eğer diyorsa büyük oyuncu değildir :s şimdi yazacaksınız vay efendim alex bundan böyle yaptı şundan söyle yaptı lütfen düşünerek yazın hiç bir büyük futbolcu bilerek sarı kart görmez :s
kardeş ulusoy gibi bi federasyon olursa her şekilde kart görürsün işi başkalarına bırakmamak için bencede çok akıllı bi iş yaptı bence işine gelmediği için böyle konuşuyosun..alex in büyüklüğünü kaç yıldır göremediysen sana alex diye kandırıp başkasını izletmişler senelerdir.lincolne gelince o ancak antremanda frikik şov yapar doğan medya grubuda manşetlere taşır sizde avunursunuz yıldız zannettiğiniz adamla Cheesy."koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş" hesabı sizinki.
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #49 : 25 Kasım, 2007, 13:58 »

lan bunlar ne komik adamlar gülmekten kendimden geçtim ben bir defa alexin futbol kalitesine bir şey demedim profosyonelliğe kızdım sadece  bu arada iki sene önce kadıköyde şow yapan abdurrahman çelebi değildi Cheesy yada senin gibiler değildi Cheesy lan olum sana bir link verirrim linkte aynen şunlar tartışılıyor galiba antu.com du alex gidip yerine lincoln gelirse ne olur deniliyordu walla gözlerim beni yanıtmıyorsa  süper olur kesin şampiyon oluruz falan diyorlardı Cheesy lan bizmi şampiyon olduk ulusoy geldiğinden beri söylesene tabi işine geldiği zaman ses yok maç kaybedildiği zaman kesin ya ulusoyda olur suç ya hakemde yada mhk de yada antörönörde hiç futbolcunun suçu yok lan sana bir örnek vereceğim bjk örneği sene 2003-2007 arası bjk en az hatırladıklarıma göre 7-8 antörönör değiştirdi yönetim değişti ama başarı bir türlü gelmedi neden çünkü hep suçlu ya federasyon ya hakem ya mhk ya antörönör yada takım yönetimi ne oldu hepsini suçladılar başarı gine geldi sanki bjknin kadrosu zayıf aksine süper bir kadroları oldu bu zaman diliminde ama hala başarılı olunmadı nedeni futbolcular hiç bir şekilde adam akıllı suçlanmadı.Artık futbolcuda haklı olarak maç kaybedince banane benim suçummu hakem penaltı vermedi  hakem faul vermedi Cheesy Böyle gidersek biz zor avrupada başarılı oluruz zor Cheesy

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
DìàGO
Orta Saha

Gol Kralligi : 4

« Yanıtla #50 : 25 Kasım, 2007, 14:55 »

Alex De Souza Samba !

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
vertafox
Defans
**

« Yanıtla #51 : 25 Kasım, 2007, 14:58 »

sizin 4 sene üstüste şampiyon olduğunuz seneki federasyon kadrosuyla bu seneki kadro tamamen aynı garip bi tesadüfki o zamanlarda böyle her maç penaltıyla falan götürüyodunuz işi.işte tek bi fark hagi vardıda avrupada böyle köy takımlarının karşısında şaklabana dönmüyodunuz.lincoln dediğin vatandaşıda tek bi maçta oda shalkeyle bize karşı iyi oynadı diye yıldız yapıyosan sana yıldızınla mutluluklar.milli takım görmemiş avrupada şampiyonluk görmüş bi takımda oynamamış antreman frikikçisi işte konyaspora karşı falan seyredersiniz siz onu.
ayrıca not olarakda şunu belirteyim askere gidecek yaştaki bi adama benzemiyosun ama ben senin asker arkadaşın veya mahallede top teptiğin arkadaşın değilim şurda forum içinde muhabbet ediliyor lan lı lunlu konuşma.
problem08
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #52 : 25 Kasım, 2007, 15:05 »

akşam güzel bir maç seyretim bu alex yine yaptı yapacağını....
furkandinho ayrıca seni kınıyorum.şunu unutma yeğenim kendini akıllı sanneden aptallığı cebinde taşır.

len lun delikanlının ağzına yakışmaz dediğim gibi delikanlının...............

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

vertafox
Defans
**

« Yanıtla #53 : 25 Kasım, 2007, 15:47 »

maç tartışmak,futbolcu tartışmak şakalaşmak birbirini kızdırmak olur tabi bunlar normal şeyler ama terbiyesizlik başka bişey neyse arkadaşın yaşı küçük heralde cahilliğine veriyorum ben. bu arada problem sanada teşekkür ederim tepkisiz kalmadığın için.
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1963

« Yanıtla #54 : 25 Kasım, 2007, 18:31 »

alex cosdu Grin

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #55 : 25 Kasım, 2007, 18:38 »

burada kimsenin kimseye hakaret etme gibi bir hakkı yok...

furkandinho biliyorum sadece kızgınlık yüzünden bunları yazdığını gerek yok bunlara burada lütfen futbol tartışalım bunları değil..

Teşekkür ederim...
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #56 : 25 Kasım, 2007, 18:41 »

Futbol Bir Aşk ise Aşkı burada yaşıyalım

kavgaya dövüşe gerek yok

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1963

« Yanıtla #57 : 25 Kasım, 2007, 18:58 »

Futbol Bir Aşk ise Aşkı burada yaşıyalım

kavgaya dövüşe gerek yok
ewet

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Sayfa: 1 2 3 [4] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe - Ankaraspor « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.176 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu