Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
15 Ekim, 2008, 23:26
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Ronaldo, Carlos beni de Fener´e aldır 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Ronaldo, Carlos beni de Fener´e aldır  (Okunma Sayısı 741 defa)
Engin
Ziyaretçi

« : 30 Kasım, 2007, 19:43 »

Başkanına söyle beni Fener´e alsın
Arayan Roberto Carlos’tu.. Asansörden indi, soyunma odasının koridoruna doğru yürürken, Carlos ile göz göze geldiler.. Brezilyalı futbolcu gülerek yanına geldi.. Sonra bir köşeye çekilerek şöyle dedi: “İki gündür Ronaldo ile konuşuyorum.. Dün iki saate yakın internette konuştuk. Bugün de bir saatten fazla telefonla görüştük.. Fenerbahçe’ye gelmek istiyor.. Başkana söyle beni Fenerbahçe’ye alsın.. Sezon sonunda sözleşmem bitiyor.. Eğer isterse, seve seve Türkiye’ye gelip, Fenerbahçe’de oynarım, diyor” Özaydınlı hafif bir tebessüm etti.. “Senin de iyi arkadaşın değil mi?” diye sordu. Sonra Başkan Aziz Yıldırım’a giderek, “Ronaldo bize gelmek istiyor, haberin olsun başkan” dedi.. Ve Roberto Carlos ile aralarında geçen konuşmayı anlattı.. Yıldırım’ın o an yüreği cız etti.. “Ah bir yabancı kontenjanımız boş olsaydı, hemen alırdık” cevabını verdi. Ama aklı, Ronaldo gibi bir yıldızın Fenerbahçe’ye gelmek istemesinde kaldı. Bu ünlü futbolcunun Milan ile sözleşmesi sezon sonunda biteceğine göre, o zamana kadar herşey olabilir. Çünkü bonservis parası yok.

O an düşündüm. Eskiden, çok değil, on-onbeş sene önce Avrupa’dan bir futbolcu alınacağı vakit, sadece görüşmek, şartlarını öğrenmek için o futbolcunun bir dostu aranırdı.. Şimdi ise Ronaldo gibi bir dünya yıldızı Fenerbahçe’ye gelmek için yakın arkadaşı Roberto Carlos’u aracı yapıyor.

Fenerbahçe, Avrupa’da ilginç, bir o kadar da merak edilen kulüp oldu..

Peki, bugün Avrupa’da ilgi duyulan ve merak edilen bir kulüp olan Fenerbahçe, bu duruma nasıl geldi.

1.Ortega, Anelka, Appiah, Alex ve Roberto Carlos gibi yıldızların gelmesi..

2. Alacakların gününde ödenmesi, en ufak sorun yaşanmaması ve bu yıldızların Avrupa’da diğer futbolcularla konuşurken F.Bahçe’den övgü ile bahsetmeleri..Yani F.Bahçe’nin Avrupa’da saygı duyulan bir kulüp olması. Ben bunu Appiah’ın transferinde yaşamıştım. Şimdi de Carlos’un ağzından duyduk..
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Ronaldo, Carlos beni de Fener´e aldır
15 Ekim, 2008, 23:26

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1963

« Yanıtla #1 : 30 Kasım, 2007, 19:44 »

yaw az önce ronaldınho sımdı ronaldo   Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #2 : 30 Kasım, 2007, 19:44 »

bu haberi senmi udurdun engin Cheesy

Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #3 : 30 Kasım, 2007, 19:45 »

yaw az önce ronaldınho sımdı ronaldo   Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin

Fenerbahçe bu ne zaman ne yapacağı hangi futbolcuyu alacağı belli olmaz para var huzur var başarı var huzur var Cheesy
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #4 : 30 Kasım, 2007, 19:46 »

Lx saçmalama işim gücüm yok yalan haber uydurucam Smiley
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1963

« Yanıtla #5 : 30 Kasım, 2007, 19:46 »

sora pele sora maradona feneri ıster  Cheesy Cheesy

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #6 : 30 Kasım, 2007, 19:46 »

ne biliyim senden her şey beklerim ben Cheesy

Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #7 : 03 Aralık, 2007, 21:13 »

ne biliyim senden her şey beklerim ben Cheesy

Lx gerçek olan bir haber bu umarım önümüzdeki sene ronaldo fenerbahçeye gelirde sana bunları hatırlatırım Lx Smiley
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #8 : 03 Aralık, 2007, 21:22 »

gelmesi durumunda konuşuruz Smiley

OguzA
Orta Saha

Gol Kralligi : 5

« Yanıtla #9 : 03 Aralık, 2007, 21:24 »

arkadaşlar msn de 15 kısıye yazıyorum aranıza buyuk aralıklarla yazabilirim.

konuyla ilgili olarak gelsinde ne iş yapıcak bende soru işareti aslında yaş dolayısıyla turkıye liginde o adamın sağ kolunu sol bacağını kes yıne de oynar ama biz avrupayı hedefliyorsak arayıp bulup oynatmamız gerekiyor. her turlu basarıyı yakalamış bir futbolcu yerine aç  futbolcu bana gore daha iyi bir seçim.

carlos ne peki derseniz o baska takıma tecrube ve kalite amacıydı ve başarılı oldu da bundan sonrası için başarı getirecek isimler lazım bana kalırsa....

Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 20

« Yanıtla #10 : 03 Aralık, 2007, 21:39 »

ölüsü Türkiyede iş yapar
kartalizma
Defans
**

Gol Kralligi : -1

« Yanıtla #11 : 03 Aralık, 2007, 22:04 »

yok brezilya milli takımının hepsi fenere gelsin herkez fenere gelmek istiyo carlos için 2.5 sene ugrastı zorla sözü var die aldı zaten carlos bile fenere fazla daha 1-1.5 ay önce ben r.madritte oynardım dedi adam

allah affeder çarşı affetmez!!!
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #12 : 03 Aralık, 2007, 22:31 »

kartalizma fenere fazla demişsin

rakip oyuncular zayıf kalıyorsa karşısında o şekilde "fazla" kabul ederim

biraz kıskanmışsın gibi içimde bir his var çekememezlik falan Smiley

brazilya milli takımı gelsin falan demişsin alışmanız lazım artık kabullenin fenerbahçe bir yıldızlar topluluğu olucak her futbolcuda fenerbahçeye gelir fenrbahçe almak istesin yeter....
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 20

« Yanıtla #13 : 03 Aralık, 2007, 22:51 »

abi bu futbolcunun ölüsü yeter yaa Türkiye ligine
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #14 : 03 Aralık, 2007, 22:52 »

Adriano sana katılıyorumda bazıları bunu kabullenemio işte Smiley
Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Ronaldo, Carlos beni de Fener´e aldır « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.182 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu