Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım, 2008, 17:13
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gençlerbirligi  |  Konu: Gençlerbirliği -Trabzonspor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Aşağı git Yazdır
Anket
Soru: kim yener
GENÇLERBİRLİĞİ   -6 (66.7%)
TRABZONSPOR   -3 (33.3%)
BERABERE   -0 (0%)
Toplam oy: 7

Gönderen Konu: Gençlerbirliği -Trabzonspor  (Okunma Sayısı 3963 defa)
cihan_gençler
Defans
**

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #30 : 29 Kasım, 2007, 20:59 »

kardeş trazonun elinde kaç tane yıldız var bana bi göstersene ayrıca bu güne adar kimler çıkmış üzlü oalrak trabzondan söyle bakıyım gençlerden ise-kone-ümit karan-ergün penbe-gökhan gönül-deniz barış-skoko-ali tandoğan-baki mercimek-sekan balcı geremi gökhan ünal ve daha sayamadıklarım-

gençlerbirliği eskiden lise okullarından öğrencilerle kurulu takımdı ve gelişti yine genç oyuncular geliyo ünlü oluyo ölene kadarda öyle olacak bizim işimiz bu beleş adam alırız 5 milyon euroya 4 büyükler denen kerizlere kakalarız madem 4 büyükler niye alt yapılarından çıkarmıyolar bak gs ye kaç senedir ümit karanı kullanıyo bırakın buişleri lütfen ya
« Son Düzenleme: 29 Kasım, 2007, 23:53 Gönderen: cihan_gençler » Logged

Bizim Sevgimiz Öylesine Değil,Ölesiye GENÇLERİM !

Ne okulu bitirmek,Ne bir genç kızı sevmek,tek dileğim seni şampiyon görmek GENÇLERİM

www.haydigencler.com
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Gençlerbirliği -Trabzonspor
23 Kasım, 2008, 17:13

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1962

« Yanıtla #31 : 29 Kasım, 2007, 23:31 »

Gençler bu maçı alıcaktır

hem ihtiyacı trabzonspordan fazla var hemde çıkış için tam maçı Trabzonspor gibi bir takımı devirerek morallaer yerine gelir
he doru gençlerbırlıgı kume dusmemek ıcın mutlak alması lazım !!!!
TRABZONSPORda dewirerek morallerı fullar

kardeş trazonun elinde kaç tane yıldız var bana bi göstersene ayrıca bu güne adar kimler çıkmış üzlü oalrak trabzondan söyle bakıyım gençlerden ise-kone-ümit karan-ergün penbe-gökhan gönül-deniz barış-skoko-ali tandoğan-baki mercimek-sekan balcı geremi gökhan gönül ve daha sayamadıklarım-

gençlerbirliği eskiden lise okullarından öğrencilerle kurulu takımdı ve gelişti yine genç oyuncular geliyo ünlü oluyo ölene kadarda öyle olacak bizim işimiz bu beleş adam alırız 5 milyon euroya 4 büyükler denen kerizlere kakalarız madem 4 büyükler niye alt yapılarından çıkarmıyolar bak gs ye kaç senedir ümit karanı kullanıyo bırakın buişleri lütfen ya
hemen soyluyem  YATTARA CEYHUN UMUT  GÖKDENİZ  OOO saysam bıtmez

o senın saydıklarım söle bakım hangı takımdalar  Cheesy Cheesy

obur sölerıne bos wer oko

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
cihan_gençler
Defans
**

« Yanıtla #32 : 29 Kasım, 2007, 23:53 »

tosunum yapma sen nasıl alt yapıdan bahsediyon yattara trabzon sporun alt yapısında mı yetişti ceyhun ankaragücnde ünlü oldu umut anakragücünün alt yapısından yetişti bunları bırakk

ümit akran gs --ergün penbe gs de gördünüz-gökhan gönülü herkez biliyo-deniz barış ı bilmeyen yok-skoko wigan-ali bjk-baki bjk-serkan fb-ts-geremi chelsea r.madrid ve şimdide newcastle-gökhan ünal ise kayserisporda

Ne okulu bitirmek,Ne bir genç kızı sevmek,tek dileğim seni şampiyon görmek GENÇLERİM

www.haydigencler.com
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 17

« Yanıtla #33 : 29 Kasım, 2007, 23:55 »

bu saydıkların tamamı doğru
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #34 : 29 Kasım, 2007, 23:55 »

tosunum yapma sen nasıl alt yapıdan bahsediyon yattara trabzon sporun alt yapısında mı yetişti ceyhun ankaragücnde ünlü oldu umut anakragücünün alt yapısından yetişti bunları bırakk

ümit akran gs --ergün penbe gs de gördünüz-gökhan gönülü herkez biliyo-deniz barış ı bilmeyen yok-skoko wigan-ali bjk-baki bjk-serkan fb-ts-geremi chelsea r.madrid ve şimdide newcastle-gökhan ünal ise kayserisporda
kardeş alallala yetişdide hala genölerbırlıgı mı formasını gıyıo  bak dadımın ne yazdın

gençlerden ise-kone-ümit karan-ergün penbe-gökhan gönül-deniz barış-skoko-ali tandoğan-baki mercimek-sekan balcı geremi gökhan gönül ve daha sayamadıklarım-

bunlar senın yazdıkların oku bak oko   Wink

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #35 : 29 Kasım, 2007, 23:57 »

arkadaşlar tartışmaya hiöçç gerek yok bu konuyu hafta sonu el mi yaman bey mi görücez hafta sonuda değil yarın akşam
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #36 : 29 Kasım, 2007, 23:57 »

evet yarın akşam bana kalırsa Gençler alıcak ama neysea Smiley

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #37 : 29 Kasım, 2007, 23:59 »

arkadaşlar tartışmaya hiöçç gerek yok bu konuyu hafta sonu el mi yaman bey mi görücez hafta sonuda değil yarın akşam
bırak yha ben tartısırım lutfen sız gırmeyın

evet yarın akşam bana kalırsa Gençler alıcak ama neysea Smiley
ewet alsın hem puanda ıhtıyaclarıda war

cihan_gençler
Defans
**

« Yanıtla #38 : 30 Kasım, 2007, 00:05 »

bebnim yazdığımı anlamamaya çalışıyonuz herhalde gençlerbirliği türkiyenin futbol fabrikasıdır beleşe getirir sonra en az 5 milyon ueuroya satar kötü mü yapıyo dünyada ilk i gerçekleştirdi sayın başkanımız hangi takımın süper liginde 2 isimle yarışıyo bana bunu söylermisiniz va cavcavın yabancı ülkelerde çok takımı var futbolcuları hep ordan getiriyo ve getirmeye devam edecektir

BİLMİYORUM ŞU AN GENÇLERDE OYNAYAN İSAAC PROMİSE Yİ TANIYAN VAR MI ??

TANIYAN YOKSA 1-2 SENE SONRA GÖRÜŞÜRÜZ KİMLER KOŞACAK PEŞİNDEN ADAMIN YAŞI 18 AMA GERÇEKTE 18 DEN DE KÜÇÜK ÇÜNKÜ CAVACV TRANSFERİ İÇİN ÇOCUĞUN YAŞINI BÜYÜLTTÜ

www.haydigencler.com
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #39 : 30 Kasım, 2007, 00:08 »

bebnim yazdığımı anlamamaya çalışıyonuz herhalde gençlerbirliği türkiyenin futbol fabrikasıdır beleşe getirir sonra en az 5 milyon ueuroya satar kötü mü yapıyo dünyada ilk i gerçekleştirdi sayın başkanımız hangi takımın süper liginde 2 isimle yarışıyo bana bunu söylermisiniz va cavcavın yabancı ülkelerde çok takımı var futbolcuları hep ordan getiriyo ve getirmeye devam edecektir

BİLMİYORUM ŞU AN GENÇLERDE OYNAYAN İSAAC PROMİSE Yİ TANIYAN VAR MI ??

TANIYAN YOKSA 1-2 SENE SONRA GÖRÜŞÜRÜZ KİMLER KOŞACAK PEŞİNDEN ADAMIN YAŞI 18 AMA GERÇEKTE 18 DEN DE KÜÇÜK ÇÜNKÜ CAVACV TRANSFERİ İÇİN ÇOCUĞUN YAŞINI BÜYÜLTTÜ
yaw kardeş allalala neden satıo alalal satmasın sen SÖLEDE satmasın  Wink

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #40 : 30 Kasım, 2007, 00:11 »

yaa sonuçta dediklerine katılıyorum ilhan cavcav futbolun türkiyedeki siimlerinden birisi  futbolu iyi okuyan birisi

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
cihan_gençler
Defans
**

« Yanıtla #41 : 30 Kasım, 2007, 00:11 »

bizim işimiz bu adı üztünen gençlerbirliği-ünlü yapar satarız haaa istesek şampiyon olamazmıyız tabikide oluruz ama cavcav bunu istemiyo daha gelişecez diyo kimsede olmayan para onda var ama dinlemiyo şampiyonluk yok diyo ama bu sene uefa kupası var t.kupasını hangi takım kaldıracak hep beraber burda görcez çok emin konuşuyorum tükiye kupsı gençelrbirliğini olacak çünkü gençlerbirliği kafaya koyduğunu yapar hiç merak etmeyin siz-

madem o kadarda iyi takım değiliz gs den sonra türkiyede en büyük başarı kimde var avrupada gençlerbirliğinde-s.lisbon-parma-valencia gibi rakipleri devirdik ve bunlaroalcak ilerde siz akfanızı yormayın

www.haydigencler.com
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #42 : 30 Kasım, 2007, 00:13 »

yaa sonuçta dediklerine katılıyorum ilhan cavcav futbolun türkiyedeki siimlerinden birisi  futbolu iyi okuyan birisi
yaw hanı ceyhun fln yetiştirmişya maden nıe satıo satmasın   Sad Shocked

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #43 : 30 Kasım, 2007, 00:15 »

avrupada gs den sonra ikinci takım olduğunuza inanmıyorum ama para konusunda haklısın
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #44 : 30 Kasım, 2007, 00:17 »

bizim işimiz bu adı üztünen gençlerbirliği-ünlü yapar satarız haaa istesek şampiyon olamazmıyız tabikide oluruz ama cavcav bunu istemiyo daha gelişecez diyo kimsede olmayan para onda var ama dinlemiyo şampiyonluk yok diyo ama bu sene uefa kupası var t.kupasını hangi takım kaldıracak hep beraber burda görcez çok emin konuşuyorum tükiye kupsı gençelrbirliğini olacak çünkü gençlerbirliği kafaya koyduğunu yapar hiç merak etmeyin siz-

madem o kadarda iyi takım değiliz gs den sonra türkiyede en büyük başarı kimde var avrupada gençlerbirliğinde-s.lisbon-parma-valencia gibi rakipleri devirdik ve bunlaroalcak ilerde siz akfanızı yormayın
kardeş parma fln yenmısınızya   TRABZONSPOR  kimleri yendı haberın warmı senın

İNTER  -- BARCELONA  --- ARSENAL VB. DAHA war ama aklımda değil o saydıklarını fb gs bjk flnde yendı he bide söylemısınya şampiyon olmak ıstemıyo die yaw hangı baskan takımın şampiyon olmasnı istemez allalalalal
a :Smiley Shocked Shocked
« Son Düzenleme: 30 Kasım, 2007, 00:19 Gönderen: KARA__FIRTINA » Logged

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gençlerbirligi  |  Konu: Gençlerbirliği -Trabzonspor « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.302 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu