Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
12 Ekim, 2008, 05:52
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Ispanya Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: MESSI: BARCELONA KALBİMDE 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: MESSI: BARCELONA KALBİMDE  (Okunma Sayısı 254 defa)
problem08
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« : 05 Aralık, 2007, 23:27 »

Barcelona'nın Arjantin'li yıldızı Lionel Messi, Inter'in kendisiyle ilgilenmesinin gurur verici olduğunu ancak kalbinde olan Barcelona kulübünde daha uzun yıllar futbol oynamayı planladığını açıkladı.

2007-2008 sezonuna flaş bir başlangıç yapan ve Manchester United, Chelsea ve Milan gibi dev kulüplerin transfer listesinde olan Arjantin'li Milli futbolcu, son olarak da Inter'in gündemine girerken, Milano temsilcisinin kulüp başkanı Massimo Moratti Messi'den övgü dolu sözlerle bahsetmiş ve kendisini İtalya'ya getirmenin yollarını arayacağını söylemişti.

20 yaşındaki futbolcu, Radio del Plata'ya yaptığı açıklamada, "Barcelona kalbimde ve uzun yıllar daha burada kalmayı planlıyorum. Şu anki kararım bu yönde. Inter yöneticilerine ve özellikle de başkan Massimo Moratti'ye benim hakkımda kullandığı güzel kelimeler için çok teşekkür ediyorum. Böylesine önemli bir futbol adamından bu tip sözler duymak gerçekten çok gurur verici" dedi.

Katalan ekiple 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç yıldız, 2004-2005 sezonundan beri A takımda oynamaya başladığı bordo mavililerde, toplam 87 maçta görev alıp 38 gol kaydederken, bu sezon ise 17 maçta sahaya çıkmış ve 12 kez fileleri havalandırmıştı.

2005 yılından itibaren hizmet vermeye başladığı Arjantin A Milli takımında ise 26 maçta görev alıp 8 gol atan Messi'nin bonservis bedeli 150 Milyon Euro olarak belirlenmişti.

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: MESSI: BARCELONA KALBİMDE
12 Ekim, 2008, 05:52

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1963

« Yanıtla #1 : 06 Aralık, 2007, 21:42 »

messi gitme inter napcan ama yinede sen bilirsin

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Ispanya Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: MESSI: BARCELONA KALBİMDE « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.142 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu