Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
07 Eylül, 2008, 17:40
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Bursaspor  |  Konu: Bursaspor'da hedef belli! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Bursaspor'da hedef belli!  (Okunma Sayısı 349 defa)
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« : 20 Kasım, 2007, 18:56 »

Bursaspor'da hedef belli!
Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Ömer Erdoğan, ilk yarı için kalan 5 maçta mümkün olduğu kadar fazla puan toplayıp üst sıralarda bir yer edinmeyi istediklerini söyledi.

Ömer, takım arkadaşı Volkan Şen ile birlikte Özlüce Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Takım olarak bu sezon birkaç maç dışında kötü futbol oynamadıklarını ancak hak etmedikleri puan kayıpları yaşadıklarını belirten Ömer, ''İlk yarı için kalan 5 maçta mümkün olduğu kadar fazla puan toplayıp üst sıralarda bir yer edinmek istiyoruz. İyi bir kadroya sahibiz ve bunu başarabileceğimize inanıyoruz'' dedi.

Tecrübeli futbolcu, Bursaspor'un son bölümlerde yediği goller nedeniyle ciddi puan kayıpları yaşadığının anımsatılması üzerine, ''Skoru korumak için ister istemez geriye çekiliyoruz. Hocamız bizi defalarca geri çekilmememiz için uyarmasına rağmen psikolojik olarak geri çekiliyoruz. Son haftalarda da son dakika golleriyle galibiyeti kaçıran taraf olduk. Bundan sonraki maçlarda bu hatayı yapmadan maçları kazanırız'' diye konuştu.

Ömer, Milli takıma çağrılmayı beklediğini belirterek, ''Açıkçası biz de çağrılmayı bekliyoruz. Takımdaki bir çok arkadaşımız çok iyi dönemler geçirdiği zaman bile milli takıma çağrılmadı. Art niyet aramıyoruz ama bazı seçimlerde üzülüyoruz. En iyisini elbette hocalar bilecektir. İnşallah zamanı geldiğinde biz de o formayı
taşımak fırsatı buluruz'' diye yanıtladı.

Volkan Şen de Bülent Korkmaz döneminde A Takım'a alınıp daha sonra yeniden PAF takımına gönderildiğini anımsatarak, ''Ders aldım. Bana verilen bu şansı iyi değerlendireceğim'' dedi.

Öncelikle yeşil beyazlı forma altında kalıcı olmak, ileri ki yıllarda Sedat Özden (Sedat 3) gibi takım kaptanı olup milli takım formayı giymenin hedefleri arasında yer aldığını belirten genç futbolcu, şunları söyledi:

''Bülent Korkmaz beni yeniden altyapıya gönderdiğinde çok üzülmüştüm. Çok düşünme fırsatım oldu. Eksiklerimin farkına vardım ve daha çok çalıştım. Bu benim ikinci şansım. İyi başladım ve inşallah böyle de sürer. Beni başka bir takıma göndermeyen yöneticilerimiz Osman Çelik ve Ekrem Senal'a teşekkür ediyorum. Onları utandırmamak için daha çok çalışıyorum.''

Volkan, altyapıya gönderildikten sonra çevresinden ne gibi tepkiler geldiğinin sorulması üzerine, ''Özellikle yakın çevremden ve mahallemde büyük tepki aldım. Daha dikkatli olmam gerektiğini düşünerek, şimdi tesislerde kalıyorum. Burada kendime daha iyi bakıyorum. Çok çalışarak eksiklerimi gidereceğim. Hocam da benimle sık sık konuşarak beni daha iyi çalışmam için yönlendiriyor. Bir de maçlarda topla fazla oynadığım uyarısı geldi. Bunu da yapılan çalışmalarla en aza indirerek daha iyi futbol sergilemek istiyorum'' yorumunda bulundu

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Bursaspor'da hedef belli!
07 Eylül, 2008, 17:40

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #1 : 20 Kasım, 2007, 18:59 »

Bursaspor iyi takım ezelden beri severim iyi bir taraftar kitlesi var iyi yerde olmasını canı gönülden isterim

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1965

« Yanıtla #2 : 20 Kasım, 2007, 19:45 »

bende isterim iyi yolda olmasını

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Bursaspor  |  Konu: Bursaspor'da hedef belli! « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.167 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu