Futbol Sitesi Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Aralık 05, 2008, 02:47:59 ÖÖ
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Konu: TERİM'E İSTİFA SESLERİ 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Anket
Soru: Milli Takimlar Teknik Direktörü Fatih Terim istifa etmeli mi?
Evet   -5 (83.3%)
Eleme gruplarindan çikamazsak   -1 (16.7%)
Hayir   -0 (0%)
Toplam oy: 0

Gönderen Konu: TERİM'E İSTİFA SESLERİ  (Okunma Sayısı 447 defa)
HasDur
Defans
**

« : Ekim 18, 2007, 09:17:51 ÖÖ »

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmadan önce yaptığı açıklamada her türlü senaryoyu söylediğini belirterek, "Bizim kaybetmemiz, Norveç'in kazanması halinde Norveç'e kazanmaya gitmek zorunda olduğumuzu söylemiştik. Bu bizim için en kötü senaryoydu. Norveç, Bosna-Hersek'i yendi. Biz sadece Norveç'te beraberlik şansımızı kaybettik. Yapacağımız iş yenmeye gitmek, başka birşey yok. Maalesef bir gereksiz ofsayt çıkışında, ferdi yapılan bir hatada gol yedik. Golden sonra başka goller de yiyebilirdik. İlk yarıda, ikinci yarıda cevap vermek istedik, ama olmadı.
Yunanistan çok rahattı ve çok tecrübeli bir takım. Yunanistan'ı tebrik ediyorum" dedi.

Yunan bir gazetecinin, "Türk Milli Takımı'nda 4-1'den sonra ne değişti?"
şeklindeki sorusuna Terim, "Orada oynayanlar da buradakiler de aynı oyuncular, herhalde sezon değişti. Normal şartlarda bire bir röportaj yapsak gerekçelerini anlatırım ama şu anda mağlubiyetten sonra herhangi bir gerekçe, benim duruşuma yakışacak birşey değil. Mağlup olmayı da olgunlukla karşılarız. Normal şartlarda hepimiz kazanmak isteriz, özellikle Yunanistan ile oynadığımız maçları kazanmak isteriz. Yunanistan için 2008 aşağı yukarı garanti oldu, onu da tebrik ederiz" yanıtını verdi.

"1-0'dan sonra tribünlerin yoğun bir şekilde size karşı 'istifa' sesleri vardı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise Terim, şu yanıtı verdi:

"Ben sizin gibi yoğun bir şekilde duymadım, kısmi duydum ama benim için o da yeterlidir. Hayatımda ilk kez duyuyorum. Bazıları alışkın olabilir, ama ben alışkın değilim. Şöyle bir durum var. Biz Norveç'i orada yenecek güçteyiz, en azından pes etmedik. Onun zamanlaması, onun kararı sayın başkanımıza, yönetimimize ve bana aittir. Kimse canının istediği gibi hareket etme hakkına sahip değil."

Milli Takımlar Teknik Direktörü, "Şehit aileleriyle ilgili maçtan önce yapılanlar milli takımda baskı oluşturdu mu?" şeklindeki soruyu ise, "Arkadaşlar, bir şey tutturdunuz. Genel olarak söylüyorum, ne kadar bilirsiniz psikolojiyi, ne kadar gerilimden anlarsınız, bu işte uzman mısınız bilmiyorum ama her maçtan sonra gerilimden beslenme diye birşey çıkardınız. Yahu şehit ailelerine insanın yaptığı hayırla maçın ne alakası var. Olayları teknik olarak başka yerde araştıralım. O insanın moralini niye bozsun, ne kadar güzel bir şey o" şeklinde yanıtladı.

Fatih Terim, Yunan bir gazetecinin, "Türk Milli Takımı'nın gerçek Türk oyuncuları yuhalanırken Aurelio alkışlandı. Bu konuda ne diyorsunuz?" sorusuyla ilgili de, "Göğsüne ay-yıldızı almış her oyuncumuzun yuhalanması diye birşey söz konusu olamaz. İyi oynuyoruz, kötü oynuyoruz, başarılı oluyoruz, başarısız oluyoruz ama ülkeye hizmet etmeye çalışıyoruz. Onun için hiçbiri yuhalanmayı değil, takdir edilmeyi hakediyor. Biz Yunanistan'ı orada 4-1 yendiğimiz zaman kimse kimseyi yuhalamadı" diye konuştu.

Norveç maçıyla ilgili hazırlıklarına başlayacaklarını da vurgulayan Fatih Terim, "Önce birkaç gün benle ilgili herkes bir rahatlasın. Ondan sonra biz işimize bakarız. Yunanistan maçını analiz ettikten sonra Norveç ile yapacağımız maça çıkacak kadroyu değerlendireceğim. Norveç ile deplasmanda oynayacağız. Şunu unutmayalım, şu anda Türkiye, tüm avantajını kaybetmiştir. Şu anda en uç skoru almak zorundadır. Sırtımız yere gelmeyinceye kadar pes yok. Dışarıda seyircisiyle oynamamız dezavantaj ama son saniyeye kadar eğer bir ümidimiz varsa değerlendirmek için çalışırız, uğraşırız. İnşallah Norveç'i, Norveç'te yenip geliriz" dedi.

Bir...Ki.. Hass Durr...
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: TERİM'E İSTİFA SESLERİ
Aralık 05, 2008, 02:47:59 ÖÖ

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
tunay
PAF Takimi
*

« Yanıtla #1 : Ekim 19, 2007, 02:12:39 ÖS »

şimdi giderse yerine kim gelicekkkk bari grup maçları bi bitsin öle ersun hoca gittide noldu yine gidemedik belki kalsa gidicektik dünya kupasına
Hanedan
Defans
**

« Yanıtla #2 : Ekim 19, 2007, 11:31:19 ÖS »

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=ZalCV9lx-FU[/youtube]

Tribünden yükselen ses herşeyi açıklıyor.
Terim artık istenmiyor

DisiFaNaTik
Kaptan

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2007, 11:38:15 ÖÖ »

git terim git....

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
seanpaul
Defans
**

AsLan*m CimBOm*m ANTİ kuşLar

« Yanıtla #4 : Ekim 20, 2007, 11:43:45 ÖÖ »

YÜRÜ GİT ARTIK TERİM SIKTIN

YaKIşsa Bile Bile fENERlilere KÜfürü KüFüRle İlleGal Etmek yAKIŞMAZ CimBomlulara!!! EN BÜYÜK ASLAN
Adriano
Kaptan

« Yanıtla #5 : Ekim 20, 2007, 11:44:08 ÖÖ »

elemelerden çıksakta çıkmasakta istifa edicekmiş
DisiFaNaTik
Kaptan

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #6 : Ekim 20, 2007, 12:01:26 ÖS »

oleyyyy... sonunda Gülümseme

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #7 : Ekim 20, 2007, 12:08:27 ÖS »

istafada etmeli zaten

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
DisiFaNaTik
Kaptan

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #8 : Ekim 20, 2007, 12:10:38 ÖS »

bzde onu sölüyoz Gülümseme etmeli ama etcekmi önmli olan o Gülümseme

Sayfa: [1] Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Konu: TERİM'E İSTİFA SESLERİ « önceki sonraki »
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!