Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
20 Temmuz, 2008, 06:28
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: Trabzonspor'dan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 15 16 [17] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Trabzonspor'dan Haberler  (Okunma Sayısı 5479 defa)
_ErtaN_
FenerBahceli User
Yonetici
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #240 : 24 Haziran, 2008, 22:07 »

Trabzon'a 5 ayrı forma

Trabzonspor'un yeni sezon için anlaştığı Nike firması, formaların üretimine başladı. Nike yetkilileri, bordo- mavililer için 5 ayrı model forma hazırladıklarını söylediler. Yeni formaların yakın zamanda TS Clup mağazalarında taraftarın beğenisine sunulacağı belirtildi.
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Trabzonspor'dan Haberler
20 Temmuz, 2008, 06:28

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
_ErtaN_
FenerBahceli User
Yonetici
Orta Saha

« Yanıtla #241 : 24 Haziran, 2008, 22:07 »

Ferhat: Onlar yalnız değil

Bordo-mavili takımın tek gurbetçi futbolcusu olan Ferhat Çökmüş artık yalnız değil. Bordo-mavililerin Ceyhun Gülselam ve Sami'yi transfer etmesinden sonra bu sayı 3'e yükselirken, Ferhat "2 arkadaşıma elimden geldiğince yardım edeceğim" dedi. Bordo-mavili futbolcu, "Trabzon çok doğru tercihler yaptı. Ceyhun ve Sami'nin çabuk uyum sağlaması için tecrübelerimi
onlara aktaracağım" diye konuştu
_ErtaN_
FenerBahceli User
Yonetici
Orta Saha

« Yanıtla #242 : 24 Haziran, 2008, 22:07 »

Adnan: Herkes beni konuşacak

GEÇTİĞİMİZ sezon istenen performansı gösteremeyen Adnan Güngör, "Herkes beni konuşacak" iddiasında bulundu. Bordo-mavili futbolcu, "Takımda müthiş bir rekabet ortamı oluşacak. Tabii ki iyi olan formayı giyecek" ifadelerini kullandı. Adnan Güngör sözlerini şöyle tamamladı: "Oynayacağım süper futbolla herkes beni konuşacak. Bana laf söyleyenleri utandıracağım."
_ErtaN_
FenerBahceli User
Yonetici
Orta Saha

« Yanıtla #243 : 24 Haziran, 2008, 22:07 »

Tolga: Kalecilik benim tutkum

Trabzonspor'un file bekçisi Tolga Zengin, "Kalecilik benim için büyük tutku" diye konuştu. Milli Takım'da bulunan bordo-mavili oyuncu, "Kaleciliğe karşı kendimde yetenek olduğunu fark ettim. Şu ana kadar bundan pişmanlık duymadım. Yeni sezonda Trabzonspor'un başarısı için ter dökeceğim" dedi.

_ErtaN_
FenerBahceli User
Yonetici
Orta Saha

« Yanıtla #244 : 24 Haziran, 2008, 22:08 »

Avni Aker değişiyor

YÖNETİM, Avni Aker Stadı'nda yaptığı yeniliklerle taraftarını tribüne çekmek istiyor. Kale arkası tribünlerini büyüten bordo-mavililer, şimdi de maraton tribünün çatısına çare arıyor. Yönetim, sezon başına kadar yetiştirilmesi halinde tribünün çatısını değiştirecek ve kolonsuz bir yapıya kavuşturacak.
_ErtaN_
FenerBahceli User
Yonetici
Orta Saha

« Yanıtla #245 : 24 Haziran, 2008, 22:08 »

Trabzonspor günlüğü

Giray'dan mesaj
Trabzonspor'un yeni transferi Giray'dan taraftara mesaj var. Bordomavili oyuncu, tribünleri dolu görmek istediklerini belirterek, "Trabzonspor bu sezon büyük başarılara imza atacak. Şampiyonluk hasretini bitireceğiz" diye konuştu.

Pilot takım belli oldu
Bordo-mavililerin pilot takımı Değirmenderespor oldu.
Daha önce Akçaabat Sebatspor'u pilot takım yapacaklarını açıklayan bordo- mavililer dün Değirmendere ile el sıkıştı. Yönetim, pişmesini istediği genç oyuncularını Değirmendere'ye verecek.

İlçelerde de satış startı
Trabzonspor'un yeni sezon kombine kartlarının satışlarına dünden itibaren ilçelerde de başladı. Bordo-mavili taraftarlar, Akçaabat'ta İnönü Caddesi'nde yer alan Avea İletişim Merkezi ile Onur İletişim'den kombine kartları alabilecek.

Trabzon'a farklı bakış
Gazeteci Cevat Ocak, ''Derin Trabzonspor'' adlı kitabını tamamladı. Ocak, kitabında daha çok bordo-mavili kulübün genel kurullarıyla ilgili yaşanan gelişmelere yer verdiğini belirterek, "Yazdıklarım Trabzon efsanesi için klavuz olacak" dedi.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« Yanıtla #246 : 03 Temmuz, 2008, 19:07 »

Hrvoje Cale'den iddialı açıklamalar
Trabzonspor'un Hırvatistan'ın Dinamo Zagrep takımından renklerine bağladığı Hrvoje Cale, Trabzonspor'un şampiyonluk hasretine son vermek için buraya geldiklerini belirterek, "Amacım yeni sezonda elimden gelen en iyi performansı sergilemek ve Trabzonspor'un tekrar Avrupa kupalarına katılmasına katkı sağlamak" dedi.

Trabzonspor ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Cale, bugüne kadar Hırvatistan'ın dışına çıkmadığını belirterek, "Trabzonspor ile anlaşmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Trabzonspor, Türkiye'nin 4 büyük takımından biri. Avrupa'da tanınan bir kulüp. Ben hiç Hırvatistan'ın dışına çıkmış değilim.

Benim hayatımdaki en büyük değişiklik Trabzonspor'a imza atmak oldu. Artık burayla bir bağım var. Benim için önemli olan ve dikkat çekici olan takımın genç oyunculardan kurulu olması ve takımda Milli Takımlar düzeyinde oynayan oyuncular var. Bu bize ligde avantaj sağlayacak" diye konuştu.

Trabzonspor'un şampiyonluk hasretini gidermek için buraya geldiğini belirten Cale, "Amacım yeni sezonda elimden geldiğince iyi mücadele edip Trabzonspor'u tekrar Avrupa kupalarına katılmasına katkı sağlamak. Ben buraya futbol oynamaya geldim. Trabzonspor'un uzun yıllar süren şampiyonluk hasreti var. Bunu gidermek için buradayız. Hırvatistan ile buranın havası aynı, benim işim burada futbol oynamak ve bunu da burada yapacağım" diye konuştu.

A Milli Takım'ın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan'ı elemesiyle ilgili olarak ise Cale, "Türk Milli Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasında bana göre şanslıydı. Maçları son dakikalarda attıkları gollerle kazandılar. Ama futbolun içinde bunlar var. Türkiye şanslıydı ve onlar kazandı" şeklinde konuştu

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #247 : 05 Temmuz, 2008, 00:41 »

Trabzon idmanına gurbetçi akını
Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Düz koşunun ardından ikişerli gruplar halinde pas ve kondisyon çalışması halinde geçen idmana izinli olan Tony Sylva, Song ve kaleci Tolga Zengin katılmadı.
İdmana gurbetçi taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, hazırlıkların son bölümünü Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak ve beraberindekiler de izledi

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #248 : 17 Temmuz, 2008, 23:08 »

TRABZONSPOR yönetimi, sürpriz bir transfere daha imza atarak Belçikalı 20 yaşındaki Christian Brüls’e imza attırdı. Bordo mavili yönetim bu futbolcuyu gelecek sezon kadrosuna katacak.
Kadrosuna 23 yeni futbolcu katmasına rağmen transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Trabzonspor, Hollanda 2. Lig takımlarından MVV Maastricht’te forma giyen 20 yaşındaki Belçikalı futbolcu Christian Brüls’e de imza attırdı. Bir çok kez izleme komitesi tarafından takip edilen 1.84 boyundaki orta saha oyuncusunun özel sezleşme gereği 1 yıl daha kulübünde kalacağı öğrenildi.
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Brüls’ün genç ve yetenekli bir futbolcu olduğunu ifade ederek, “Hollanda’da bir yıl daha tecrübe kazanacak. Ardından biz istersek bu futbolcuyu kadromuza katacağız. Bu konuda gerekli imzalar atıldı” diye konuştu. Bu arada ön sözleşme ile kendisini Trabzonspor’a bağlayan imzayı atan 20 yaşındaki Belçikalı futbolcunun Anderlecht ve Standart Liege gibi ünlü Belçika kulüplerinin listesinde olduğu, ancak Trabzonspor’un erken davrandığı öğrenildi.

TONY SYLVA KONUSU BEKLEMEDE 
Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın sıcak bakmamasına rağmen yönetim tarafından imza attırılan Senegalli kaleci Tony Sylva’nın transferindeki belirsizlik sürüyor. Bolu’da Ersun Yanal’la yaptığı görüşmeler sonucunda kaleci transferinden soğuyan Başkan Sadri Şener’in de, mevcut kalecilere destek çıktığı öğrenildi. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ise Almanya’daki hazırlık maçları sonrası kaleci transferine netlik kazandıracaklarını belirterek, “Hocamız elindeki kalecileri en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Zaten mevcut kalecilerimiz kaliteli isimler. Ancak kamp sonu kaleci transferi gerekirse yaparız. Bu arada Tony Sylva bonservis sorununu giderir gelirse, kapımız ona açık” diye konuştu.
Ersun Yanal’ın isteği üzerine kadro dışı bırakılan ve kendilerine kulüp bulmaları istenilen Hasan, Jabi ve Erdinç, antrenör Cemil Canalioğlu nezaretinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Sayfa: 1 ... 15 16 [17] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: Trabzonspor'dan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.17 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu