Futbol Sitesi Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Aralık 03, 2008, 07:02:19 ÖS
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  GençlerbirliÄŸi  |  Konu: GençlerbirliÄŸi -Trabzonspor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9 Yazdır
Anket
Soru: kim yener
GENÇLERBÝRLÝÐÝ   -6 (66.7%)
TRABZONSPOR   -3 (33.3%)
BERABERE   -0 (0%)
Toplam oy: 0

Gönderen Konu: GençlerbirliÄŸi -Trabzonspor  (Okunma Sayısı 3929 defa)
cihan_gençler
Defans
**

« Yanıtla #15 : Kasım 26, 2007, 01:38:30 ÖS »

geçen senede aynıydı kardeş bunlara kafa yormayın maça gelecekleri de bekliyoruz be arada

Bizim Sevgimiz Öylesine Değil,Ölesiye GENÇLERİM !

Ne okulu bitirmek,Ne bir genç kızı sevmek,tek dileğim seni şampiyon görmek GENÇLERİM

www.haydigencler.com
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Gençlerbirliği -Trabzonspor
Aralık 03, 2008, 07:02:19 ÖS

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #16 : Kasım 26, 2007, 01:41:02 ÖS »

walla ben böle ceza ilk defa gordum ;O

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
problem08
Orta Saha

« Yanıtla #17 : Kasım 26, 2007, 01:43:51 ÖS »

herkes işine bakıyor kimse üzülmesin ben bile ne yazıki şampiyonluk istanbuldan dışarı gitmez bu saaten sonra kim cefasını çekiyorsa takım olarak o sürer sefayıda.ts: transfer yok para yok diğer anadolu takımlarıda aynı şekilde sonrada serap görmeye ne gerek arkadaşlar yanılıyormuyum.maça gelince ne olursa olsun ts alır diyorum

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

cihan_gençler
Defans
**

« Yanıtla #18 : Kasım 26, 2007, 01:47:27 ÖS »

yanlış kardeş şimdi para yok derken bizi katmazsan sevinirim bizde para çooookkkkkkkkkk ta harcayan eli açık başkan yok oke maça gelince maç gelince hepberaber görürüz maçtan gelince yazarım ben buraya olayları

Ne okulu bitirmek,Ne bir genç kızı sevmek,tek dileğim seni şampiyon görmek GENÇLERİM

www.haydigencler.com
problem08
Orta Saha

« Yanıtla #19 : Kasım 26, 2007, 03:07:42 ÖS »

ne olayı savaşmı var adammı keseceğiz ;Dne olursa olsun ben takım için birşeyler yapmıyor indiragandi misali taraftar dahil herkesi sömürüyorsa yönetim para yok derim ben geriside beni pek bağlamaz.takıma her türlü desteği sağlasın yapsın şampiyon.hekes ersin muradına.bunun haricindeki herşey ve herkes züürttür benim yorumumca:d

cihan_gençler
Defans
**

« Yanıtla #20 : Kasım 26, 2007, 03:43:13 ÖS »

hehe güldürme beni kardeş yaa 3 büyükten başkası şampiyon olamaz!!! bu arada türkiyenin en zengin klüplerini araştırısan sevinirim gerçekten gençlerbirliği kaçıncı sırada bakarsın

www.haydigencler.com
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #21 : Kasım 28, 2007, 12:16:35 ÖS »

Haftanın ilk maçı Vedat Yüksel'in
Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında Gençlerbirliği ile Trabzonspor arasında yarın Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Vedat Yüksel yönetecek. Karşılaşmada Vedat Yüksel'in yardımcılıklarını Hilmi Erman Ercan ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Gökhan Güneşer görev alacak

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
problem08
Orta Saha

« Yanıtla #22 : Kasım 28, 2007, 01:04:17 ÖS »

hehe güldürme beni kardeş yaa 3 büyükten başkası şampiyon olamaz!!! bu arada türkiyenin en zengin klüplerini araştırısan sevinirim gerçekten gençlerbirliği kaçıncı sırada bakarsın
ben gördüğüme inanırım zenginsinizde boynum kırıldı aÅŸağılara bakmaktan  Åžaşırmış Masum Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Göz kırpan

cihan_gençler
Defans
**

« Yanıtla #23 : Kasım 29, 2007, 06:03:39 ÖÖ »

ben gördüğüme inanırım zenginsinizde boynum kırıldı aÅŸağılara bakmaktan  Åžaşırmış Masum Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Göz kırpan

para her kapıyı açar sen kafanı yorma

www.haydigencler.com
cihan_gençler
Defans
**

« Yanıtla #24 : Kasım 29, 2007, 06:05:04 ÖÖ »

2007-2008 Sezonu
Turkcell Süper Lig
14. Hafta Maçı

Gençlerbirliği
-
Trabzonspor
30.11.2007 Saat: 20:00

Kale arkası: 5 YTL

Maraton 7,5  YTL

Kapalı 10 YTL

HAYDİGENÇLER EKİBİ TOPLU HALDE MARATONUN GÖBEĞİNDE BULUŞUYORUZ
« Son Düzenleme: Kasım 29, 2007, 06:09:10 ÖÖ Gönderen: cihan_gençler » Logged

www.haydigencler.com
cihan_gençler
Defans
**

« Yanıtla #25 : Kasım 29, 2007, 06:05:41 ÖÖ »

Trabzon hazırlıklarını 7 eksikle sürüdürdük
Takımımız cuma günü sahamızda konuk edeceği Trabzonspor maçının hazırlıklarını 7 eksikle sürdürdü. Gaziantepspor maçından sonra kasıklarında hafif ağrı oluşan Mehmet Nas ve Eren'in yanı sıra sakatlıkları süren Erkan, Traore, Mustafa Çiçek, Ulaş ile Petkoviç takımla birlikte antrenmana çıkmadılar.
Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz gözetiminde sabah ve akşam olmak üzere takımımız taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

www.haydigencler.com
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #26 : Kasım 29, 2007, 09:25:46 ÖÖ »

kardeÅŸ 3 buyuk derken yanlıs yazdın herhalde orası 4 buyuk olcak neden herkes TRABZONSPORUN  4 BUYUKLERDEN OLMASI SINDIREMIYOR ANLAMAIOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
he bide ÅŸu zengınlık konusu yaw zengın ama elınde kaç tane yıldız futbolcu war ona bak oko  Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #27 : Kasım 29, 2007, 09:27:21 ÖÖ »

hayde KAPLANIM benım Gülümseme

FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #28 : Kasım 29, 2007, 09:29:06 ÖÖ »

ÅŸansa bak  Kahkaha

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #29 : Kasım 29, 2007, 12:55:43 ÖS »

Gençler bu maçı alıcaktır

hem ihtiyacı trabzonspordan fazla var hemde çıkış için tam maçı Trabzonspor gibi bir takımı devirerek morallaer yerine gelir

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9 Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  GençlerbirliÄŸi  |  Konu: GençlerbirliÄŸi -Trabzonspor « önceki sonraki »
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!