Futbol Sitesi Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Aralık 04, 2008, 04:45:55 ÖS
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif  |  Arsiv  |  Euro 2008  |  Konu: İngiltere - Hırvatistan 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: İngiltere - Hırvatistan  (Okunma Sayısı 1355 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #15 : Kasım 21, 2007, 05:49:08 ÖS »

bunu belirten 2. kişisin Gülümseme

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: İngiltere - Hırvatistan
Aralık 04, 2008, 04:45:55 ÖS

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
OguzA
Orta Saha

« Yanıtla #16 : Kasım 21, 2007, 07:02:58 ÖS »

kardeşim Türkiye'nin çıkmasına  bu kadar sevinmedim yaw... Uzun bacaklılar mumkunse hiç katılamazlar inşallah bu onlar için katılamamanın başlangıcı olur

Allah ya rabbim sana şükürler olsun... Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #17 : Kasım 22, 2007, 08:38:19 ÖÖ »

helal olsun hırwatlara

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
RainE
Ziyaretçi

« Yanıtla #18 : Kasım 22, 2007, 12:49:15 ÖS »

Paramparça...
İngiltere'nin EURO 2008'e katılamamasının ardından görevine son verilen İngiliz teknik adam Steve McClaren, hayatının en üzgün günlerinden birini yaşadığını söyledi.

Wembley Stadı'nda ağırladığı Hırvatistan'a 3-2 yenilerek Euro 2008 Finalleri'ne gitme şansını kaçıran İngiltere'de Steve McClaren'in görevden alınmasının yankıları sürüyor. İngiltere Futbol Federasyonu'nun Hırvatistan mağlubiyeti sonrası görevden aldığı McClaren, yaptığı ilk açıklamada, hayatının en üzgün anlarından birini yaşadığını söyledi. McClaren, görevden alındığını federasyon icra kurulu başkanı Brian Barwick'ten telefonla öğrendikten birkaç saat sonra yaptığı ilk açıklamada,

"Kariyerimin en üzgün günlerinden birisini yaşıyorum. 18 ay önce göreve geldiğim zaman bu benim için kariyerimin en onurlu günlerinden biri olmuştu. İngiltere teknik direktörü olduğum için gurur duymuştum. Sadece üzgün olduğumu söyleyebilirim ancak federasyonun kararını da anlayışla karşılıyorum. Finallere gidemememiz büyük üzüntü verici. Ülke için, taraftarlar için finallere gidemediğimizden dolayı büyük hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.

McClaren, oyuncularının ve teknik heyetin her zaman yanında olduğunu vurgulayarak, onlarla çalışmanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu da sözlerine ekledi. McClaren, herkes gibi kendisinin de İngiltere taraftarı olduğunu ve finallere gidemedikleri için tüm taraftarlar gibi kendisinin de üzüldüğünü belirtti.

Wembley Stadı'nda Hırvatistan'a 3-2 mağlup olan İngiltere, Rusya'nın Andora'yı deplasmanda 1-0 yenmesiyle birlikte grubunu 3. sırada tamamlamış ve finallere gitme hakkını yitirmişti.
22.11.2007   

Kaynak : İHA

Sayfa: 1 [2] Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif  |  Arsiv  |  Euro 2008  |  Konu: İngiltere - Hırvatistan « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!